Varför kan inte folk vara tyst?

Ja det är min fråga. min hemlighet har kommit ut=/ fan fan fan det ville inte jag. inte än iallafall. nu blir det ett långt o jobbigt samtal på jobbet imorgon om det=/ suck!

varför kan folk inte bara vara tyst??

Försöka blogga?

Ja jag vet inte vart all min tid tar vägen, inte är det vid datorn iallafall. Jobbar och jobbar just nu men lugnar nog ner sej snart. Fick veta att ja jobbade 120 timmar i maj=) var sjuk 29=/ jävla magsjukan som kom. brukar jobba 30 h max i månaden så detta blir ett rejält lyft. synd bara de inte kommer ligga på samma nästa månad;) bara schemalagt 60 i juni så vi får se om dom ringer,

Idag blir det kalas! lilla skruttan blir hela 2 år på onsdag och denna lördag är enda dagen jag kan trycka in kalaset haha. Nästa helg åker vi troligen bort=) ska bli roligt. får bara se hur lång resan blir.

Våran semester är nu bokad. har bokat ett lägenhetsvandrarhem=) Blir lite dyrare än tält men behändigare. så vi kommer betala 1400 för 2 nätter. och då är det 4 rums så vi är 2 familjer som delar=) känns som att det är värt det=) Just ja kanske ska säga att vi åker till kolmården=)

Nej nu ropar thea så ska ta henne lite innan folket kommer. när dom nu kommer:)