Kvällen vart inte som vi tänkt..

Nej skrot somnade förut, sedan började dom skjuta ute. Inte många men dom kom då och då. Vi har en dotter som är jätte lättväckt så vad tror ni händer?! Jo hon vaknar varenda gång! Tillslut lyckas vi inte få henne att somna om utan hon var pigg. 30 minuters sömn räckte för henne.

Nu har hon nyss somnat igen av utmattning, vi tänkte hålla henne uppe till efter 00 just då hon vaknade förut. Men nej hon däckade på min arm nu vid halv. Så vi får se, vårat 00 slag kanske firas i sängen med en skrot mellan oss?

Dock har vi haft en helt UNDERBAR kväll. Skrot har varit SÅ mysig, och vi har sett våra 2 filmer vi skulle se endå. Hon har mest bara legat på antingen mej eller thomas, mest hos mej. Har varit helt underbart=) Hon och thomas sköt pommacen förut och hon var SÅ stolt.

Hoppas nu bara vi kommer in i rutin igen sedan=/ Får se hur morgondagen blir.

Nu hör ja hur de smäller här och där får se om hon vaknar igen.

Nej nu kom gubben med revbenspjällen som han överaskade mej med så lika bra att skynda sig å i sig dom innan skrot vaknar haha=)

GOTT NYTT ÅR!!

SVÄRMOR!! SE HIT!

Här har du bilderna svärmor. Inge speciellt med bordet men det är ett större köksbord!  Dock ska det köpas en löpare/duk/ tabletter att ha på bordet då det så så tomt ut nu! Ljusen är bara provisoriska dom också=) Och det vita tyget ska bytas ut mot svart som man kan torka av! Men nu ser du hur det ser ut






Thomas hälsar tack för födelsedagspressenten;)

Mysdag=)

Ja imorse for vi och stohandlade. Hittade massa billig mat nu när det var den dagen det var så dom hade börjat prisänka det som går ut den 2 januari, bara stoppa i frysen ju=) några av mina fynd var 1 kilo köttbullar för 10 kr, 2 kilo köttfärs för 56 kr *trodde jag betalade 70* Och lite annat kött=) Perfekt=)

Idag hemma har vi pysslat lite och myst lite. Sedan somnade jag och thea tyvärr! Så ja vi får se hur denna kväll blir. Helt underbar kan ja garantera=)

Thomas har köpt massa mys och vi har revben i kylen=) Myspys. Maten står nu i ugnen=) blir super god fläskfile gratäng eller vad man ska säga=) Hoppas ja lyckas lika bra som L med det=) Riset kokar på spisen och bordet är dukat! Bara sätta sig och äta snart=)

Har 2 filmer vi ska se ikväll och bara mysa och vara vi 3! Så som jag vill ha mina nyårsaftonar!

Nej nu tror ja maten är färdig så lika bra att gå in och ta fram den och NJUTA hoppas jag. *undra om de finns någon pizzeria öppen om det smakar skit * haha

v 34

Du är på dag 232 av 280. (82,9%).
Du är i vecka 34.
Du har gått 33 fulla veckor och 0 fulla dagar (v33+0).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 feb 2010
Du har 48 dagar kvar till beräknad förlossning.

Ja igår var det 7 veckor kvar. Skrämmande vad fort veckorna går, endå tycker jag inte dom går fort nog. Men är nog mycket min rygg och skit illamåendet som kommit tillbaka som gör att jag inte tycker de går fort nog. Mina veckor jag förut hade stenkoll på är nu inget ja fokuserar på det är dagarna som gäller! 48 dagar kvar. Men tror de kommer fortsätta gå fort hoppas jag!!

Torsdagen den 31 December!

Årets sista dag! Känns konstigt, är vi redan här?! Känns som det var igår jag hade rubriken "100 dagar kvar till julafton" Och nu står man här en vecka efter julafton. Underbart att året gått fort, men det har gått lite för fort!!

Idag ska vi iväg och handla, vi är inte som alla andra så vi har det fortfarande kvar haha=) Sedan ska  min pappa få vårat bord och 2 stolar, bara 2 stolar kvar då att bli av med!

Jag har insett att jag tror vårat kök kommer bli RIKTIGT snyggt innan det är färdigt!! Stolarna ska kläs i svart. Frågan är bara vad för tyg men de visar sej. vill ha sånt som pappa har på deras soffa i hallen, Enkelt att hålla rent och snyggt! men får se vad vi hittar. Sedan ska vitrinskåpet målas och sättas upp=) Fick som mål nu att bli klar med köket innan bus kommer. Men vi får se om tiden räcker till. Beror på hur mycket min gubbe sammarbetar.

Nej nu ska ja ta och skriva klart inköpslistan som vi har innan vi äter frukost. Blir de udda frukost idag då vi får sprida ut oss lite=)

Längtar tills bordet står uppe!

Nytt köksbord

Japp nu står det ett nytt köksbord upp och ner i köket. Thomas och grannen var och hämtade det nu i eftermiddag och nu får dom inte ihop det helt haha. dom har fixat 3 av 4 ben men verkade som dom visste hur dom skulle göra. Är riktigt nöjd. Dock vart ja riktigt missnöjd först när det låg där på golvet. Såg MINIMALT ut. Tänkte nej vad är dethär det är ju mindre än det vi hade=/ Men nej då tog tummstocken och det var större. Dock inte så stort som dom sa. Men fick ju en iläggsskiva=) Och vi kommer få plats äntligen!

Nu ikväll kom grannen ner, jag och thea var upp dit när gubbarna hämtade bordet. Är så kul att se dom små barnen, dom verkar ha börjat leka MED varandra nu och inte vid varandra. Sedan trissar dom upp varandra, skriker tills den andra börjar skrika och såna grejer. Thea åt även potatis där uppe haha. Min potatisälskare.

Nu är jag rastlös. Så står i valet och kvalet, vika all tvätt från igår och ha tråkigt till filmen eller städa köket från golv till tak så det är fint därinne imorgon när bordet kommer på plats?!? Ja du det är frågan. Lär bli tvätten då ja inte vågar ta bort julsakerna än för Thomas. Han sa inte före helgen.. Men ja vi får se.

Nej tvätten kallar. Ska se till att få in någon fler bild på skrot imorgon=) Har några i kameran=) men visar en gammal igen sålänge=)



Hur gör alla andra?!?

Jag förstår inte hur alla andra gör som har det så fint hemma hos sig jämt! Igårkväll städade thomas vardagsrummet riktigt och nu syns de inte!! Skruttan drar fram ALLT hon kommer åt. Är hemligheten att inte ha en pryl någonstans?!? Haha. Blir galen!

Så förstår inte just nu städar jag och städar och städar dock gillar inte min rygg mej men ja vad ska man göra. Kan inte låta allt förfalla.

Just nu funderar jag på att ta bort skenken i hallen. Har kommit på vart ska ja ha vagnen annars?!? Ska se om den får plats där theas vagn står nu. Tror dock inte det. Annars vet ja inte hur man gör. Gillar ju avlastningen vi har med den hahaha

Nej nu blir de städa städa igen. Hoppas skruttan tillåter mej utan att göra mera hyss idag.

Dags att barnsäkra Theas rum?!

Ja nu känns det som jag måste barnsäkra Theas rum. Hur man nu gör det! Haha jag har hållt på och plockat i lägenheten och hon har lekt snällt på sitt rum. Men det blev tyst, gick in och kollade då sitter hon på sin vita Bokhylla/ byrå! Vi pratade om det och jag lyfte ner henne och allt. Fortsatte med mitt och hör hur hon blir tyst igen. Jaha nu är hon där igen, kommer in på hennes rum och hon är bort?!? Vart har hon nu tagit vägen. Ser att garderobsdörren är öppen. Då har hon klättrat in dit med ett puzzel och bygger!!! Hur kan man ens komma på det?!?!

Inte meningen att jag ska städa. Så nu får ja komma på ett sätt att barnsäkra theas rum istället!!!!

Fröken bus rätt igenom=)

Onsdagen den 30 December.

Ja nu är datumet rätt från börjar. har en tendens att srkiva fel datum bevisligen! Måste lära mej dubbelkolla.

Idag blir det en LÅNG dag. skrot och jag har varit vaken en timme och hunnit i massa diskutioner redan!! Men det är ju så det underbara livet som mamma är;)

Idag tror ja jag och skrot ska klä på oss och gå upp på Prio 1 eller vad det heter. Ska bara lite fort titta in och se om dom har några köksbord där. Dom hade riktigt billiga sist jag var dit, dock bara förstora! kan ju inte ha ett sånt stort jag vill ha. Men vi ska ha ett större iallafall!!

Vi står nämligen bordslösa from imorgon Haha. Ska ta upp ett gammalt vitt från förådet. Pappa ska ha vårat. Men tror det är något sånthär vi måste göra för att få tummen ur och köpa ett nytt. Eller ja nytt nytt kommer ja inte köpa. Hittar jag inget står det ett hos svärmor. Då är de bara den roliga frågan hur man ska få ner det. Men de visar sej=)

Nej nu ska ja testa duka upp frukost och se om hon vill ha idag då. Hon måste börja äta snart

Oj vad lite jag bloggat

Vad har hänt?! Har ju knappt bloggat idag. Märks att jag har fullt upp med min lilla skrot=)

Fick hem påslakanet idag! FY fan rent utsagt vad fint det är!! Jag var orolig då det är satin men det är inte alls mycket glansigt. Kommer bli så underbart fint med ett vitt spjälsängsskydd=) Längtar så grymt nu.

Mina boar tankar har kommit på riktigt. dock är frågan hur mycket jag verkligen kommer göra. Men min lista är LÅNG men sedan är frågan hur mycket jag prioriterar bort.Eller ens orkar bry mej om. Men vi får se=)

Jag oroar mej för alla små grejer har ja kommit på.

Idag kände ja mej dum... Gick och köpte pannkakor färdiga. Har så ont i ryggen i perjoder och skruttan vill testa mamma i allt just nu så nu har ja lättlagad lunch om hon vägrar vara snäll och glad.

Nästa gång ja tvättar ska alla påslakan till bus tvättas upp=) så har ja det gjort=)

Nej nu ska ja ta min dr pepper och se på filmen på 5an. Underbar film=)

Kråkan sången

Ja min och skruttans förmiddag har varit helt underbar! Myst i sängen, lekt med lera, haft picknikc och ja massor. Dock får ja inte på henne kläder. Hon vill vara en nakenfis! Så då får hon vara det enda tills tvättstugan börjar, då får hon ha kläder på sej=)

Idag ska thomas åka och ta svinis, bättre sent än aldrig eller vad säger man;) imorgon är sista dagen på bergsåker och han tar den idag haha=) Skulle ta med sej grannen. Ska försöka flörta och se om dom vill hämta ut bilpåslakanet när dom endå sitter i bilen. men får se om grannen känner att hon hinner, annars gör ja det imorgon.

Imorgon ska ja och skrot ut och åka buss=) vi ska åka in till stan eller hela vägen till birsta. lutar åt hela vägen=) Enklast för thomas att hämta oss där ute. har lite ärenden vi måste uträtta. Sedan vart det ingen storhandling igår utan vi handlade smågrejer på dyra tempo så vi klarar oss dessa 2 dagar. Lite mjölk bröd och sånna saker. Någon mat ska ja ha i frysen haha=) Man ska bara orka leta lite=)

Just nu står thea och bakar med sin lera. måste slänga den och göra ny efter denna gång den är jätte kladdig. hon pratade om att hon ville duscha då hon var smutsig i ansiktet och håret haha=) Får se om hon fortfarande vill det om ett tag.

Sprayfärg är bra grejer hoppas jag... Undra om min gubbe kommer spraya. Ju mer ja vänjer mej så ju mer kär blir jag endå. Men vi får se=)

Nu ska ja rota fram lite korv ur frysen till middagen och något till lunch. skruttan och ja åt sen frukost idag=)

Tisdagen den 29 december

Ja nu är de tisdag och ajg vaknade av att jag hade fått ett underbart sms! Behöver inte tänka på skruttan det finns alltid plats för henne som de stod=) Dock lär ja inte kunna sluta oroa mej. Jag har börjat oroa mej för allt! Ännu värre än vanligt och då oroar jag mej för massor i vanliga fall!!

Idag blir det en tur till tempo tror jag=) Ska nämligen handla lite till att kunna baka=) Tänkte göra skruttan glad och baka lite=) Finns inget hon gillar mer tror ja=) Måste ju börja fylla frysen;)

Tom en sån sak har jag gruvat mej för. Hur ska ja få plats i frysen?!? Kommer knappt kunna handla haha. Har nämligen sagt 1 hylla fikabröd 2 hyllor matlådor och då är de bara 3 fack kvar! Får se till att inte ha masa bröd så kanske det går. Haha vilka problem jag har;)

Jag tror dessa 50 dagar som är kvar nu kommer springa fram. För är så mycket som ska göras med både skola, hemma, skrot och inför bus. Men det viktigaste är SKROT och hon kommer få ha mamma också!

Nej nu ska vi se klart oso och sedan äta frukost magen kurrar=)

Vart lämnar man thea?!?

Ja jag fick totalpanik idag och har det fortfarande. jag och grannen satt och pratade. Och vad gör jag med thea när förlossningen startar om inte L kan just den dagen?!? Har fått riktig panik över det.

Hur löste ni  andra / kommer ni andra lösa den biten? Kan ju inte lämna thomas hemma ju!!

babysitter till salu`??

Finns det ingen där ute i närheten av mej som har en Babysitter till salu? En sådan med tjocka ben och ställbar rygg och fotgrej? Börjar känna stressen över att inte ha en och vet inte om ja är beredd att lägga ut 500-600 på en ny sådan.  Men krisar de får ja göra det.

Inser nu hur mycket saker det är ja behöver skaffa. Hur ska ja hinna allt?!? är ju bara 50 dagar kvar!!

Har fått en lista på bb väskan iallafall. Den ska ju vara klar om bara 2 veckor då vi åker uppåt. vägrar åka utan den för då kommer det starta. Har jag med mej den så kommer det aldrig att starta=)

Nu vill ja ha hem min karl=/ är trött och kramsjuk! Svettas gör ja också. Ska försöka få hem honom. Imorgon ska han till bergsåker efter jobbet som det ser ut.

Men ha en super kväll=)

Duschat

japp nu har ja och skrot duschat. Vart tidigt idag pga en olycka som hände hemma. Men det går iallafall. Skrot vart helt förstörd för hon ville inte sova nu haha=)

Ikväll blir ja ensam med skrot. Eller ja jag blir nog helt ensam. Skruttan ska sova och Thomas ska upp och spela med grannen.

Måste röja undan vardagsrummet och köket innan han går så lär bli det nu på en gång tror jag.

Skriver mer ikväll med all säkerhet

Insåg precis en sak!!

Insåg precis en sak. dock väldigt läskig sådan! Förhoppningsvis så ligger jag på bb om 51 dagar med en underbar bebis brevid mej! En bebis som sedan ska få följa med oss hem!! Vi ska bli 4. En familj på 4. inte 3. Konstigt men härligt.

Mina känslor har kommit mer och mer sista dagarna, thomas försöker verkligen få mej att inse, att prata och försöka förbereda.. Han vill att jag ska förstå istället för att förneka! Och förneka är just precis det jag har gjort! Förhoppningsvis så inser jag helt på riktigt innan 51 dagar har gått.

Dock känner jag mej stressad. Är verkligen MASSOR kvar att fixa innan bus får komma. Har inte tid. Känns skönt att det är så lång tid kvar endå!! Måste hinna njuta av skrot fullt ut också innan! Bara hon och jag.

Hon var jätte söt imorse. När hon vaknade och jag gick in så satt jag mej på sängen då säger hon " mamma lägg dej ner jag vill kramas!!" då låg vi där och hon knåpade armbåge och bara myste i säkert 10-15 minuter. Sedan ville hon mysa själv.

Nej nu ska ja göra något här hemma. frågan är bara vad?!?

Stort grattis!

Stort grattis Emelie och Magnus till eran lilla söta tös=)

hurra

HURRA!! Vi har bil 1 år till. Äntligen gick den igenom. Eller ja enligt gubben som gjorde det nu *var samma som första gången* så hade vi inte behövt laga det första igen. Men nu är de gjort=)

Nu ska bara skatten betalas. dom fina 2066 kr. Fy för bilar. haha

Men som ja sa till grannen. Det är värt dom pengarna för att få ha en bil=)

Måndagen den 28 December

Ja nu är det snart nytt år med nya tag och massor som kommer hända!! Hoppas på ett bra 2010.

Kan inte sova=/ är för varmt i sovrummet så jag bara vrider o vänder på mej. Sedan är ja nervös för besiktningen. Thomas står där nu så man får se hur det går. Har sovit som en kratta inatt men vet inte vad det beror på =/ Blir en lång dag idag.

Skruttan ligger i sängen och sover. Jag har nyss varit in och slitit upp hennes säng då hon  kissade igenom inatt igen. Nu var det länge sedan men ja jag tror de vart för mycket välling igår då hon hade en skitjobbig sovkväll. Men det gick iallafall=)

Jag insåg igår att  oj vad jag har börjat ta kort. Inte för det händer så mycket här hemma men jag får iallafall bilder på skrot=) Och en blogg som har bilder=)

Idag står huvudet still vad ska man göra?! Imorgon ska vi tvätta så långt har vi kommit haha. Som det ser ut beroende på vädret så blir det ut och åka pulka när thomas kommer hem=) Men vi får se. Något ska vi kunna hitta på tycker jag.

Bjuder på 2 bilder när skrot byter blöja på dockan farmor som hon döpt  den till




sedan en bild på hur nära vi har till dagis=) dock går thea i huset nedanför detta men det är inte långt=) är knäppt från vardagsrumsfönstret=)


Till helgen ryker julen=)

Hurra på torsdag eller fredag ska julen plockas ner här hemma. Gubben gav sin tillåtelse nu då han måste ner till förådet och riva till helgen och då lika gärna ska försöka trycka in julkartongerna. Måste nämligen ha tag på täcket och amningskudden. Måste ha måtten på dom båda nämligen. överdrag ska sys till amningskudden=/ Har skjutit på det länge och nu har ja bara 53 dagar på mej. dock vet ja inte hur ja ska få till det. Någon som är bra på att sy och har nå tips?!

Jag fick fika sällskap av grannen nu ikväll=) Trevligt som vanligt=)

Ska försöka ta mej isäng tidigt idag. undra hur det ska gå. Hmm bara tiden visar

Bilder=)

Ja här kommer bilder från idag. dock inte bra då det var mörkt ute men det finns iallafall bilder=)



Skruttan ska gå upp själv!



Thea och pappa åker=)



Hon gick upp åkte ner gick upp åkte ner=) sötisen



Hurra fort går det!!



Se upp i backen gravida i farten!

Haha ja vi gick ut vid 17 och vid 18 kom grannarna också ut. Jag och thea åkte pulka i backen sedan åkte grannen och seb pulka i backen hahaha=) inte alla gravida med foglossningar som gör en sån grej! Dock ångrar jag mej nu men thea hade kul=)

Thea gick upp i 1.5 timme. Var så trött när vi kom hem. Skrek hela vägen då hon ville vara med sara o seb. Sedan när vi kom in höll hon på att somna med kläder och allt på=/ Så vi struntade i alla planer vi hade och fixade välling och la henne. Hon sov på 2 röda. eller ja hon drack upp vällingen.

Nu är thomas på affären, insåg att vi inte har någon mjölk till imorgon. Kan bli ett väldigt liv om inte skrot får sin lump och oboy på morgonen. Så han är snäll och gick=)

Ikväll blir det sängen TIDIGT kan ja lova. Är grymt trött. Endå har jag sovit idag.

Imorgon ska ja o thea ta oss ut på 1 eller annat sätt. Beroende på vädret kan det bli kulturmagasinet i stan. Kan även hända att vi bara är ute och leker. Beror lite på hur min kropp känns..

Nej nu ska ja lägga in alla bilder ja tog=) Kommer in snart=)

Inne igen=)

Ja nu är mina älsklingar inne igen.=) 1 timmes matte han jag med. dock inser jag att jag inte kommar bli klar på detta jullov. Men mitt nya mål blir innan bus kommer ut. Så vi får se hur ja lyckas. har ju egentligen fram till sommaren på mej=)

När dom kom in jätte rödblommiga och fina *dock var ja o thomas osams haha* Så fick skruttan varm oboy av mamma0) Mums tyckte hon=) Var så kul att se henne sitta där och dricka den och äta mandarin!

Efter maten ska vi ut igen, lät som grannarna också tänkte gå ut igen då och då ska ja då INTE vara inne. 1 timmes matte är tillräckligt för idag.

Nej nu kokar potatisen. Lika bra att börja försöka göra såsen och steka fläsket!!

vill också!

Ja just nu vill jag också gå ut och leka med mina busar i snön! Dock insåg både jag och thomas att jag borde sätta mej ner med matten. SÅ nu blir det matte för fulla muggar medans dom är ute. Är inne i nå skitkapitel så behöver ha huvudet på skaft.

fick somna för gubben förut. så nu har ja sovit för länge men det var skönt=)

Vill också ut i snön=/ Men får tänka på matten och ryggen haha

Söndagen den 27 december

Ja nu är datumen rätt iallafall! haha jag hade den 27 redan igår, men det är ju idag. Hmm första gången ja tycker datumen går segt!

Skruttan är på riktigt bra humör idag, än iallafall. Vi får se om det håller i sig.

Hon är helt förtjust i all snö! sedan har snön blåst så vi har snö upp för en del av fönstret i vardagsrummet. Det tycker hon är konstigt. Idag blir det ut med pulkan som gäller! Samt fixa mera hemma.

Inatt när ja skulle somna låg jag och tänkte. Undra hur det verkligen är i mitt huvud.. Hoppas jag kan komma fram till det.

Har nu hittat den sänglampan jag vill ha. Tur att vi ska ut i slutet på januari på ikea. Så man får köpa och borra upp dom då=) Äntligen slippa skolbänkslamporna hahah

Nej nu har ja inte tid att sitta mer. Sängen ska bäddas och disken ska in i maskinen!

Snacka om underbar känsla

Japp om max 5-10 minuter så kan jag klassa vårat sovrum som färdig tills vidare. Det tog alltså bara 8 månader! Dock har vi tavlor som ska upp och det ska köpas 2 hyllor innan det är riktigt färdigt. Men känns så skönt!! Hoppas bara jag får hjälp av min gubbe att hålla efter detta! För snart glänser det verkligen! Stolt över insattsen haha=)

Thomas håller på att tvättar för fullt och jag har sorterat saker och städat. Nu har jag lite kvar i vardagsrummet innan det är färdigt. Dock vart det inge akvariefixande idag. Men har ju morgondagen på oss med det=)  Nu är ja äntligen på gång igen. Efter veckor av lathet och iritation så skiter jag i vilket och kör på. Hoppas som sagt bara thomas hjälper till att hålla efter!

53 dagar sedan är bus här ute med oss! Känns konstigt. Borde nog försöka förstå att det verkligen är så det ska bli!!

Nu ska jag fixa det sista i sovrummet vilket är databordet och sängen. Sedan ska ja bara njuta av kvällen=) Mys!!

ÄNTLIGEN ett vardagsrum

Ja så känns det nu. Äntligen börjar ett vardagsrum åter växa fram. Alla kartonger är vikta i en fin hög och allt till akvariet ska i det men utan vatten sålänge. Känns så skönt att få lite ordning igen. Men men vi får se när de blir helt ordning. Förhoppningsvis innan imorgon.

Blir inge bort med julen på ett tag =/ suck. VILL FÅ BORT DEN!!! så les nu på allt som har med julen att göra.  Men får väl vara snäll dock får han lov att fixa till det när de väl ska bort. tänker inte göra de själv då.

Middagen idag blir fläsk och löksås, thomas tjatar dock om kebab=/ Så nu är ja sugen men det är ingen bra mat åt skrot. Så det får vi klara oss utan

Disken går nu i maskinen, tänk snart har vi ny maskin och slipper oroa oss! from månda kan ja börja leta en! Ingen ide innan

Äventyr i januari

Haha ja nu får vi se om ja tar mej vatten över huvudet. Men i slutet på januari kommer det hända STORA grejer i vårat sovrum! Hoppas inte bus kommit innan han måste hålla sig inne till februari=) Vilket jag tror=)

Nej nu ska ja läsa på lite om hur man går tillväga för att uppnå bästa resultat!!! hoppas bara jag inte tar mej vatten över huvudet

Bus säng!

Ja som det serut just nu så blir detta bus säng! Jag har aldrig riktigt gillat dom men efter lite funderade hit och dit har ja insett att jag gillar den nu;) fast den kommer troligen bli VIT suttit och läst och många som lyckats sprejmåla den vit!!


Hade inte tänkt köpa en blå men just nu kan ja inte tacka nej till erbjudandet ja fick igårkväll. SÅ i januari kommer denna säng komma hem som det ser ut. Kommer det ut en tösabit så hoppas jag verkligen den hunnit blivit vit haha=)

Lördagen den 26 December

Ja nu är det Lördag IGEN. Dock känns det som måndag eller tisdag. Men det är bara för att thomas varit hemma sedan i Onsdags. Men på månda blir vi av med honom igen var ja påväg att säga=) Men är alltid skönt att vara alla hemma dock är de skönt att komma in i rutinerna igen. Dom blir inte dom bästa när vi är hemma alla=/

Jag vill ta bort JULEN!!! Thomas vill inte ta bort julen=/ Så den får stå ett tag till. Där märks det hur olika vi är uppväxta jag är uppvuxen med att till nyår är allt borta. han har det kvar betydligt längre i sin familj. Jag kan ha fel men som ja förstått det har granen stått till slutet på januari ibland;) Kan dock ha fel där.

Nu är gubben och skruvar bil. eller som han själv sa han smeker bil. Är någon pasta som ska på under bilen så han for till en gör det själv hall. Jag är snäll;)Haha nej med med priset som var och vädret vi har så ska han få de lite skönt iallafall;)

Nu vill jag ha Januari. Och vill att tiden ska gå fort! För i slutet på Jan ska det börja donas på här hemma=) Har massor massor att göra då. =)

Nej nu ska vi göra klart halsbandet av godis

Glad=)

Just nu vart jag riktigt glad=) Hoppas Hoppas jag har turen med mej nu. Men det syns om 1 månad! Hoppas hoppas!

Nej nu ska ja sova så ja o skrot orkar pyssla imorgon=)

Lite bilder

Skruttan i bilen påväg till mormor och morfar



Theas var helt förstenad när tomten var där!


Thea inviger trummorn=)



Thea spelar gitarr med pappa=)



Thea rockar loss=)



Smyger in en bild på våran underbara sop vi fick!! HURRA vi kan sopa igen


Hmm vad är det med dom?!?

Ja mina fogar är verkligen udda, idag är de samma som det var igår. Nätterna och morgonen är hemsk, när ja sedan kommer upp och rör mej lite så blir de bättre dock inte bra. sedan på eftermiddagen kommer det tillbaka ochblir hemskt igen. Hmm känns som det är nå annat är fogarna som måste spöka också. Men men ska nog inte klaga!

Nu har S och A varit och hälsat på=) Thea fick sin julklapp, magneter till kylen. Tror det blir riktigt bra! När väl thea förstår vad det är haha hon har så fullt upp med allt annat=) Haha finns dock 1 paket hon har totaltdissat. Ett jag inte trodde hon skulle dissa. Men vi får se om hon ändrar sej=) Hoppas på det=)

Tänker inte rabbla allt hon fått. Utan det räcker med att vi vet det. Dock kommer de bild på vissa saker sedan. Just nu njuter hon av mamma mu filmen=)

Haha just ja dockan har hon döpt till dockan farmor. Sagt det sedan igår så det verkar vara namnet den får haha

Nej nu ska ja mysa med mina gosisar=)

Fredagen den 25 December

Ja snart är denna vecka slut också. Mysigt att ha en långhelg bara vi=) Tyvärr får vi inte njuta hela tiden då thomas åker iväg imorgon=/

Kvällen igår avslutades på ett riktigt mysigt sätt. Framför Flickan som lekte med elden och godis=) Mums=) Kunde hålla mig vaken också;) Direkt efter filmen somnade jag haha=) Trött trött.

Nu idag blir det lite pyssel. Vi sa nämligen igår att vi släpper alla måsten. Så idag finns det massa måsten som ska göras. Och ett av dom första är THEAS RUM. Oj hur ska detta gå är min tanke haha. Hon fick massor som ska in. Men vill vi så går det.

Det första skrot började prata om imorse var att spela trummor haha, jag kan säga att jainte var så sugen på det kl 8 imorse. Dock satt hon sig där själv när ja tog mej upp ur sängen.

Jag kan inte förstå varför mina fogar blivit så grymma mot mej i sängen, eller ja framfogen. vaknar såfort som jag tror kroppen så mycket så benen kommer i otakt. och på morgonen tar det minst 10-15 minuter innan jag ens tagit mej ur sängen. Det skulle ju vända nu, precis som det gjorde med skrot.=/ har hoppats på det hela tiden. Men ja jag ska inte klaga får ju något underbart som belöning. Dock känns de långt bort 54 dagar haha=)

Nej nu ska ja försöka ta några krafttag inne på skruttans rum för att sedan få klart resten av lägenheten=)

somnade i fotöljen

Haha efter en lång julafton har ja nu sovit 1 timme i fotöljen;) Undra när jag kommer somna ikväll, men det bra är att vi kanske kan se filmen vi ska ha sett ett tag! men vi får se.

Vad som står på morgondagens schema är självklart. STÄDA och röja!! Som de känns nu kommer lite av julen åka ner.. Dock vet inte min gubbe om det än. haha men vi får se vad han säger=)vill han ha de framme får de stå framme!

Orkar inte få  in nå bilder i datorn nu. Funderar dock på att diska. men tror ja måste hålla mej med sega saker för att inte bli pigg haha. Men men kvällen är ung;)


Mysig dag snart slut!

Ja en mysig dag är snart slut=)

Åkte ut till mor och far vid 10.30 imorse. satt mest och pratade och sånt. Mysigt!

åt julbord vid 13 och efter det så plockade vi undan. Sedan kom Tomten. Oj han var läskig tyckte skrot! hennes miner är helt underbara. Har kort och ska få fler av pappa.

Skruttan fick hur mycket paket som helst! Även jag och thomas. Min älskling hade köpt en jättefin guldklocka åt mej, Nej den var inte så dyr som den låter. Theas bästa julklappar direkt var kråka, trummor och gitarren haha NU är allt som är nytt roligt=) Hon har sprungit runt nu på kvällen.

idag är ja trött. vägrar städa! Blir soffan hela kvällen se någon film kanske eller något.

Tyvärr har jag ingen julstämning och skulle lätt kunna skicka ut julen nu!! Så vi får se hur länge den blir här. Vill få ordning igen,

Nej nu måste ja kolla om thomas somnade med skrot!

V 33

Du är på dag 225 av 280. (80,4%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 0 fulla dagar (v32+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 feb 2010
Du har 55 dagar kvar till beräknad förlossning.

Allt jag har att säga är att jag känner mej som ett hus även fast jag inte är det! Är les med fogarna så ja inte får sova. Annars njuter ja för fullt=)

V 33

Du är på dag 225 av 280. (80,4%).
Du är i vecka 33.
Du har gått 32 fulla veckor och 0 fulla dagar (v32+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden)
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 feb 2010
Du har 55 dagar kvar till beräknad förlossning.

Allt jag har att säga är att jag känner mej som ett hus även fast jag inte är det! Är les med fogarna så ja inte får sova. Annars njuter ja för fullt=)

Trött

Ja det blir lite för lite sömn här hemma just nu=/ men det får man stå ut med haha=) Har bara sig själv att skylla.

Imorse när skrot kom in till oss kl 6 så var de första hon sa "har tomten varit här"? japp det hade tomten. Morgonpaketet är öppnat. Ett bamse puzzel=) Rktigt uppskattat!

Nu ska vi när som helst äta frukost innan vi duschar och gör oss färdiga för dagen=) Får se om ja snor brors säng ett tag sedan;) haha

Nej nu blir det till att göra nytta.! Kommer säkert blogga ikväll.

V 33 nu=) Ojoj säger ja bara

GOD JUL 24 december

Ja god jul på er alla=)

haft en underbar kväll. varit 3 gravidisar som skrattat så vi grät och pratat massor! Så skönt! Måste göras om, då dock med bebisarna ute=)

Gubben var hos grannen hela kvällen=)

Nu har vi kollat igenom alla paket som ska med imorgon! Blir en hel del, tur vi har kombi! Dock får som 3 största till skrot stanna hemma. För vägrar skruva där borta och pulkan är onödig haha=)

Känns skönt att jag äntligen kommit på när och var allt ska öppnas! Dock kan de hända att det blir några för många som följer med till mor och far imorgon. Men orkar hon inte öppna allt så är de bara att ta med sej dom hem igen=) Någongång lär hon ha öppnat alla om det så tar 1 månad haha=)

Nej nu blir de sängen dagen börjar tidigt då det ska fixas och donas och thomas ska rulla mera köttbullar på morognen innan vi åker, tur det går fort=)

Skriver mer imorgon=) God Jul åter igen=) v 33 nu=)

Onsdagen den 23 december

Ja denna dag vart inte alls som den skulle bli. Så man får se hur eftermiddagen blir!

Imorse åkte thomas 7 på statiol köpte bingolotter och lampa. sedan for vi på birsta. Tog en snabbfrukost sedan for jag och handlade mat. Dyrt men nödvändigt. Thomas och thea besiktade bilen, tyvärr inte med det resultatet vi ville. Men har helgen på oss som tur är! Annars står vi utan bil.

gick bra att handla det sista och slå in det. allt ligger nu under granen. eller ja Allt får inte plats! så står paket runt och överallt känns de som. Många stora iår.

Thea har idag fårr tjuvstartat. Hennes farfar kom förbi och hon fick då musse huset! Hurra! haft jätte dåligt samvete över det då ja verkligen ville köpa det åt henne. Men nu fick hon det endå=) Hurra! Haha. Dock är ja lika glad över alla julklappar thea får iår haha=) KOmiskt hur man kan känna.

Ikväll blir det bingolotto lite gravidisar. Ska bli trevligt.

nej nu ska ja steka köttbullar och koka makaroner hör hur vattnet börjat koka haha. Lyxmat;)

Det är kalsonger pappa

HAhaha barn  är för underbara=) Thea är helt underbar=) Hon var med mej och köpte thomas julklapp idag. vart kalsonger haha. Nu nör vi plockar fram allt så vart det denna konversation här hemma

Thomas - vad är det där för något?
Jag- Det är din julklapp
Thomas- är det en perfym?
Jag- Nej.
Thea- Pappa det är kalsonger.


Hahaha fin julklapp det blev; Haha tur jag har ett hemligt kvar hahah

Bildbevis

Japp idag fick skruttan för sej att klättra upp och lägga sig i vagnen och hon fick plats!! 100 cm lång och 16.9 kilo tung i en mjuklift;)





dock har hon benen böjda men kan inte visa dom bilderna här haha=)

Gruvar mej och ångesten kommer

Ja just nu gruvar jag mej och har världens ångest över imorgon. Hur fan ska ja orka?!? Eller ja jag orkar i huvudet men kroppen. Vet hur ja mådde sist efter några timmars handling=/

Men jag och thomas har försökt planerat dagen på det sätt som blir bäst för oss och mig. För blir handligen redan på morgonen medans han besiktar bilen. sedan kommer han ut o hämtar maten och beroende på vad klockan är så tar vi theas första julklappar. Sedan far han hem med det och sedan åker och fixar alla papper. All denna tid har han sagt att han kan ha med sej thea så jag slipper det!  Min underbara älskling!

Dock funderar jag på att ha thea själv medans han åker hem med maten och fixar alla papper för hans skull! Men vi får se hur det ser ut imorgon! Vill inte lova något då ja aldrig kan veta hur ja mår. Hoppas dock ja kommer ha en bra natt.

Men ska inte gruva mej mer än i onödan allt visar sej imorgon. Skönt att jag ska ha en mysig uppesittar på kvällen och inte röra mej många meter.

Tack älskling för att du orkar och ställer upp så mycket!! Snart är smärtan över!

oj vad konstigt

Ja det känns konstigt. idag ramlade min första fp dag in på kontot. Riktigt konstigt! Jag tog ju och tog ut nu dessa 3 veckor skrot är hemma med mej för att dryga ut inkosten då jag inte får csn. Men trodde allt skulle komma i januari.
Men kollade kontot och får för 1 dag imorgon hahah 139 kr;) Kunde dom inte väntat med den till nästa månad?!? haha.

Känns så konstigt. Fp dagar för en bus som inte ens kommit ut. Hade inte tagit dessa 3 veckor om det inte var för att ja inte ska röra dagarna förens i maj nästa gång. Då känner ja att ja kan ta dom.

Imorgon är planerna birsta och sedan uppesittarkväll med paketinslagning! Allt det sista ska slås in och läggas under granen. Mysigt

Nej nu ska jag gå och kolla potatisen och lägga in biffarna i micron haha bra med matlådor haha

Tisdagen den 22 december

Japp 2 dagar kvar.

Mycket börjar lösa sig så jag är inte lika stressad längre. Dock är de en hel del kvar men morgondagen som jag gruvat mej för sålänge verkar ha löst sig! Hurra  säger jag. Men men det ser vi då=) beror på lite mera saker men ja det ska lösa sig!

Alla papper fixar sig HURRA! Eller ja dom kommer fixa sig imorgonbitti och förmidda. Får se vad den slutgiltiga blir. Hoppas på det bästa bara.

Blir inte så mycket mera skrivet nu har en skrot som vill ha uppmärksamheten. vi ska duscha tänkte ja=)

Fick dubbelfrämmande imorse av Monica och linda=)  Mysigt

Sängen

Ja jag hann efter mycket om och men klart med alla uppgifter i skolan.

Thomas har fått oroväckande beslut idag suck. Hoppas allt löser sej fort orkar inte mer nu.

Min längtan till bus blir bara större och större. Vill att han ska komma ut nu! helst igår. Dock så är de 58 dagar kvar och kollar man planeringen så behövs dom! Dock har ja tur är de bara 42 om han kommer samma da som thea=) Men det lär han inte göra.

Har dunkande huvudvärk och svättas som en gris. Måste stänga av alla element igen, var skönare när de inte var så varmt hemma.

Imorgon är de 22 december en dag som ska njutas av!!

Lista som alla andra

Ja man kanske ska göra en att göra lista innan jul osm så många andra har gjort!

Min lista innan jul

* handla sista julklapparna
* handla bingolotter
* Fixa skinka
* göra knäck
* Handla lite julmat + mat
* Städa ALLA rum
* Rensa ut Theas rum på allt hon inte behöver ha där
* Slå in sista julklapparna
* baka pepparkakor
* Posta sista julkortet med vanligt firmärke
* Hämta kläderna på dagis
* Lämna schemat på dagis
* Fixa mer köttbullar
* Fixa kläder till julafton, måste finnas något i allas garderober
* fixa chokladbollarna ja fick på mailen

Haha oj undraom ja glömt något. Hoppas bara ja inte står ensam om att fixa allt detta.. Då går ja under

Haha advokater kan vara smart;)


Advokaten: - Doktorn, hur många obduktioner har ni genomfört på döda människor?
Vittnet: - Alla mina obduktioner har varit på döda människor? Vill ni att jag skall upprepa det?
Advokaten: - Minns ni vid vilken tidpunkt ni obducerade den döde?
Vittnet: - Obduktionen påbörjades kring klockan halv nio på kvällen.
Advokaten: - Var herr Danielsen död vid denna tidpunkt?
Vittnet: - Nej, han satt på bordet och undrade varför jag obducerade honom...
Advokaten: - Doktor, innan ni påbörjade obduktionen, kollade ni om den döde hade någon puls?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Kollade ni blodtrycket?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Kollade ni om den döde andades?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Så det kan alltså ha varit så att patienten var vid liv när ni påbörjade obduktionen?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Hur kan ni vara så säker, doktorn?
Vittnet: - För att patientens hjärna låg i en glasburk på bordet bredvid.
Advokaten: - Jag förstår, men kan det inte ha funnits en chans att patienten fortfarande var vid liv?
Vittnet: - Jo, det kan tänkas att patienten var vid liv. Och jobbade som advokat.

Haha advokater kan vara smart;)


Advokaten: - Doktorn, hur många obduktioner har ni genomfört på döda människor?
Vittnet: - Alla mina obduktioner har varit på döda människor? Vill ni att jag skall upprepa det?
Advokaten: - Minns ni vid vilken tidpunkt ni obducerade den döde?
Vittnet: - Obduktionen påbörjades kring klockan halv nio på kvällen.
Advokaten: - Var herr Danielsen död vid denna tidpunkt?
Vittnet: - Nej, han satt på bordet och undrade varför jag obducerade honom...
Advokaten: - Doktor, innan ni påbörjade obduktionen, kollade ni om den döde hade någon puls?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Kollade ni blodtrycket?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Kollade ni om den döde andades?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Så det kan alltså ha varit så att patienten var vid liv när ni påbörjade obduktionen?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Hur kan ni vara så säker, doktorn?
Vittnet: - För att patientens hjärna låg i en glasburk på bordet bredvid.
Advokaten: - Jag förstår, men kan det inte ha funnits en chans att patienten fortfarande var vid liv?
Vittnet: - Jo, det kan tänkas att patienten var vid liv. Och jobbade som advokat.

Stan och Mvc

Ja nu är vi hemkommen efter ett jätte mysigt besök på mvc. Thea var hur duktig som helst! varför hade jag oroat mej?! Gick duktigt till bussen, satt och väntade åkte in gick upp till mvc i snö upp till hennes knän! Sedan var hon jätte duktig där inne, satt snällt på en stol medans bm gjorde allt=) Sedan gick vi ner till bussen, väntade åoch åkte hem. När vi kom här ute var hoin riktigt riktigt trött så då ville hon inte helt. Men hon gick hem endå! Min stora tjej=)

Hade tänkt ta biblan också men när vi kom ner till stan så sa hon "mamma thea är trött nu åker vi hem" så vi åkte hem istället och får ta det imorgon=)

Nu ska ja göra lunch och sedan fortsätta med alla uppgifter som jag har att göra=/ suck.

Allt ser bättre ut iallafall

urin 1
sf 30 *står tyvärr still skulle prata mer om det nästa gång om det fortfarande står still*
blodtryck 135/70 =)
hjärtljud 150

Bus ligger nu åt rätt håll! så det var det ja kände förra veckan. Hur hittade lilla huvudet =) Mysigt

Ha en bra dag!

Måndagen den 21 December

Ja dessa 3 dagar innan jul kommer jag vara ett sönderstressat monster med ont rygg varenda kväll. Dagarna är långa och mycket som ska hinnas med. Sedan har ja skrot som ska komma i första hand.

Nu när det vart så fel med skolan igår och jag inte hunnit någon vart så tänkte jag avboka min bm tid och stanbesöket. Men det första thea frågade om imorse var det! Att hon ville åka och lyssna på lillasysterbror. Så ja vi åker  ner dit, får se om hon går med på att hoppa över biblan så åker vi ner dit imorgon.

Just nu förstår ja inte hur jag och thomas ska hinna allt som vi ska göra innan imorgon kväll. För vi måste vara klar med allt hemma/pyssel och såna grejer innan imorgon kväll. Då vi knappt kommer se varandra på onsdags förens thea sover. Och då är de uppesittar och paketinslagning som gäller.

Nej nu håller inte detta måste ta ALL tid jag har till att pyssla på med smågrejer. Så nu ska ja upp och ta fram kläder åt oss innan vi ska äta frukost och sedan åka till läkaren som skrot säger.

Skriver mer när jag kommer hem. Hoppas på bra provsvar idag

Så förbannad!!

Varför kunde inte min lärare varit ärligt och sagt som det var när ja mailade henne. Känns som hon inte ska komma och säga som hon sa med alla dessa uppgifter för 1 dag!!! Blir galen!!! Hur f*n ska det lösas med en skrot hemma=/

Nej nu är ja arg

Undra hur

Denna dag har varit lång=) klockan är bara 18 och massor är fixat. Köttbullarna till jul gjorda och vi har varit ute. Funderar starkt på att baka lite pepparkakor nu. Skruttan sov middag vilket innebär att hon inte somnar före 20 endå. Men får se vad min karl tycker om den saken.

Sitter och funderar på om jag ska ta vagn eller inte vagn imorgon. Hon kommer säkert åka vagnen. Dock kommer min rygg ha gått av innan vi är uppe hos Bm. Dock är ju frågan om hon kommer vara så snäll som hon brukar vara och gå hela vägen *är inte långt då ja tänker fuska och ta bussen* Tycker inte om att vela=/ Men vi får se, Tar jag barnvagnen blir det hem efteråt utan Kulturmagasinet. Låter jag henne gå lär det bli en tur på kulturmagasinet också.

Nu börjar jag bli stressad över allt som är kvar innan jul. Julen är på torsdag och inget är fixat. Jo julköttbullarna och dom flesta paket. Men inte allt annat. men vi får se. vill ha lite julfint hemma.

Imorgon måste jag och skrot ner på dagiset också och hämta alla hennes kläder, dom lovade att vara kvar och ha öppet i fredags men HELA båda husen var släkta så ja bara vänta hoppas bara det är någon där nere i hennes hus imorgon så vi kommer åt kläderna.

Har fått tankarna på ännu en Julklapp. Frågan är bara om den går att lösa, men det får man se.

Nej nu ska ja ta tipset från E och vika all tvätt. sedan får man se om vi kör lite pepparkakor

Varför ska det göra så ont=/

Jag känner mej så begränsad, som om jag inte duger som mamma längre=/ Vi gick ut och thea åkte boben. Hon älskar det verkligen! gick på tempo sedan på statiol och hem. Och nu är de kört=/ Hade tänkt att vi skulle ut igen nu efter lunchen men det blir bara mina 2 älsklingar=/ Jag blir kvar inne.

Hade tänkt städa idag=/ Ska försöka orka så mycket det går. Dock blir det ingen stor rensning som grannen fick mej sugen på att göra.

Varför ska de göra så ont?!?=/ Vill inte bli såhär begränsad! Vill kunna vara den mamman jag var förra vintern då jag och thea kunde sitta i timmar på uteplatsen och leka i snön!!

Hoppas detta  försvinner fort efter bus kommit. DÅ ska ja ta igen varenda minut!

Tack älskling för att du orkar med mig endå!

Söndagen den 20 December

Ja redan den 20 december 4 advent. Thea var helt till sig när hon såg att alla ljusen skulle tändas=) Lillskruttan=)

Idag tog vi en mysmorgon och såg på mussefilmen på playhaous. Dom måste ha tänkt på trötta föräldrar;) kl 8 varje lörda och sönda hela december är det en film på typ 40 minuter=) Vakna i lugn och ro och bara mysa=)

Idag är det en perfekt utedag! -2 grader och MASSA nysnö. visst tyvärr snöar det och blåser fortfarande, men idag ska vi ut och åka bob och leka=) Får se om de är kramsnö=) Dock måste thomas ner till förådet först och vi har lite att fixa. Så vi sa de vi går ut efter lunch då alla har ny energi=)

Thea vaknade redan 22 igår. efter mycket om och men så somnade hon igen och sov till 8 imorse i sin säng!! Hon kan om hon vill=) Hoppas bara hon vill lite mera;)

Nej nu ska vi ta och klä på oss lite kläder och börja med våra planer för dagen=)

Godnatt

Japp godnatt på er alla nu ska ja ta mej till sängen!

Fick en super ide av min granne så imorgon hoppas jag den funkar!

Kära svärmor

Japp du har ett till paket här nere;) Inge stort men ett paket från skrot;) Vet att du är lika nyfiken som mej därför är de så kul att skriva så;)

Thea och jag har suttit och myst i fotöljen=) hon fick sig några rejäla sparkar av Bus. Men hon reagerade inte så mycket fortsatte bara mysa=)

Nu blir det paketinslagning tror jag=) Måste bara välja papper först. Haha vilka problem man har. Egentligen ska man nmog ta dom öppnade rullarna först. Dock är ju dom ja köpte idag så fina haha=) Dagens Ilandsproblem.

Sängen om 1 timme för skrot. får se hur denna natt blir=)

Lördagen snart över=/

Ja nu är denna lördag snart över=/ Imorgon är det söndag och sedan måndag igen=/

var trevligt i huddik idag, skitdålig väg tyvärr men det gick! handlade knappt något alls. Stolt! men fick hem typ alla julklappar som vi hade kvar. vart även 1 extra paket som inte kommer kunna lämnas ut förens vi träffar svärmor nästa gång.

Thea har lekt med hägge idag, verkar som dom haft det roligt=) Bytte även julklappar så nu får man vara nyfiken ett tag=) haha jag är mer nyfiken än skruttan.

Är stolt över skrot. hon har inte rört ett enda paket under granen. Dom får ligga där. Och tjatar inte heller om sina paket i kalendern på väggen utan 1 om dagen. Samma med chokladen=) Min duktiga tjej=)

Nej nu ska vi mysa på här hemma och ta vara på det lilla som är kvar av denna lördag! ikväll blir det paketinslagning=) Mysigt att få utan det lite allt eftersom=)

Ha en trevlig lördag=)

Lördagen den 19 December!

Ja Lördag igen. Veckorna går fort, varenda måndag tänker jag samma sak. en ny lång vecka. vips så är fredagen här och sedan helgen=) Har massor vi skulle bheöva fixa men får se hur mycket vi hinner med.

Bestämde mej igår för att ta med trummsettet till mormor och morfar på julatfon;) som far skrev ni har väl kombi haha=)

Idag hade vi ställt klockan, så thomas gick ner till tvättis 7 imorse och började tvätta haha=) Älsklingen min. Han var sedan vaken tills han hängde tvätten och sover nu ett tag igen=) Dock måste ja väcka honom snart om vi ska hinna med allt som ska göras innan jag åker till Huddik.

Ska ner med Linda=) Ska bli roligt. Theas gudfar kommer och hälsar på här hemma så tyvärr missar jag det. Men thomas och thea är ju dom viktigaste=)

Hmm undra om jag har nå kläder att ha på mig idag. inte lätt när kläderna tryter haha=) Vägrar köpa nya också

Nej nu ska ja fixa iordning mej och skrot. samt väcka upp gubben min

ha en härlig lördag!

Sovdags snart

Japp snart ska ja sova! Men inte riktigt än. Har lite grejer att fixa innan jag kan sova.

Nu har jag en uppsättning täcke o kudde till vagnen och ett till sängen. Hade 1 del till varje förut. fick ett super erbjudande ja inte stod emot. Så inte ens priset som ena kostar nytt betalade jag för båda. så ja då säger ja inte nej.

Har insett hur mycket saker jag behöver köpa till bus=/ trodde inte det var nå mycket men nu kommer det små grejer efter småsaker som behövs. Men ja det blir till att åka ut i januari..

Thea fastnade i filmen!! hon såg den 2 ggr på rad!! så nu har vi önskat oss den av både mormor och morfar och av morbror haha=) Kan alltid hoppas någon av dom fastnar för att köpa den till henne haha=) Kan tänka mej att vi blir storkunder på tempos uthyrning sålänge haha=) Hon lär tjata.



Nej nu kan tiden gå FORT FORT. Vill ha bus på utsidan!

Myspys=)

Just nu är det kiss och bajs paus i våran myskväll. Thea ser Mamma mu och äter Bilar samt dricker cola. Hon har även fått cheesebolls. Sitter i soffan med filten och kollar. Tyvärr får man inte sitta och krama henne nu haha. För då stör man haha=)

Veckan är fullplanerad! iallafall fram till freda=) Blir en mysvecka=)

Lörda: ja och linda drar till huddik. thea och thomas ska ha pappa thea mys, samt att theas gudfar kommer.
Söndag: Ut och åka bob. Funderar på att åka till någon backe och ta med fika=)
Månda: BM och sedan ska vi åka på kulturmagasinet jag och skrot, läsa böcker och bara vara vi=)
Tisda: Ska vi baka det sista innan julafton=) Skruttan älskar att baka så det blir uppskattat!
Onsda: dag på birsta eller ja någon timme där, Ska handla sista julklapparna jag linda och skrot. PÅ kvällen blir det uppesittarkväll! Även slå in alla sista paketen. Mysigt värre.
Torsda: Julafton med allt vad det innebär.
Freda-sönda: inget planerat och hoppas det förblir så, vara ute och njuta, åka bob, kanske åka till någon rolig backe och bara mysa vi 3=)

Sedan har ja inga planer än. Men några grejer vi ska göra är, bada och åka på drakborgen. Samt många besök på kulturmagasinet. Vi ska även baka frysen full för det uppskattas!

Får se hur man mår men de visar sej! Nästa vecka kan ingen rucka på mina planer.

Nej nu vill hon se film med oss igen=)

Lång kväll

Ja idag kommer det bli en lång mysig kväll. Har satt thomas på att hyra om filmen som vi inte kunde hyra då systemet låg nere. Thea har nämligen sovit över 2 timmar nu så hon kommer inte somna tidigt. Men är man sjuk så är man

Efter att ha varit på affären och statiol utan resultat så fick vi ge upp. Gick hem och fick en gallskrikande thea. Vi la oss i sängen och hon somnade direkt. Nu går det inte att väcka henne hon är super trött. Kanske lika bra då thomas inte kommit hem med tuggummit än. Vågar inte stå utan det igen=/

Det är när jag gör något som idag som jag inser hur mycket min kropp inte gillar mig. Jag tog thea i barnvagnen gick på tempo, staiol och hem. sedan dess har jag typ varit sängliggandes och med rejäla SD=/ suck. Hoppas min kropp tillåter detta lov=/ Vill INTE behöva vara hemma hela tiden med skruttan utan göra saker som är gratis som vi längtat efter länge! Som bibloteket i stan.

Men bara tiden kan utvisa det.

Nej nu ska ja nog försöka väcka skruttan mera. Thomas är hemma vilken sekund som helst med hennes tuggummi

Inte lika varm lägenhet längre

Nej nu är inte lägenheten lika varm längre, är 20.2 grader i vardagsrummet och 19.9 i köket. Sovrummet är det dock 21.5 grader i. Vi är van att ligga mellan 22-23 överallt minst. Så nu känns det att det är kallt. Tom thea ville ha strumpor när vi gick ut till vardagsrummet. Haha kan ju inte ligga i sovrummet hela dagen.

Just nu sitter skrot och skalar mandariner och ska äta. Hon är hungrig men vill inte ha mat=/ Så ja då får de bli frukt.

Måste trottsa dom 17 graderna ute och gå på affären sedan. Handla lite till middagen och lite mera frukt. Behöver även mjölk. Hade gärna skickat Thomas men då han måste skynda sig till dagis efter jobbet och hämta alla kläder så går det inte tyvärr=/ Men vi får trottsa vädret. Hoppas inte skrot blir sämre bara.

Thomas hade fått julklapp från praktiken idag. Vad förvånad jag vart. Trodde inte praktikanter fick det. Men ja ska inte klaga var en rolig julklapp=) Så nu ska ja tvinga iväg thomas och köpa ett par jeans till. så rolig var den

Fredagen den 18 December

Om 1 vecka är julen över. Om 2 veckor är det 1 Januari. Det känns riktigt konstigt kan ja lova

Idag fick skruttan ofrivilligt Jullov. Hon är under förkyld=/ Hon vart jätte ledsen när hon inte fick gå på dagis. Hon skulle ju leka med alla barnen ju! Men nu får hon vara hemma med mamma istället=) Tänkte klä på oss väl och gå ner och hämta hem alla kläder. Vi tänkte tömma hyllan så vi efter jullovet får ta dt på nytt. Kan tänka att det kan finnas lite urvuxet där. Sedan vill jag få hem alla vinterkläder, kan vara bra med dubbelt hemma.

Skulle åkt på stan idag men ställer in det för skruttans skull. Inge kul för henne om hon är dålig=/ Hade gärna ställt in turen ner till dagis, men vågar Inte chansa på att det är öppet när gubben slutar, och måste få hem kläderna innan helgen då thomas tog fel kläder på henne igår suck.

Ibland kan ja inte sluta tänka på vad vissa tänker på. Vill man verkligen veta det?!?

Nej nu ska vi mysa till phu och sedan musse innan vi gör frukost.

Sov gott

Nej nu är denna dag förbi. har räknat hit och dit och en jul ska det bli trotts allt. bara så less.

Men imorgon blir de full rulle. ska nog även ringa lite då!

Ha en bra kväll

Jahapp det var den julen det.

Ja så känns det nu. KOKAR av ilska. fick nyss veta att FK utbetlningen inte kommer komma fullt som den ska pga att FK inte kunde skicka med alla papper tillbaka. Hade en diskution med dom och då kom vi fram till en lösning, nu när ja fick papperen var det tydligen inte så. Så ja nu kokar jag.

Denna jul har ja lust att bara låsa in mej och skita i allt just nu!! Är ju inte 1 kr det handlar om heller.

FAN att inte jag får csn i Decmeber

Lång dag snart över

Ja denna dag har känts gigantiskt lång. Känns som det är flera timmar sedan jag kom hem dock är det inte det.

När jag kom hem blev det sängen huvudet ville INTE alls som mej, dock kunde ja inte somna för låg jag på sidan värkte huvudet för mycket och la jag mej på rygg kom illamåendet och smärtan i magen. Men låg i ett kolsvart rum i 2 timmar nästa, Var skönt. Har fortfarande ont men inte lika ont.

På lördag ska jag ner till Huddik. Ska bli roligt. Undra vad gubben och dottern tänker göra då=) Kanske ska ta o bjuda ut sig någonstans. Men de visar sig.

Ikväll blir det Bonde söker fru kl 20. Ska bli kul att se han dansa magdans;) Måste även ta bort middagen=/ Måste orka=/

Thomas måste även ringa FK. Kolla vad det är dom menar med papperen, förstår inte ett ord av dom. Men det löser sig säkert!

Nej nu ska ja ta o läsa ikapp lite bloggar. Har 24 inlägg att läsa. Kommer nog ta ett tag.

Huvudet gör ont och kroppen värker

Japp men ja får skylla mig själv. vart en tur lite längre än ja tänk mej idag.

Linda fick sin pressent och det syndes att hon vart glad! glad på riktigt!

Nu ska ja ta och lägga mej ett tag innan skrot kommer hem. 4 uppgifter i skolan kvar nu innan jag är färdig!!

V 32

Du är på dag 218 av 280. (77,9%).
Du är i vecka 32.
Du har gått 31 fulla veckor och 0 fulla dagar (v31+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 feb 2010
Du har 62 dagar kvar till beräknad förlossning.


Idag är det precis 2 månader innan jag har BF. 2 månader till av smärta men också av glädje! Jag märker markant nu sista tiden hur magen ändrat form och blivit anolunda, ENligt vissa har den börjat sjunka, det förvånart mej inte då den gjorde det tidigt med thea också

Torsdagen den 17 December =)

Ja torsdag igen! Imorse var en sån dag då jag bara ville dra täcket över huvudet igen och somna om. Det första jag ser på mobilen är ett sms där det står "klä er varmt det är 11 minus ute, älskar er." Haha ja då vill man inte upp! Men vi klev upp klädde på oss och gick ner till dagis. Där skulle dom ha fest idag. Sista dagen innan jul för många idag.

Känner hur jag haft flera sånahär super bra dagar nu! Är så skönt att kunna njuta av livet och allt osm hör till! Har en thea som är på bra humör oftast, skolan flyter på, Bus verkar trivas och det är bra mellan mej och gubben! Önskar bara det fanns vissa saker som kunde fixa sig själv så man slapp dom bitarna som städningen hahaha=)

Nu snart kommer L hit, vi skulle ta en snabb tur in till stan=) Hon skulle handla något och med mitt humör så säger jag inte nej till att följa med=) Sedan blir det hem. Ska fixa skruttans rum idag! jag ger mej inte. Det måste bli färdigt nu då det är 1 vecka till julafton och nya saker som ska in!

Nej Nu ska ja fixa in min vecka här innan vi ska åka=)

SUPEr duper glad!

Nu är ja hur glad som helst!! Ett påslakansett jag och thomas varit osams om då det har varit så dyrt enligt mej att köpa nu innan ifall om bus bestämmer sej för att vara tjej fick ja nu tips om att det fanns för 300 kr billigare!!!

Så nu har ja köpt och betalat detta helt underbara påslakansett.!! Kommer bli så grymt bra... Hoppas bara de är lika fint i verkligheten haha

Super duper tack!!


ord pris: 495 + frakt
mittpris 179+ 36 i frakt!

HURRA!!! nu är ja glad=)

trött så trött

Ja jag är riktigt trött nu märker jag. Dock har jag insett att jag snart är klar med skolan! eller ja alla uppgfter som ska lämnas in nu! Hurra. Då kan ja få njuta lite. Men det ska bli kul=)

Idag har ja inte gjort ett skit. Sitter bara och tänker på att jag måste städa. Fy det hänger tungt över mina axlar. Det första rummet jag borde fixa är skruttans rum. Måste få bort lite saker innan Jul nu. Annars blir det kaous på riktigt! Men det kommer bli tufft. Men ja imorgon blir mitt mål med det måste göras då hon inte är hemma=/ Nej vi får se om ja klarar det på egen hand. Separationsångest på hög nivå.

Nu fick ja precis höra av tobbe att gården blir kvar!!! Hurra!!!

Nej nu ska ja fortsättta se film med gubben

Inte alls min dag idag.

Nej känner mej konstig idag. Inte alls min dag. Men man får genomlida den endå!

Om min bm skulle säga på månda att bus nu ligger rätt så måste det varit det han gjorde nu. ALDRIG känt något såntdär förut! Hoppas även på att inte känna det igen för det var riktigt läskigt och vågen av illamående som kom går inte att förklara=/

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta=/ Är inte sugen på något Men måste äta.

Insåg precis att skruttan måste med på MVC på måndag=/ Hoppas hoppas hon är duktig!! Kan bli lite roligt annars. Men det ska gå! Tror hon kommer måsta följa med på minst 1 till också i januari. Har jag tur så tilllåter hon vagnen. Annars får hon lite motion=) Men ja det ska gå=) Barnvakt är inte lätt att fixa.

Oj insåg att jag måste även planera middagen, thomas ville ha fisk dock har vi ingen fisk hemma och orkar inte gå och köpa. Undra om man ska göra köttfärssås eller något sånt. Lyckades ju bra sist! Fast kyckling är ja också sugen på. Hmm svårt. Fick känslan nu att det blir kycklingwok! Mums

Nu är de bara lunchen kvar. Ska ta o leta igenom och se om ja hittar något innan ja fortsätter plugga

Onsdag den 16 December!

Om 1 vecka kommer jag vara stressad. För då ska ALLT det sista fixas. Thomas får en lång dag den dagen=/ Först jobb till 16 sedan ut och trängas på Birsta och handla. FY! Själv ska jag, thea och Linda åka ut på dagen. Men det ska gå. Det måste gå!

Imorgon byter vi vecka, det är då exakt 2 månader till BF datumet. 63 dagar idag. Känns som en evighet fortfarande. Jag tycker alla andras BF är så nära. Dock inte mitt eget. Undra  varför det är så.

Snart ska skrot på dagis. Tänkte ha henne hemma resten av veckan. Men efter att ha pratat igår så insåg jag att det är snällast mot både mej och thea att låta henne gå sista dagarna denna vecka så jag verkligen hinner klart i skolan. För annars kan  ja endå inte lägga ner 100% på skruttan!

Min värk blir värre och värre på nätterna nu=/ Kan knappt sova så är jätte trött hela dagarna=/

Nej nu ska vi fixa oss=)

Undra när bus kommer ut?!?

Ja jag kan inte sluta fundera på när bus kommer komma ut.. Vet att man inte kan påvärka ellr något men undra när. Thea kom 16 dagar tidigt men var en redigtösabit redan då. Thomas tror Bus kommer sista jan. Många tror i början på Feb.

Jag hoppas på att bus kommer i början på feb så ja hinner komma in i rollen innan jag ska upp den 22. MEN tror han kommer komma runt bf/efter bf. Bara bus är ute så jag kan åka på skolan utan att det blir för nära åt något håll.

Mina tankar far runt, när kommer bus, hur mycket kommer bus väga? ja allt sånt! hur kommer bus se ut? Kommer bus också ha stora fötter?

Ibland får ja mina dagar då jag bara tänker!! Och det är underbart för då är ja lycklig!

Plugga plugga plugga

Ja så ser mina dagar ut just nu.

men nästa vecka blir jag rolig igen! Då är det bara 4 sidor matte om dagen som ska göras i 3 veckor

SÅ glad! Så fina ord i mailen

Ja nu är jag glad. känner verkligen hur jag sliter och allt och jag lyckas! I min skol mail idag hade jag fått dessa rader av min kursansvarige lärare

"Du har stenkoll desire! Vi har haft lärarmöte i dag kring er  och vi är så nöjda med ditt engagemang och dina studieresultat - grattis!!!"

Var så roligt att läsa!! Sedan har J sagt massa underbara grejer som fått mej att växa mera!!

Samt att jag är så glad för L skull!!

Ja min dag är verkligen super idag trotts att jag inte kunde åka buss!

ÄNTLIGEN lyckas jag i skolan. FAN för den som försöker få mej att tro något annat eller tror att jag kommer misslyckas. Detta ska ja klara GALANT!!

Ingen resa idag

Nej resan idag kunde ja glömma. Min kära thomas har min plånbok i sin jacka med pengar, busskort och bankkort. Så ja jag är ensam hemma idag.

Har pluggat och pratat i telefonen med en människa, verkar som jag vinner denna strid. Men vill inte ta utnågot i förskott.

Insåg att jag lurade grannen igår det är 9 dagar till Jul idag.

Snön är här=) Underbart är det. Hoppas bara det fortsätter i flera dagar nu så den verkligen hinner lägga sig! Vill ha en vit jul. Minuset är att nu måste jag byta skor=/ har sprungit runt med mina sommarskor fram till nu=/ Enda gångerna jag haft andra skorna är när ja åkt iväg som på stan. Men får knappt på mej dom=/

Insåg att jag har 2-3 kilo kvar innan jag har gått om thomas i vikt=/ Inte roligt. Men får hoppas att dom som säger att det inte syns vad vågen står på inte ljuger! Men grannen har fått mej att inse att efter thea hade jainga problem att gå ner i vikt. Så jag ska kämpa för samma denna gång! Dock har jag en LÅNG väg ner men ska ta mej ner!

Nej nu blir de mera plugg

Tisdagen den 15 December=)

Ja nu ÄNTLLIGEN verkar snön komma!!! Vitt ute och det snöar fortfarande!

Thea var helt underbar när vi gick till dagis idag! hon tog några steg vände sig om och kollade och skrattade hahha=) Så sött. Nu blir det till att börja vara ute ännu mera!! Klumpen till mamma ska med ut=) Såna här gånger är ja glad att jag inte är stor=)

Just nu sitter jag och skriver ner lite uppgifter som ska vara gjorda. Ska nämligen ut och åka buss och behöver då få ner det på papper så jag kan göra det på bussen. Vägrar ta med mej datorn haha.

Pratade med dagis nu imorse och dom kommer slå ihop denna förskola med en annan förskola eftermiddagen den 18de. Ingen ur ordinarie personalen kommer vara där. Och än så länge inga barn från theas hus. =/ Gahh. Känns INTE bra att lämna Thea då. Hur gör alla föräldrar som måste jobba och inte kan ta ledigt? Ska försöka lämna in en ledighetsansökan på thomas men frågan är om dne går igenom=/ Suck. Men men det ska lösa sig. Jag ska på skolan iallafall!

Nej nu ska ja fixa det sista innan jag måste ta mej ut. Blir så jävla kallt såfort snön kommer tycker jag!!

64 dagar kvar=)

Nya bilder!!

Här kommer det samma bilder fast pappa hjälpte mej att fixa dom lite,. dock är våran kamera urdålig därav kvaliten


Lucia bilder=)

Haha ja nu på eftermiddagen var det Lucia på theas dagis, efter mycket om och men vart klänningen rak haha=) tack grannen!

På dagis ville inte thea alls vara med! Hon var verkligen inte alls med. Mne fick någon bild iallafall.

Fick även veta att det är planeringsdag den 18 januari=/ FANFANFAN säger jag. för jag har skola och thomas har sitt så vi måste ha dagis till thea den dagen, ska prata med dom imorgon om vad som brukar hända för dom som måste ha dagis. =/ FYfY men vi kan inte trolla med knäna, har ingen barnvakt heller.

Nu ikväll blir det sticka och se tv. ska nog vika sista tvätten sedan igår också. funderar påa tt tvinga gubben att fixa köket medans jag fixar hans matlåda.

Nej här kommer dom enda bilderna på skruttan jag vill lägga upp med respekt för dom andra mammorna och papporna. dock är dom klippta och sånt för att få bort dom andra barnen=)




och sist=)


Snabbvisit på stan

Japp vart en snabb tur till stan, Linda ville ha in mej och ha lite sällskap, hon bjöd på lunch;) Så då tackar man inte nej. Gott sällskap är de bästa=)

Var runt till varenda sportaffär och skulle leta en väska men nej finns inga i min prisklass så får testa birsta. Har även insett att bus behöver mössa och vantar.

Köpte ena delen av thomas julklapp idag ! Han kommer bli SÅ glad! Ska bli kul att se hur han reagerar=)

Lindas nya födelsedagspressent kom idag med posten också=) Så thomas får gå och hämta den i eftermiddag. Kanske ska försöka bjuda in sig själv hos linda i eftermidda om hon är ledig. hmm ja vi får se=)

Nej nu ska ja ta och stryka theas lucialinne. sedan blir det att slå in paketet till fröknarna på dagis. Sedan får vi se om ja hinner nå mer innan jag måste gå ner hahah

Måndagen den 14 December

Ja exakt 10 dagar till julaftonsmorgon och vi är inte färdig med julklapparna=/ vi som började så tidigt! Dock vet jag exakt vad jag ska köpa av det som är kvar så det ska bli enkelt när jag väl ger mej ut!

Insåg precis att fredag är sista dagen på dagis för thea innan ett 3 veckors härligt jullov. Undra vad man ska göra då som kroppen tillåter=/ Något borde det ju finnas. Sista helgen kommer iallafall spenderas uppe hos svärmor.  Sedan blir det 1 mjukstartsvecka på dagis innan skruttan går in på fulltid tills bus kommer. Sedan vet jag inte vad vi kommer he för tider. det bestämmer hon lite själv=) Men ja vi får se.

Idag då skrot är på dagis ska ja försöka få klart skolan. Men ja vi får se. Det kommer ju komma nya uppgifter idag=/ Men vi får se känns som jag är klar innan fredag iallafall. Men tiden får utvisa. Är lite svårt att bli klar då jag inte får mailsvar av några lärare på frågor=/

Nej detta har tagit över 20 min att skriva då jag har en skrutta som armbågar. Så ska ta o mysa lite till med henne innan vi ska klä på oss till dagis=)

65 dagar kvar

Bus kläder är tvättade!

Japp nu är bus kläder tvättade! Kändes så grymt konstigt och overkligt när dom hängde på linorna, dock endå så underbart! Det var då ja insåg hur grymt mycket kläder i 50/56 vi har nu haha. Tror inte ens allt kommer hinna andvändas! Oj det ska andvändas känns konstigt!

Imorgon ska ja ringa Mvc och rådgöra med dom. Eller nej inte rådgöra prata med dom om en sak. Kan hända att jag ångrar mej sedan men tror inte det kommer hålla att ha det såhär, visst är bara 3 ggr men det är inte bara om de inte funkar.

Har börjat fundera på förlossningsväskan/bbväskan beroende på vad man kallar den. Borde nog se till så jag kan packa den snart. är ju "bara" 1 månad kvar sedan vill jag ha den färdig. Frågan är vad som ska ner och om ja behöver handla nå mer än mysbyxor.

Vad tyckte ni var viktigast i eran BB/förlossningsväska? Och vad hade ni kunnat hoppat över?

Funderar på Busgarderob

Japp tror jag kan ha löst hur vi ska göra med bus garderob. Vi måste ju köpa hyllplan men verkar som jag kan ha hittat en lösning tillsvidare=) Men ska lista ut om det går för isåfall så ska ja nog tvätta bebiskläder redan idag. Grannen hade tiden efter oss och hon skulle ut i de vackra vädret istället så då fick jag den. Men vi får se. Hände en incident i sängen nyss så måste tvätta bäddmadrassen på thomas sida.

Lussebullarna står nu och jäser, dock är det en stor risk att dom skiter sej då jag tror thomas råkade värma mjölken för vamt. Vilket jag inte insåg förens han helt i det. Men bara tiden kan utvisa det=)

nej nu ska vi ta oss en tur på affären och handla lunch och se om dom har fler klädnypor där. Behöver flera=/

Söndagen den 13 December. Lucia

Japp idag är det Lucia. Ska tillbringa dagen åt att baka, städa och tvätta=) Ska bli skönt att få det gjort!. Får se hur roligt thea tycker bakningen är idag. Man kan alltid hoppas hon tycker det är riktigt roligt=)

Nu ser hon på filmen på disney.  Är alltid film där lördagar, söndagar kl 8.  Puh idag=) Mysigt! Hon verkar inte vara på super humör. Men de går nog över.

Inatt kom bakslaget men vi ska fortsätta tjura på så vi får se. Sover så mycket bättre när hon är i sin säng och jag i min!.

Om 66 dagar har jag BF. Helt ofattbart vad fort tiden har gått. v 30+3 redan. Konstigt nog är jag inte stressad alls än! Och endå har vi inte ens handlat färdigt. Bus har ju inte ens en garderob än haha=) Men jag tänker låta julen och december gå i sin takt först utan att handla något stort. Känns som det är enklast. När jag sedan fått bort alla tomtar o julen, då kan ja börja ta tag i allt inför bus.

Om jag inte får möjlighet att tvätta alla kläder här hemma innan januari så kommer jag ta med kläder medel och sköljmedel upp till svärmor när vi åker dit=) Då ska det tvättas där. Lät som hon hade torkskåp i ena lägenheten och tumlare i andra=) Då har man möjlighet att fixa det. Är ju en hel del kläder.

Nej nu ska ja ta o klä på mej, leta kläder till skrot och sedan duka fram frukosten! För nu är ja sugen på att börja baka! Lussebullar, knäck och pepparkakor blir dagens=)

Film mys

Japp ida vart de film mys! Såg en film på 4an. riktigt bra. Det var verkligen en film i min stil! Tror tom thomas gillade den! Det värsta är att filmen som börjar nu vill ja också se, men kan inte vara vaken till 2 inatt haha det är kört för länge sedan.

Fick mig ett gott skratt ikväll. kastade garnystanet till thomas och bad han göra en boll. HAHAH ja höll på att gå under, dock fick han till det ganska fort endå! Så en boll hade jag=) Filten jag gör nu till bus är verkligen i största största laget haha. JAg hade en som ja tyckte vart för liten, risken är att denna blir för stor haha. Men aj vi får se när den blir färdig.

Nej nu ska ja dricka upp min sista cola och sedan gå och fixa mej för sängen! känns som det är dags att gå in o lägga sej! dock lär ja se film tills ja däckar hahah

Godnatt snart barar 66 dagar kvar

Gillade denna


En liten pojke kommer in i köket för att äta frukost. Eftersom han bor på en bondgård, frågar hans mamma om han gjort sina morgonsysslor.

"Nej", inte än svarar pojken. "Det måste du göra innan det blir frukost", säger mamman.

Pojken blir sur, så när han matar kycklingarna sparkar han till en av dem. Han gör samma sak mot korna och samma sak mot grisarna.

Pojken går sedan in för att äta sin frukost och på bordet står endast en tallrik med flingor framdukad.

"Varför får jag inte bacon och ägg?", frågar pojken. "Och varför får jag ingen mjölk till flingorna?"

"Jag såg hur du sparkade till en ko, så därför får du ingen mjölk", svarar mamman.
"Jag såg också hur du sparkade på en kyckling och en gris och därför får du inte ägg eller bacon heller."

I samma sekund kommer pappan i familjen in i köket, han får syn på en mus som han sparkar till.

Pojken tittar då upp på sin mamma, ler sitt största leende och säger: "Ska du eller jag berätta?

Lång dag

Ja en lång dag börjar nu ta slut, städade lite imorse med garderober och vek tvätt så skönt att bli av med det äntligen! Sedan hann vi inte så mycket mer än att åka. Eller ja jag hann inte så mycket mer. Thomas satt o kollade dator.

Sedan for de iväg, märks att theas kusiner gillar henne SÅ mycket och att hon gillar dom! God mat åt vi också=) VAr trevligt, dock fick ja så grymt ont framåt 3=/ så grymt less på revbenen hahah.

Nu ikväll så vet ja inte vad det blir, borde städa lite. men vet inte vart jag ska börja. Insåg att thomas måste ta ner saker då vi har ett akvarium som ska in också! Sedan vill jag ha de så lättstädat som det var nyss=/

Men nej nu blir de bilar med skruttan på tvn=) Pausen lider mot sitt slut

Låt bli mina revben;)

Ja igår när jag hade besök så kom vi in på att bus tröck på en nerv som ja trodde, dock så fick jag veta vad det är han troligen gör och nu känns det lättare att stå ut. Troligen så ligger bus mot revbenet. Är en sån grym smärta om ja inter pressar där. Så nu får bus gärna vända på sig och sjunka ner;) Haha Thea låg aldrig uppe vid revbenen och höll på.

Nej nu ska ja försöka göra lite nytta suck.. Det händer inget annars.=/

Lördagen den 12 December 2009

Ja insåg inatt då jag la mej att om precis 2 månader fyller jag 21. Undra om jag hinner  blir 2 barnsmamma innan efter om jag är höggravid på min födelsedag.  Bara tiden kan utvisa, det beror ju på vem man frågar när bus kommer ut=)

Inatt tog Thea och sov hela natten i eget rum igen! Undra om hon håller på att bli stor på egen hand Vi har ju gjort massa försök men hon vill inte. Nu har vi inte ens försökt och hon gör det! Bara köra på.

Nu ska ja bara få min gubbe att få samma uppfattning som jag om vissa saker=/ För så som de vart nu imorse kommer jag inte tilllåta nå mer. Ska vi få bort Vällingen helt kan man inte blanda iordning det 7.30 bara för att!! Nej den ska bort hela!! Men Men Den diskutionen ska ja inte ta med bloggen.

Hoppas min karl kan bära ner allt nu, julkartongerna får stå kvar, ingen ide att ta ner dom för 2 veckor. men resten ska bort!

Idag ska vi till Siv och Gunnar, Theas kusiner är där så dom ska få träffas=)

Nej nu ska ja försöka få med skrutt in i duschen, annars får ja avakta tills thomas vaknar riktigt

Myskväll med gubben vart idolkväll med grannen!

Haha ja min och thomas myskväll började bra;) han satt med dipp morötter och cola i sovrummet och jag satt med dipp morötter och cola i vardagsrummet, såg på idol och pluggade;)

Helt plötsligt får ja en fråga av grannen om hon får komma ner. Och självklart=) klädde på mej lite kläder bara hahah. Skönt att slita sej från böckerna ett tag och få någon att prata med. Men kan ju säga att idol såg vi inte särskilt mycket av;) haha men vi har en tendens att inte se tv när vi är tillsammans, munnarna går i ett.

När thomas kom hem var det iskallt här hemma haha, han stängde fönstret och hittade då en mobil i soffan;) Vart denhär "glömmer hon inte skorna så är det mobilen" det roliga är att han har börjat gått upp i bara strumporna då han alltid glömmer skorna!

Gubben gick upp till granngubben och kom hem när sara gick upp=) Skönt att se han träffa lite folk också.

Nej nu ska ja sätta mej och skriva klart det jag höll på med. sedan sängen, lovade thomas en sovmorgon imorgon suck! Haha allt för cola;)

middagen äten=)

Ja nu är middagen äten och det stinker här nere. Ja det stinker då vi har friterat och jag gillar inte den doften. Men glöm att fritösen ska glömmas bort i ett skåp igen! Fy vad gott det är. Nu gick ju äntligen stripsen att äta! och alla strips haha=)

Theaskrot fick färger i sitt paket idag. så nu har hela hon färg på sig och målar och håller på=) Roligt att hon gillar det så mycket=) Hon är verkligen bred i det hon gillar=)

Nu ikväll blir det IDOL. Tyvärr ville inte gubben se det med mej så nu blir jag ensam om att se det=/ Men ja jag har ju iallafall datorn jag kan hålla på med samtidigt, eller ja det lär ju bli en stickning också haha=)

Nu ska gubben gå på affären och handla gotta till ikväll=) Eller ja det blir morötter och dipp=)

Nej nu har jag en galen thea skriver sedan

Skruttan hemma=)

Ja nu är min kära skrutta hemma=) Hon sitter och kollar på musse. hade glömt stänga av det sedna imorse. Och sedan äter hon apelsin! Hon skulle äta banan men hade ingen hemma men apelsin var bra det med!

Måste få tag på thomas innan han åker från jobbet. Finns så grymt dåligt med bröd här på tempo och nu när det är helg måste vi ha nå bröd till thea=) Hon har börjat vägra äta rostbröd utan vill ha tekakor eller polarkakor. Och polarkakor har dom bara i små förpackningar här jätte dyrt.

Ieftermiddag blir det mys här hemma=)ska se vad vi ska göra. lär bli mera pyssel med leran=) Skruttan är galen i leran.

Snart är skolan färdig innan jul också! har haft några dagar då jag har pluggat MASSOR. Hade tänkt försöka vara klar på söndag om det nu går. Vill ju hinna mysa med skruttan också. Nu har ja ju suttit all tid jag haft förutom då hon varit vaken.

Nej nu ska vi forsätta mysa haha hon har hunnit äta 2 apelsiner nu haha=)

nya värden

idag var det samma i urinen dock hat blodtrycket gått ner till 148/90. nästa koll blir den 21 då ja endå ska  till bm.

Idag har ja inte gjort mycket, har en bus som inte gillar mej riktigt så han trycker på en nerv så det gör skitont om ja inte trycker tillbaka haha=)

Nu ska ja göra klart svenskan och äta något!

fredagen den 11 December

Jag fick igår bekräftat av en ja inte trodde läste bloggen att det är bra med Datumen, för missar man är de lätt att veta vart man ska börja;) Dock gillar jag det riktigt mycket själv också=) För då hitter jag lätt tillbaka om det är något=) Inte för jag går tillbaka så ofta men endå=)

Är SÅ stolt över skruttan idag också! 6.15 hör jag ropet, mamma pappa. Då har hon sovit i sitt rum hela natten igen=) Visst skruttan gör mej stolt varje dag, men ibland blir man extra stolt=) Får se hur det blir inatt.

Igår skrev jag klart dom sista julkorten=) NU ska dom bara läggas på lådan, eller ja 2 frimärken till behövs. MIn älskade man köpte vanliga frimärken när han handlade så iår blir det vanliga frimärken;) Men han är söt som ens kom ihåg att köpa!

Ida blir de lämna blodtryck och urin igen. Hoppas på bättre svar idag. Men de får vi se=)

Tänk om 68 dagar hoppas jag bus är här hos oss! Så otroligt svårt att förstå. Thomas tror att bus kommer om 50 dagar då thea kom tidigare. Kan tänka mej att allt över 37+4 kommer kännas som övertid. Men jag tror jag får gå över. Men som ja sagt sålänge bus inte kommer den 2 eller 12 så får han komma när han vill!

Igår pratade jag och thomas namn igen=) Vi har nu kommit på 3 som vi båda kan tänka oss, eller nja 1 är väl det vi kan tänka oss båda två sedan är det 2 som ingen av oss helt säger nej till. Men kommer inte bli något bestämt förens bus är ute. För ja vill se hur han ser ut innan han får ett namn!

Nej nu ska ja fixa iordning Thea och här hemma innan dagis=) Skruttan har kortdag idag så funderar på om man kanske ska baka pepparkakor när hon kommit hem iväntan på thomas=) Ville äta kött o gratäng idag men vågar inte ge mej in på det då jag är ensam med skruttan, så det blir strips o korv och gratäng imorgon=) På sönda är vi bortbjudna=)

Nej stänga ner var det!

Vagnen=)

Japp nu är vagnen bäddad=) Har inte dom bästa bilderna och kossa vart inslängd av thea förut då det är lillasyster/brors. Men är så nöjd, fast det ska tvättas;) och måste köpa ett täcke till påslakanet samt en skötväska. haha

Lådorna under ska inte heller vara där, men har ingenstans att lägga blöjorna hahaha





Är så GRYMT nöjd med vår vagn=) tänk att bus ska ligga i den!! Ofattbart!

Kommer bli SÅÅÅ fint

Ja idag kom mitt efterlängtade påslakansett! Kommer bli SÅÅÅ fint. Nu måste jag verkligen hitta en bild till skötväskan så är vagnen klar sedan, Eller ja den ska bäddas och det behövs en bebis där inne=) haha.

Som de känns nu kommer ja bädda vagnen idag och då lägger ja ut bilder på den=)Som de känns nu blir den klar idag=)

Oj vad julklappar!

Ja jag insåg precis hur mycket julklappar skruttan kommer få! Och endå vet jag inte allt.

Det ja vet att hon kommer få är:

Trummor
gittar
äta och kissa docka
skötbord till docka
minidator
puzzel
påslakansett
pippi figurer
ev pippi huset, *hon kommer kunna bygga hela sundsvall snart med sina hus har 2, får kanske detta och sedan mussehuset av oss i feb;)*

Sedan vet jag att det är mer paket som jag inte har en aning om vad det är i dom! Både som ligger under granen och som inte ligger där

Visst för vissa är det säkert inte många julklappar. Men för mej så är det nästan för mycket!! Hon kommer då ALDRIG få öppna alla vid 1 och samma tillfälle. Som de ser ut nu blir det några på morgonen, några när tomten kommer och sedan dom sista på kvällen om hon är intresserad. Annars får hon ta dom när hon vill.

Nej nu ska ja lägga mej och fundera på denna jul haha

v 31 och magbild=)

Du är på dag 211 av 280. (75,4%).
Du är i vecka 31.
Du har gått 30 fulla veckor och 0 fulla dagar (v30+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 feb 2010
Du har 69 dagar kvar till beräknad förlossning.


NU är det "bara" 69 dagar kvar. Kände helt plötsligt hur nära det kändes.70 dagar lät massor, 69 inte lika mycket.  Skulle vilja veta hur det känns när man är på 30-40;)

Bjuder på en magbild. Dock borde jag haft en med kläder då dom är hur jag ser ut i allmänhetens ögon;)


Torsdagen den 10 December

Ja torsdag idag, ny vecka och 14 dagar till julafton. Vart är julkänslan?!?

Idag är ja stolt över min kära skruttan, eller ja stolt är ja varje dag men lite extra!

Igår fick jag nämligen för mej att natta henne. På max 10 minuter sov hon=) Sedan vid 00 var påde jag och thomas säker på att hon vaknade för hon låg och ropade. Stänger ner allt och thomas går in då sover hon haha=) nu 645 vaknar jag av "mamma magen kurrar!" Haha då var det bara att gå in o hämta henne=) Min sötnos=) Hon sa då "Thea har sovit HELA natten här mamma, vi ringer pappa." Så hon fick ringa och berätta för thomas=) Han erkände då att han varit in 6 imorse då han funderade vart hon var;)

Nu ska vi snart gå på dagis=) Får se hur det går idag. Måste kolla med dom hur man ska få tag på dom på mornarna. Inget av alla nummer jag har svarar dom på! MAn kan ringa dygnet runt och ALDRIG få svar. Känns inte så bra alls.

Nej nu ska ja mysa med skrot innan hon ska lämnas, skriver sedan. eller ja vecko grejen kommer nu=)

Natur natur natur

Japp det är det som rör sej i mitt huvud nu! Haha har suttit med det sedan 20 idag=) Men nu börjar jag se ett slut i allt! så skönt. Men då är de massa andra ämnen kvar.

Känns som jag kommer bädda vagnen imorgon. Beror på vad som kommer på posten och hur ja känner då. men som de känns nu så blir det så=)

Händer inget alls på dagarna nu känns det som därför lite upptaderingar, Men snart är de jul=) 3 veckor med thea=) Då ska det upptaderas med både bilder och allt=)

Trött är jag.

Ja nu är ja trött och har ont=/ Håller just nu på att tvättar för fullt.

Vart en tur till stan och träffade Emelie och simone där. Köpte mina bröders Julklappar och även en av alla theas. Har hört att dom går åt som smör och kände att det var lika bra att passa på. har kommit på att det andra på listan får thomas åka ut och köpa någon dag själv. Sålänge jag får köpa en dator åt henne. För där är ja kräsen!

Hade trevlig idag=) Skönt att göra något annat. Men ack så stressigt det är med skolan, Nu blir de inga mer resor någonstans förens skolan är färdig. Har ju 1 vecka till på mig.

Satt o gjorde hörövning och när jag skrivit klart alla frågor och allt "vilket var drygt 1 a4a" så lyckas jag radera allt! så ja nu sitter jag och försöker skriva om allt IGEN. Ja ingen kan säga att jag inte kan svaret iallafall

Just nu känner jag hur tröttheten kommer krypandes. Men inte långt kvar innan jag får sova ikväll. Måste snart ner och fixa tvätten. Men tänker inte bära upp den det får gubben göra. Det är det bästa med att man får ha torkrummet i 1 timme efter för då hinner thomas ner och hämta allt när han kommer hem från jobbet! Slipper ja 1 moment=/

Jag längtar tills skruttan ska ha JULLOV! oj vad grejer vi har som vi ska göra då=)

Nej tvätten nästa för att sedan fixa middagen

Onsdagen den 9 December

Ja dagarna tickar sakta mot julafton. Måste försöka ta mej till birsta någon dag och handla theas julklappar.

Imorse försov vi oss. Men vi hann endå som tur är. Eller ja lite sen vart vi men vägrar stressa med en thea på morgonen! Vi han klä på oss borsta hår och tänder och äta kalender haha=) mysigt var det.

Hade ingen lust att skriva igår, var iväg på äventyr på eftermiddagen då jag vägrade sitta inne. Vill inte tänka=/ Tycker bara mitt telefonsamtal borde komma NU. Men vet att hon har alla glucos som hon kör igång på onsdamornar, så hon får till 9 på sig sedan ringer jag och lämnar meddelande för hon brukar inte svara i telefonen. Hoppas bara dom har ett svar att ge mej!

Snart är det helg igen. Tiden går verkligen för fort nu.

Igår radade jag upp ALLT jag har kvar att göra i skolan. Och har satt mitt datum till den 18 för att få ha ett jullov med enbart stora religionsskiten och matten. Men som de ser ut kommer ja få FULLA dagar. Men det är de nog värt.

Nej nu ska ja sjunka in i någon bok om det går. Vet inte hur ja är att koncentrera mej

Svärmor kan!

Ja min svärmor kan! Hon hade med sej skinkpaj nu när hon kom!! Hon kan verkligen detta med att pigga upp. Längtar så grymt till middagen nu kan ja lova!! Sedan hade hon köpt kulkorvar till thea haha=) Blir en rolig middag haha=) O skinkpaj sallas och sås MUMS!!! Kan inte bli godare!

Super tack!!!

mitt huvud går i 180 kan inte stoppa det.

Ska verkligen inte vara gravid känns de som!!

Ja skit vill inte vara gravid nu

Hos bm ida fick ja dessa siffror:
Sf 29-30 skrev 29
blodvärde 119
Hjärtljud: fick ner det till 150 efter mycket om och men
Vikt för mycket
Uringrej 2
Blodtryck: 153/95

Mer prover är tagna som kommer komma ieftermidda eller imorgon och då får ja svaret suck. Hoppas inte men skulle inte förvåna mej

Mer än 4 timmars sömn

Ja min kropp behöver mer än 4 timmars sömn. Märker det nu=/ Fy för sånahär nätter=/ Hoppas på att få tid att slumra 20 minuter sedan idag.

Skruttan är nu på dagis hon ville inte vara kvar=/ mammas lillhjärta är nog också trött efter denna morgon. Får se om dom ringer eller om hon är kvar hela dagen

Nej nu blir det tandborstning sedan bussen

Gästbloggare vid namn Thea=)

6777y9999999999iöujhl0o l.dl90ort456llllllöoooogflkjjjjjjjjökkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkoyotf9in560ikiikkkkkkkkkkkkkkko
kl6tnm9i8gfi6fµ+ -m +hrsdjfmn sfdikmnehrdfagvcx kl,qeaWSDHJRGWLFDSXCHJLKIöplkökerdmfgnvcjkihzesdxcä

dsfhjknmwrsagfdvzhbcjxmngfhjezayrwsfdoxc

Tisdagen den 8 December

Japp tisdag idag vilket betyder BM och plugg. Inte varit till BM på 5 veckor så det kan bli intressant. Men har nog inte hänt så mycket.

Fick en bild av J igår på min mage med thea. Jämförde lite bilder och det enda som är skillnaden nu är formen. Nu vill jag bara försöka hitta fler bilder sedan den graven. Men de lär vara kört. Men min sista magbild kommer ja inte ge mej den ska ja hitta.! vet nämligen att den ska finnas på vanlig bild också.

Våran morgon började 0505 imorse. Då vaknade skrot och skulle inte somna om. Drack välling sedan skulle det kissas. Och då är de kört. Men hon får gå på dagis. Som gubben sa hur många föräldrar kan ha sina barn hemma från dagis för dom vaknar 1 timme för tidigt. Men då har ja ju nära att hämta om dom skulle ringa. För er som inte vet så ser jag dagis från fönstret;) är huset bakom vårat haha=)

Nu ser skruttan på musse och jag ska hämta kläder så vi kan klä på oss=) Sedan invänta sms från thomas om att han kommit fram=)

Skriver sedan=)

Godnatt i stugorna

Funderar på att göra natt här hemma. Man vet aldrig hur natten blir med skruttan, funderar på att smyga in o känna om hon är varm. Konstigt att hon sover nu bara. Brukar ju vakna o vara hungrig.

Nu ikväll har ja inte gjort ett skit, lagt upp veckan som kommer med allt pluggande som ska göras. Måste på någotsätt hinna göra 4 veckors plugg på 2 veckor för att få till det som jag vill ha det. Men får se om ja lyckas! Mitt mål är det iallafall.

Verkar som fler och fler inte tror jag kommer klara skolan till våren. Jag har gett mej sjutton på att jag ska klara det och har thomas fulla stöd till det. Det enda ja tror som kan sätta käppar i hjulen är om bus får kolik typ. Men jag ska klara det! Ska lyckas! Äntligen ska ja få det gjort!

Just ja skrev bara att vagnen är hemma förut inge mer. Men den står här hemma och är rak o fin=) All garanti gäller fortfarande och hon har fixat den. INGEN är nog lika glad som jag för det.

Jag är helt överlycklig över förändringen thomas gjort i allt om bus. Från att knappt nämna det till att han blivit drömmande och planerande. Skulle han få bestämma skulle vi åka iväg imorgon och köpa dom sista grejerna och allt sånt. Men nej inte än!

71 dagar kvar imorgon. Snart nere på 60! Nu går tiden fort. Hoppas bus kommer mellan den 3-10 feb;) då hinner ja landa i rollen som mamma innan ja ska på skolan. Men bara bus kan bestämma när han kommer!

Min underbara älskade dotter!

Ja hon är så söt så jag vet inte ens vart jag ska vända mej!

När vi satt opackade upp boxarna som thomas tyckte vi skulle hämta idag så hittade hon nappar. Då sa hon att hon skulle ta dom tills lillasyster bror kommer. Sedn kollade på hon blöjorna och sa att lillasysterbror kan få ta hennes också!

Sen det gulligaste. Hon började klä på sej! Vi frågade vart hon skulle och då skulle hon ta bilen och lyssna på musik och hämta lillasysterbror!! Hon vill inte vänta längre=)

Mammas älskling!!


Barnvagnen hemma

Ja nu står åter barnvagnen i vardagsrummet, så skönt att de gick att fixa.

Gick även emot ALLT jag hela tiden sagt idag men nu är de gjort. känns som rätt val konstigt nog. Kerstin kan detdära

Nej nu ska ja o skruttan måla med målarfärg

Måndagen den 7 december

Ja idag är det måndag och jag är så stolt som man kan bli!! Min bror har blivit nominerad till 1 av 4 till årets västernorrlänning för allt sitt arbete för att få ha kvar granlo fritidsgård!

Här finns en länk här er som är nyfiken=)  http://www.sr.se/cgi-bin/vasternorrland/program/index.asp?ProgramID=1233

Grattis Linda som fyller år idag=)

Nej ja vet inte vad ja ska skriva. Nu ska ja o skruttan gå o äta mysfrukost=)

Tips på brun skötväska till bra pris?

Ja någon som har tips på en brun skötväska till bra pris? Har en hemma men den är svart/blå och skär sej massor med vagnen så vill hitta en brun men alla ja hittar är riktigt dyra=/ Ingen som har nå tips på en i bra pris?

Vart inget med filmen, Eller jo 1 timme. men nu ser thomas nå skitprogram o jag stickar=) haha jag har blivit tant.

Fy imorgon är de spruta för skrot. Ser inte fram emot det=/Men det måste göras. Tur ja har L som ska följa med! Räddaren i nöden.

Suttit o pratat ännu mer med thomas nu ikväll. Så mysigt att prata om allt med graviditeten och livet efteråt. Känner mej ganska trygg i allt utom första skolträffen. Måste fatta mina beslut om den ganska snart. Känns konstigt och tidigt men måste ta beslutet i tid. Och nej ja kommer inte sluta. ska mycket till innan det.

Känns alltid som jag har hur mycket tid som helst att göra saker på men sedan då ja börjar granska veckorna så inser ja att så inte är fallet. Insåg precis att det bara är 2 veckor kvar av allt skolarbete. + allt annat som ska göras. Hoppas inte skruttan reagerar på sprutan=/

Nej nu skiter ja i gubben och går o lägger mej!

Konsumentköplagen

Japp vart tipsad här i bloggen med några rader från den och nu skrev även en kompis om den och nu har ja läst. HUrra verkar som den kommer kunna rädda oss i detta med barnvagnen om hon vägrar göra något

Nu blir de film!

Bakat bullar och ätit lax!

Japp haft en riktigt mysdag=) Fick för mej att ja skulle baka bullar med skruttan. Så nu ligger det 119 bullar i frysen och väntar på att bli uppätna!

hade planerat in lax till middag så nu ligger den i magen. Tänk er jag äter lax! äter troligen enbart thomas lax i ugnen. så god! Har för mej ja gillar någon mer lax men kommer inte på vilken.

Thea har varit mysig idag igen=) Så roligt när hon är det.

Efter att bullarna vart klara började ja må riktitg dåligt=/ La mej i sängen och sov 30 minuter och sedan var ja en ny människa=) Så nu laddar ja inför sista städningen för idag;)

Thea har verkligen börjat äta super bra. Åt massa pytt till lunch och nu 1 hel laxbit + 1.5 potatis! Min stora tjej=) Är så skönt när hon äter bra!

Nej nu ska ja fortsätta försöka hitta busstider till imorgon. Ska  ju ut och mot min vilja vaccinera thea.

Söndagen den 6 December

Ja redan 6 december. 18 dagar till juafton. men frågan är bara vart julkänslan är?!? Vill så gärna att den ska infinna sig. Lär ju inte bli bättre idag då ja funderar på att baka kanelbullar istället för lussekatter;)

Jag hoppas på att jag ska ha mer energi idag än vad jag hade igår, har verkligen massor som skulle behövas göra. Thomas ska ju jobba imorgon igen=/ Då är det en ny vecka som verkligen är full. Ska varje vecka se ut såhär enda fram till jul nu?! Eller jaj hårddrar jag det har vi ganska fullt upp enda till sista januari. Men då är de inte fulla veckor.

Idag ska vi äta lax till middag! Mums. Måste köpa remuladsås bara. Annars kan ja ju inte äta lax;)

Skruttan vart glad när hon vaknade och insåg att det var en phu "film" på playhouse! Hon hae legat blixt stilla sedan dess nu. Men nu är en slut så vi får se on hon ska hämta sitt puzzel och aporna som hon fick igår=)

Nej nu kurrar min mage rätt bra så ska fixa frukost=)

Helt underbar middag!

Var iväg på en helt underbar middag idag! fy var länge sedan ja åt så gott. Måste nog börja bjuda in mej själv på midda där lite oftare;) Tom thea åt som en häst. Men hon har blivit bättre på att äta.! Äntligen

Hon fick sova midda idag och endå somnade hon direkt när hon kom hem, mycket god mat och bus gjorde suset=)

Är fortfarande lite iriterad på skolan med allt vi får o göra. man ska inte ha något liv som det verkar. Ska försöka få någon rätsida på religionen. Kommer nog inte ha något lov.

Nu blir det film med gubben, i pausen ska ja diska som ingen verkar ha gjort idag och städa klart vardagsrummet.

Skriver kanske sedan=)

Vagnen oroar mej

Ja så känns det nu. Tänker på vagnen jämt. Är så nojig för vad som ska hända. Har fått första upptaderingen om den men vart inge klokare av det=/

Visst måste vi stå med en sne vagn så måste vi men det känns ABSOLUT inge roligt när man lagt ut dom pengarna som man gjort. handlar ju om en hel del.

Hade varit en grej om det stod på informationen att den var sne för då hade man vetat vad man köpte och kunnat göra valet då. Att är det värt nedsättningen i pris och så  suffletten sne eller lägga på och få den rak. =/

Nej jag hoppas det löser sej och vi inte står med en sne sufflet. Känns inge roligt alls. Jag som blivit galen i vagnen=/

Fy för värk=/

Ja jag hade världens planer för hela dagen och nu har jag mensvärk. suck. brukar kunna få det om ja inte ätit men nu har ja både ätit och druckit men det går inte över=/ Hoppas jag inte ska gå o bli sjuk bara igen.

Thea springer runt o leker för fullt. Hon är så söt. Nyss var hon och handlade mat, men all mat var slut. Nu skulle hon åka och hämta acke och Linda. och dåå kom hon med linda och acke så vi skulle äta upp dom haha. Hon är söt hon.

Min gubbe verkar vara på bra humör idag konstigt nog. Gardinerna i theas rum är uppsatta. kyrkan i hallen står där den ska stå och han springer runt o plockar här o där. Själv sitter jag bara i fotöljen=/ Gahh måste ta en alvedon.

Nej måste försöka mej att ta mej till granen och klä den klart så vi får ner kartongen iallafall. Borde ja ju orka.

du betyder allt för mej skruttan!


Lördagen den 5 December

Japp åter är det lördag=) Synd att veckorna går så fort, för det betyder att även helgen går fort!

Idag ser det ut som det blir ett äventyr mitt på dagen för oss. Men vi får se inge bestämt än!

Fick en super natt inatt! Behövde verkligen detta. Skruttan somnade 19 åt 23 och 05 och sov sedan till 9.15=) haha SÅ skönt då även ja fick sova till dess=) Sedan att ja la mej för sent är en annan femma;)

Hatar dom mornar då jag vaknar och känner såhär i kroppen från start=/ Fy fy fy.

Nej nu ska vi klä på oss och äta frukost=)

Kvällsblogg

Japp ska väll kvällsblogga iallafall. Inte för ja har suget men man borde väl.

Har sett på idol och haft tråkigt. Pluggat massor har ja gjort iallafall.

Inser att ja måste ta tag i mitt kaous här hemma imorgon. Har grejer överallt sedan svärmor kom med allt så imorgon då ska de fan ner till förådet. Går inte att ha det såhär då ja blir galen. Synd bara inte thomas blir lika galen..

Ska pynta klart granen direkt i morgon bitti. För då kan vi ta ner alla kartonger också. Har nu fått fram allt ja vill ha uppe sedan att ja har hela soffan med grejer är en annan femma.

Inte roligt att ja hem folk nu=/

Nej ja klagar bara så nu skiter ja i detta

Godnatt

Oj lång dag utan att skriva

Haha undra när det gick såhär många timmar utan en upptadering sist haha=)

vart till att åka in på rättegångerna. En var inställd men fick till två endå. Intressant att se hur dom går till och hur folk tänker. Ska faktiskt bli intressant att se vad domen för dom blir även fast jag tror jag listat ut det. sedan vart de lunch med linda tack=)

När jag kom hem vart det ner till tvättstugan direkt med tvätten, hade lite tvätt skönt! Så det gick fort. Men hade ja väntat hela helgen hade det varit kaous haha=)

Gick upp till sara när jag var klar och berättade då att 1an var ledig helt. Så hon gick ner och började tvätta hon med=) Jag satt lite barnvakt åt seb då. Sedan vart de fika innan ja gick ner o hämtade skruttan. När ja hämtat skruttan så gick vi upp och var lite med barnvakt så hon fick gå ner o hänga allt=) Sedan kom gubben hem=) Gick då ner till oss och började med maten. Vart väldigt smaklöst så nästa gång ska ja se till så gubben kryddar mera.

Nu sitter thomas och thea i soffan och sjunger. Har tagit fram chips och saft så thea har lite fredagsmys=) Det som blir kvar sedan tänkte jag ha till idol! Börjar ju bli spännande nu.

Nej nu ska ja ta o göra lite nytta här hemma. Som fixa sängarna så jag kan vika all tvätt. Sedan borde jag även pynta klart granen påriktigt.

Skriver nog mer sedan=)


Fredagen den 4 december

Ja veckorna springer iväg och tur är det. om 3 veckor har julen varit här och jag har inte ens riktig julkänsla. Hmm. Ska nog pynta klart i helgen och se om den kommer. Baka lite mer pepparkakor och sånt med busfia=)

Nu ska snart vi gå på dagis, Sedan blir det hem slänga i sig någon frukost innan jag far ner till stan. Är ju ett nytt försök med rättegångar idag. Måste bara vara hemma till 13 så får se om man hinner åka på 2=/ Hinner nämligen inte in till någon tidigare heller då skruttan ska på dagis 8 och bussarna går skit dåligt här innan 9. Dom är nämligen proppfulla då!

Som det ser ut nu har vi löst allt inför måndagen, jag och thea tar bussen ut och sedan när hon fått den så går vi till s och G tills thomas kommer efter jobbet=) Då borde min rygg orka med det. men vi får se=)

På tisda ska ja till mvc igen, hoppas bara det går som ja vill då jag måste ha med skruttan dit pga sprutan. Tror ju inte hon är dagisvänlig dagen efter sprutan efter allt man läser=/ Så med andra ord är hon nog inte MVC vänlig heller men vad ska jag göra.

Ikväll skulle thomas kanske sluta lite tidigare.  Dom ska nämligen ha julfest på jobbet fast han ville vara med oss istället. Så  han åker hem när dom andra åker dit.

Nej nu ska vi klä på oss det sista innan vi ska öppna kalendrarna och gå på dagis=)

Myskväll!

Ja vi har börjat ta vara på kvällarna mer. Lämnat ifrån oss datorerna och alla andra måsten och bara tar hand om oss två. Behöver det verkligen.

Insåg när jag mådde så dåligt som jag gjorde hur viktigt det är att man får den guldkanten i vardagen och verkligen tar sig tid till varandra! Hoppas vi kan fortsätta såhär.

Ikväll så ska vi sätta oss och försöka komma fram till hur vi ska ha thea på dagis efter jul. Känns som det är lika bra att ta tag i den biten nu. När bus kommer så kommer vi se hur allt blir. Blir nog mycket skruttan som kommer få bestämma Men det ska hon inte inse själv hahah=)

Har även börjat inse idag att jag kommer ha en till bebis här hemma. Thea är ju fortfarande min bebis i mina ögon! Lika liten som när hon föddes! Men ack så fel jag har haha=) Hon är ju stora tjejen. Känns som jag inte räcker till helt för thea nu jämt hur ska de bli då?!? Vet att allt kommer bli bra om vi bara vill. SÅ länge vi båda tänker samma och är överens här hemma!

Nej nu blir det sängen med gubben och prata schema=)

vart inget

Nej när vi kom dit så hade inte han infunnit sig så vi ska göra om de imorgon och hoppas dom vi ska på då blir av, Inge roligt när man åker dit och det inte blir något.

Som sagt inte jag som gjort något utan vi ska bara vara åskådare.

Nu har ja skalat potatis som står i en kastrull och pannbiffs geggan står o sväller. Snart ska dom formas och sedan ska dom göras. tror ja ska testa steka dom och sedan köra in dom i ugnen och göra klart dom där. Våran stekpanna är så grymt dålig så dom lär tyvärr bli brända annars. Men känns som det är lite tidigt att börja med det nu.

Måste ringa mor ikväll. Fråga om dom är redo att låna ut symaskinen;) Haha Ska låna den då thomas promt ska ha bilar i vagnen. Så ja då syr ja mej ett eget av ett gammalt=) Aldrig att ja köper ett dyrt md bilar på och sedan kommer det en tjej, nej nej det kan han glömma haha=)

Nej nu ska ja lägga datorn på laddning då det inte är nå batteri, telen är död här brevid mej så den ska också laddas. Hoppas thea gillar paketet även idag=)

Rättegång i stan nästa

Japp nu  blir det en rättegång i stan härnäst. Ska bli intressant då jag aldrig varit på någon. Se hur det går till och allt. Nej jag ska inte vara med själv utan är bara det att vi i samhällen ska gå på 2 rättegångar. Så blir 1 denna vecka och 1 nästa vecka.

Min förmiddag har inte gått som jag velat=/ Men är en bra bit påväg. Ska vara klar idag och jag ger mej inte. Inte för 5 öre. Om ja så ska plugga halva natten inatt. Tur gubben förstår!

Känns som jag har saker att göra varenda dag trotts att vi inte har något planerat. Men jag tror det är alla smågrejer som gör det. Och att jag vet hur grymt mycket jag har i skolan på hur lite tid. Gruvar mej redan för religons uppsatsen som nu ska vara kalr 2 månader tidigare.

Nej nu ska ja ta och äta upp min mat och sedan skynda mej till bussen! Tur det går bussar hela vägen och jag är gravid så jag hara något att skylla på;)

V 30

Du är på dag 204 av 280. (72,9%).
Du är i vecka 30.
Du har gått 29 fulla veckor och 0 fulla dagar (v29+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 feb 2010
Du har 76 dagar kvar till beräknad förlossning.


Känns som om jag har en hel evighet kvar tills BF. 76 dagar. Men tänker man på hur fort 204 dagar har gått så ska detta nog gå fort det med! Tur man har Julen och sedan januari framför mig. Kan tänka mej att det bara kommer SPRINGA iväg dom 2 månaderna för att sedan få en seg februari månad berorende på när Bus tittar ut=)

Torsdagen den 3 December

Japp detta blir nog en bra dag!

Thea är på dagis, vi vart sena men hon ville verkligen inte. Men vi kom dit iallafall=) Hon var på toppen humör från vi kom ut tills vi kom på dagis. Då ville hon inte riktigt men efter att ja gått så började hon leka direkt=)

Måste verkligen klippa henne snart. Går inte. Haha hon är så söt, borstar vi håret innan vi går syns det inte när vi kommit till dagis och toffsar vägrar hon oftast om det inte är på hennes vilkor haha.

Nu på förmiddagen ska jag skriva ihop Religionen och äta mos och korv till Lunch=) Sedan blir det att ta bussen 12 till stan för att gå på en rättegång=) Har aldrig varit på en och ska endast sitta som åskådare så det  blir nog intressant. Sedan blir de hem och göra middag! Får se om den hinner klart tills dom kommer hem min älsklingar=)

Var så lycklig igår så jag glömde bostadsmötet. Undra vad dom sa!

Nej religionen var det. Och en macka i magen=)

Lyckan är total!

Underbar Onsdag mot sitt slut

Ja denna onsdag tog en rejäl omvändning vid 12 idag. Hela eftermiddagen/kvällen har varit underbar. När Mina älsklingar kom hem från jobb/dagis var dom båda på bra humör! Vart mat direkt och thea åt som en häst.

Efter maten vart det lite kalender öppning! Hon fick idag 1 burk lera + formar. Så medans thomas åkte in med vagnen på toddler så satt ja och hon oss och lekte. Haha hon tyckte det var SÅ kul. så sån lera har vi nu önskat oss av mormor och morfar i julklapp=)

Hon kommer även få det i morgondagens paket så då har vi lite fler formar. vi gjorde hundar och maskar som hon sa=) Min go skrutta. Satt säkert 45 minuter med den burken lera och 2 formar haha=) Sedan vart det dags att fixa ner kläderna, fick för mej att räkna dom och insåg direkt att vad skjutton ska vi med 29 bodysar till haha=) TUR inte jag köpt alla själv.

Om vi fortfarande har lite tvätt på freda då ja ska tvätta så kommer jag tvätta upp alla bebiskläder. Men vi får se hur ja känner då och hur tvättkorgen ser ut.

Sedan kom thomas hem igen och då myste vi och såg på bompa, sedan vart det dusch för mej o Thea. Inte så poppis idag men vi vart rena=) Sedan mysfika i köket! Hon var så pigg idag och det var så kul!

Sedan vart det sängen, hon somnade hyffsat fort idag=) Jag såg bonde söker fru lite halft och thomas spelade lite. Vid 10 fixade vi morötter o dipp och har nu sett arga snickaren på datorn. och pratat lite. Pratat om det som kommer! Stenen som släppt från båda våra axlar.

Hoppas thea är på lika bra humör imorgon=) Jag håller alla tummar jag har! Men det tror jag. Nej nu ska ja stänga ner datorn och somna på gubbens arm känns som en sån dag idag!

insåg att det är precis 11 veckor idag till BF

Namnförslag?

Japp det står still för oss här hemma med Pojknamn=) Någon som har nå roliga namn på lager?

Lilla bus ska iallafall heta Ulf Owe som mellan namn haha=) Men måste ju ha ett förnamn också=)

Thomas vill fortfarande ha Alvin, jag tycker inte det känns som en alvin på ul. Så ja nu har vi inga.

Överös gärna=)

Stort grattis!

Stort grattis Tina och Joakim till eran lilla prins=)

Leendet släpper inte!

Nej leendet vägrar släppa! Känner mej så jävla lycklig nu! Ingen kan ta detta ifrån mej nu! INGEN!! Nu är det vår tur att njuta och känna lyckan!

Känner hur det blev fel när ja skrev förra inlägget och allt. NEJ det viktigaste är inte att det är en kille eller något. Utan var bara en rolig sak att få bekräftat. Och då njurbäckenet ser så bra ut så vart det ännu roligare! Allt på detta UL var helt underbart. Fick den känslan som jag inte fick på RUL. Hade thomas vid min sida, bra besked och en underbar Bm som berättade och visade allt!

Fick även en fråga förut om det inte vore skönt att få ett till UL och se så allt fortsätter gå åt rätt håll. Men jag tror inte det. Tror inte jag skulle klara av vetskapen av att gå på ett till UL. Denna enorma stress innan och oro. NU vill jag inte behöva sätta min fot där uppe förens om 10 veckor du bus ska komma ut till oss!

Denna eftermiddag har varit den bästa på länge! Inte mått såhär på väldigt lång tid, börjat kunna ta in saker och det bästa av allt. När han började sparka kände jag lugnet och känslan det ska vara bakom. Inte den påtagliga paniken jag hade innan!

Nej kommer nog bli massa surr nu tiden ut om hur lycklig jag är.

Bloggen kommer inte få lösenord nu. För nu har ja inte samma tankar att dela med mej av!

Ingen, Absolut ingen kan vara gladare än mej idag.

Ja så känns det nu iallafall!

UL gick super bra!! Har gått från 6.6 till 8.1 och nu nere på 6.0 igen!!! Hurra!! Så nu kommer dom inte kolla nå mer denna graviditet då det klassas som "normalt" Men såfort bus kommer ut så kommer dom kolla inom 2 veckor med UL på honom också.

Han väger nu knappt 1400 gram och ligger precis på kurvan tydligen=) Har lite för mycket vatten men inget dom kommer kolla vidare då det inte är över gränsen.

Fick en helt underbar BM som gjorde UL. Thomas frågade om könet och hon tog sig tid. Hon förklarade ALLT hon såg och alla grejer hela tiden, hade jätte bra sätt att prata. Men nej könet ville han inte visa låg med benen i kors. När hon fåt fram allt och försökt få honom att ändra ställning så sa hon att " ligg still där du så skriver ja in måtten så ger jag det ett försök till sedan." hon skrev in måtten tog någon minut och sedan hittade hon direkt. Frågade vad vi hade för färg i garderoben och berättade att det var mest blått. Då sa hon "då tycker ja ni ska fortsätta köpa blått" Sedan visade hon pungen och snoppen. Så nu på 2 ul har jag fått se det tydligt och thomas har fått sett det tydligt på ett.

Men ni som känner min mor och far och läser behöver inte säga något ditåt om att det är just en pojke=) Dom undviker det så mycket dom kan som jag förstått det=)

Ingen är lyckligare än oss!

2 December 2009

Ja det datumet såg inge  bra ut. Vet inte riktigt varför. Kändes bara väldigt fel. Tror det är för att jag ska iväg om 2.5 timme. Är SÅ glad att thomas ska med. Hade inte klarat detta själv.

22 dagar kvar till julafton, vi har insett att vi ska iväg nu snart och köpa alla julklappar från alla andra till thea, men dom från oss ska vi inte iväg före den 23 och handla pga massa grejer. Så får se om man hittar barnvakt eller om vi får lösa det endå.

Har ingen lust att skriva, mitt huvud är endå inte här.

Snart får vi se lilla Bus igen!

Så fin!

Sitter o pratar med S om bilder på magar och barn och insåg då att ja måst elägga in våran i repris! Är så nöjd så funderar på att förstora den. Thea lyser verkligen thea i den=)



Sedan skulle hon ju pussas också men då ser man inte lika mycket av henen=)



Kökssvamparna i högsta hugg=)

Stort tack!

Vill bara säga stort tack till er som verkligen bryr er i allt nu! betyder massor att ha stödet och något som lyssnar! Även om ingen kan säga hur det blir så ska de bli det bästa utefter vad det blir för svar!

Det betyder massor!  en extra blomma till er som inte säger "det kommer bli bra" utan väljer andra ord!



bild lånad av google

Ingen bra kväll

Nej min kropp och huvud vill verkligen inte som jag just nu.. Känns som den håller på att gå sönder och försvinna, har ont och sd på det. illamående och något som känns som ja jag vet inte vad. Men ja vet varför jag har allt. Nervositeten och oron inför imorgon=(

Önskar jag kunde hoppa över att åka dit. skita i det totalt och bara ja blunda..

Vill verkligen inge mer nu.. bara 12 timmar kvar, men känns som en evighet. hade de inte varit för thomas hade ja avbokat allt=/

Vad roligt!

Hurra en kompis vatten har nu gått!! Snart är hon mamma=) Så roligt då jag sa i måndags till henne att ja tyckte hon skulle föda barn nu inatt så jag får smygsnusa på bebis imorgon efter mitt ul;) Haha och då går hennes vatten.

Jag verkar ha någon konstig effekt. inte första gången det händer något för nån när ja säger något. har 3 vänner ja skulle träffa den dagen dom fött barn=) haha

nu är ja nervös haha hoppas hon får snart och allt går bra=)

Nej nu ska ja mysa med thea innan kl 19.. Hon sov inget på dagis idag så hon är TRÖTT

24 timmar kvar..

Ja om 24 timmar vet jag svaret hur allt ser ut nu. Jag har även fått pratat med specialisten. Kan inget annat än hoppas jag inte behöver prata med specialisten. Hoppet är det sista som överger en har jag insett.

Har inte riktigt förstått att det är imorgon vi ska iväg. Är så otroligt glad att Thomas fick ledigt så han kan följa med. Själva UL undersökningen hade jag säkert klarat själv, Men inte läkarbesöket. Vet hur ja mådde sist och nu ska det tas in massa information om vad som händer sedan o såna grejer.

Igårkväll var det inte roligt, fick massa skick sd/förvärkar igen. regelbundna och hyffsat onda, man såg att thomas vart orolig. Men jag visste ju vad det berodde på så efter alvedon och vetekudde lyckades jag somna mellan 2 st. Vaknade ganska ofta av dom men hann alltid somna om mellan, så imorse vad ja allt annat än pigg.

Längtar tills skruttan har kommit hem vi har ätit och hon får öppna första paketet=) Undra om hon förstår vitsen haha=)

Nej nu ska ja fan få klart mina Frågor till Religionen och naturen.

Länklista

Då jag inte förstått mej på detta så testar jag göra såhär! Ni som vill vara med på länklista på familjebloggarna gå in och anmäl er=) Länken finns under bilden ifall ni inte ser den=)





http://familjebloggarna.se/2009/11/vill-du-finnas-med-pa-50-lanklistan/

Tisdagen den 1 december!

Ja den 1 december är nu här, men vart fan är snön?!? Heldre flera meter snö, massa minus och allt bara det kommer SNÖ!! Vill inte ha de såhär vitt.

Allt går tydligen bra på dagis.Thea är lika glad dagen ut och hon sover 30-45 minuter om hon själv vill.

Imorse fick hon sin kalender=) Vi försov oss så ja kände att det var ett bra avslut på en mindre bra morgon. Så hon fick öppna både phu och Musse=) Haha men sne förstod hon inte varför hon inte fick mer, men sedan efter förklaring och räknande så la hon dom brevid sängen och sa *mamma imorgon äta mer choklad* Så vart inge bråk=) Ska bli kul att se hur hon reagerar på paketet efter middagen.

Idag ska ja göra korv i ugn=) men inte bestämt mej vad vi ska äta till. Beror lite på om jag har en rygg som klarar affären eller inte, vill göra mos men har inte nå mycket mjölk hemma=/ MEn får se annars blir de ris=)

Nu ska ja försöka sammanställa mina frågor till religionen samt äta frukost! glömde bort att ta med mej mackorna!