Trött o kanske påväg att bli sjuk?

Ja idag har jag inte känt mej pigg för 5 öre. trött och svettas/fryser om varandra. nu har även huvudverken kommit krypandes.  Hoppas det bara är en 24 timmars för har verkligen inte råd att vara hemma i helgen.

Lillskrot är sjuk=/ började med att hon spydde slem igår. när jag kom hem från jobbet så var det den värsta synen jag sett=/ hon försökte gå mot mej i hallen och var helt skakis och darrade=/ Fick i henne 1 liter cola och lite mariekex oxh sen vart hon lite piggare=/ Vill inte ge na sånt egentligen men det är de enda hon äter. Idag har hon ätit lite grädde och pytt i panna. just ja hon åt sylten också. Hoppas febern går ner=/ har sjunkit till 38.5 nu. bättre än igår då den var på 39.6.

Är lite sur på våran hyresvärd. Dom ska kopla in diskmaskin här hemma och kommer idag och river ut det gamla skåpet. förstör väggen bakom säger till thomas nu är det bara städning kvar och sen går han. Tur att inte jag var hemma. Där skåpet stog finns det ingen matta så det är typ betong grejs ser det ut som. Väggen bakom är trasig och min kära thea tyckte det var en rolig koja. Så hon ville ge sej på väggen. Fan kan inte ens ha hennei köket just nu då hon bara ska in dit i hålet. Blir att ringa imorgon och fråga hur många dagar det ska se ut så. Visst att det är 2 olika som fixar det men då kan dom ju försöka komma samma dag. Tycker jag ialladall.

Nej nu blir det en alvedon och sen gå o städa badrummet. thomas har äntligen satt upp duschstång haha. så nu blir det inte blött överallt=) Ska försöka fixa bilder på vårat badrum sen=)

Ha en bra dag

nervös nervös

Nervös är jag idag då jag har min första praktikdag. håll era tummar för mej!

sista dagen=)

Ja idag är de sista dagen man kan "anmäla" sej till mina grejer då ja fyller=) är många endå som kommer och många som varken har sagt ja eller nej. jag är iallafall en sån som bruakr tacka nej även om ja inte kan komma. HUr gör ni andra när det står OSA?

Som det ser ut nu är det 38 st som kommer under 2 dagar. men då har jag räknat in mej och thomas i det också. Blir mycket sallad att göra och svärmor får göra många pajer;)

Imorgon när jag slutat skolan funderar jag på att åka o köpa platstbestik och sånt på öb. funderar på om det behövs eller om ja ska ta mina. bestik är inte så jobbigt att diska. värre med tallrikar. och det har ja fått papp av svärmor=) så blir bara till att köpa mindre också till tårtan. Blir även dricka ur plastglas;) så blir det när man inte äger nå mycket glas. Kaffe däremot får alla dricka ur kaffemuggar=)alla säger att kaffe inte är gott i plastmuggar så ska vara snäll=)

Har nu fastnat i en serie till one tree hill=) sett hela första sesongen nu snart=) Tur att grannen har dom så man kan låna dom=) Är det bara typ 5 sesonger kvar=) Samtidigt ser jag mitt 90210=)

Ikväll kl 20 är det bröllop på tv=) bonde söker fru bröllop det ska ja se=)

Nä nu blir det mys i soffan framför ett  avsnitt till innan bonden=) Ha en bra kväll=)

Kalas och ond rygg

Ja så ser dagen ut. ska om 1 timme åka iväg på kalas till thomas syster. både hon och trixie fyller år så blir kalas=) Är egetnligen inte upplagt men det går nog=)

letade en klänning till thea imorse. inte det lättaste provade massa klänningar och ingen är bra!! Alla blir kortkort haha. märks att det inte är klänningssesong.

Nä nu tjatar dom bakom men skriver ikväll igen o ska försöka hitta nå bilder då=)

ett två tre

Ja stolt är jag thea satt just och räknade ett två tre i boken med saker i =) stolt=) och hon förstår innebörden med det=) Nu blir det fyra fem och sex härnäst=)

Bättre men inte bra.

Ja så känner jag mej nu. tur att janne frågade om ja ville vara hemma idag.för min rygg hade ite pallat. Den gör inte lika ont men då har jag inte gjort något än. ska diska o städa idag så kan tänka mej hur ryggen känns sen. tur jag har tradulan kvar.

kl 16 ska vi gå till eon arenan och kolla på theas kusin som har hockey där. gillar inte hockey men det är ju kul  för S om vi alla kommer och kollar. Sen blir det pastasallad hos svärmor=) Mums med mat;)

Nu på morgonen har jag badat med thea och sen bara sovit. så nu blir det att göra köttfärssås till lunch och hon ska sova lite.

Är så skönt nu när hon somnar 20 på kvällen=) visst hon vaknar tidigare på morgonen men det är bara att kliva upp=). eller ja thomas kliver upp o ja drar mej;) Han är snäll han.

Glömde berätta att nu står det en diskmaskin i köket=) Fick  mamma och pappas gamla då dom köpte enny=) men nu ska den bara komplas in och allt och det lär dröja lite. FÖr det är inte gratis;)

Nä nu blir det köket hörs sen!

tradulan= min räddning

Ja idag vart det så. min rygg har börjat spåra ur igen=/ fick åka hem från jobbet då ja knappt kunde gå. kom hem och insåg fan detta går inte var soffliggandes. tog en tradulan med 1 g alvedon. la mej i soffan då ja inte visste hur ja skulle reagera denna gång. men reagerade inte alls typ kände att smärtan var kvar så ringde mamma och sa att det gjorde ont o frågade om tips. La på och 20 min senare vart det borta. JAG KAN GÅ IGEN=) så glad är jag.

Har inte skrivit något då vi fick nå virus på datorn totalt=/ var så seg så det gick inte. Skulle föra över pengar och det tog 15 min att logga in på sidan och föra över! helt sjukt. Men nu är den ominstalerad och snabb=) Är så skönt så håller på o lägger in allt i min fält uppe på internet.

Nu får man se hur lång tid det tar innan datorn är seg igen. haha

Har fastnat för 90210! super bra ju längtar tills månda då nästa avsnitt är. sett 10 avsnitt nu sen igår. riktigt bra=)

Skulle jobba imorgon med blir hemma pga ryggen. blir till att städa. höll på att tappa hakan när ja kom hem idag.

Blir nog en tradulan då också om ja ska kunna leva. hoppas min rygg kan ge med sej.


Nytt schema= jag har har jobb 1 månad till=)

Ja nu är jag glad. har jobb en månad till=) Får se hur länge jag har det. hoppas på länge. Har fått en schema med mycket mindre timmar än jag ska ha, Men jag har fått en schema. Är ganska glad endå nu när jag har studerat mitt schema och inser att jag är ledig nästan alla helger som det ser ut=)Han har lagt ut mej på torsdagar o fredagar. Så måste byta lite dagar.

Satt o räknade igår och på 40 dagar så kommer jag vara ledig 7=) Och då är 4 av dom sammanhängande. Men allt går om man vill=) Tur jag har thomas.

Nu har det blivit ännu mindre upptaderat men jag är sjuk=/ Febern gör sej påmind hela tiden och ja fryser=/ Inte roligt.

Något roligare är att vi fick äntligen vårat badkar och nya toalett igår=) Är jätte glad. direkt när thea kom hem och vi varit på birsta så hoppade vi i badet=) jag badade först själv. läste en bra bok och åt chocklad;) Sen kom thea och hon såg ut som ett barn på julafton=) var jätte lycklig. enda sen dess har hon gått och sagt dusch. så hon ska få bada när hon kommer hem. Ska sätta upp lite duschdrapperin o sånt så ska ja lägga ut bilder sen.

Idag börjar jag och thomas ett jätte projekt! operation skrubbar. Vi ska gå igenom våra två skrubbar för att tömma den stora. gå igenom alla saker, slänga det som kan kastat, åka iväg med resten till eriksjälpen. Sen ska några kartonger till mamma och pappas föråd;) haha tur man har en snäll mamma och pappa. Sen ska även bilstolen till svärmor tur man har en snäll svärmor=)

Vårat mål med skrubbarna är att den stora ska tömmas sen ska vi ner med hyllorna där inne, spackla hela rummet sen måla och sen upp med hyllorna igen. sen ska vi flytta in theas bord/stolar, stafli och lite sånt dit så ska hon få ha sin pysselhörna där inne=) om platsen räcker till funderar jag på att göra en mysig läshörna inne "hålet" på ena sidan.Får se när man blir färdig;) Tänkte jag hjälper till och tömmer o sen får thomas spackla och måla själv haha=)

Nä nu ska ja ta o duka fram frukosten till thomas så han inte är så sur när vi ska röja=) han hungrig = en lätt iriterad person!

bjuder även på en bild=) thea är inte gammal på den=)
None

Ändrade planer

JA planerna vartändrad idag. vart ingen skola hade nästan 39 i feber i morse och hade ont i kroppen. är lite bättre nu så febern är borta. ska jobba endå. flörtat till mej 1an så är ja inte uppe vid någon mat.

HAha tror thomas fick en chock idag. han tycker inte jag verkar ha så fullt upp som ja menar på så ja skrev i kalendern alla dagar som jag gjör något med skola/jobb och vilka tider och jag fyllde 2 veckor nu. thomas sida finns det ifyllt på 1 dag och det är tvätttid;) thea fick sina dagistider ifylda.

Ska ta kort på den sen så får ni se=). nä nu blir det duschen innan man ska på jobbet

Blogga Mera?

Ja tydligen finns det folk som tycker att jag borde blogga mera;) Hörde på omvägar idag att det var en som tyckte ja skulle skriva mer och hör det ofta. Men vet inte vad jag ska skriva om.

Middagen idag var rolig. dom bodde jätte fint o man vart ännu mer sugen på att flytta till hus. men oroa er inte;) Jag har inte råd haha. Var kul o träffa dom och se hur ungarna växer. Malin fick tom ta fram sopen när vi åkte;) alla ungar åt pepparkakor;) Dom fick en chokladask av  oss=)

Imorgon blir en mördardag=/ Vill inte. Börjar skolan 9,20 och slutar 16. börjar jobba 16-20 så med andra ord måste jag ta ledigt ca 30 min från svenskan för att hinna till jobbet. sen hem och är hemma runt 21. så blir en heldag.

Fick veta att thomas farfar har blivit ännu sämre nu=/ Jätte tråkigt. hoppas vi kan fixa så han får åka och hälsa på honom snart.

Just ja jag har fått förfrågningar om mig=) Kanske lika bra att svara på det jag vill;)

Jag jobbar på Mc Donalds i birsta samtidigt som jag går Hotell och resturang programet på gymnasiet. Är gift med min gubbe och bor i en stor 2a. Han är förtillfället arbetslös. så om ni vet någon som behöver en tryckförare, kock eller badvakt kan ju hojta;)  Nej vi planerar inga fler barn just nu.

Ja det är dom frågorna jag får ofta=) Men nu har du svaret H;)

Vill någon veta nå mer så fråga på=)

NU blir det tvn med mina älsklingar. thea somnar nog snart=)

Nonedär är thea nyfödd nästan=) storlek 62 i kläder=)

None

thea ännu mindre=) Saknar det lilla men hon är mysig även nu=)

'

Bilden på mej sen skolfotot=) fortfarande så nöjd med det=)

Söndag

Ja idag är det söndag. Min enda lediga dag på typ 3 veckor. Men allt går om man vill=). Jobbade 11.30.19 igår. var roligt o jobba igen. gjorde 2 missar=/ men men får se hur länge man får leva med dom. Frågade även J om det är klart med om någon får gå och vilka men han sa bara nej. Så vi får se.

När jag slutade jobba igår klev ja av bussen i timrå och gick hem=) *för er som inte vet så är det typ 3-4 km och tar ca 30 min=) Var faktiskt en skön promenad och jag utökade stegen på stegräknaren=) Gick om thomas rejält igår=)

Jag och thomas har börjat med en tävligt. vi ska se vem som kan gå till nordmaling först. Man fyller i alla steg man går på en sida och ser sen hur lång man kommer=) Så nu ligger ja 10 000 steg före han;) Men är 4 delmål upp dit och ska nu försöka komma på "vinster" för den som kommer först på alla så det ska bli roligare. Men kan inte komma på något. Nå förslag??

Idag blir det lite städning och sen en sväng till mamma o pappa. sen ska vi ut till indal=) Hälsa på Malin med familj i huset=)

Nä nu blir det att fixa sej=)

långt

skrev ett lång inlägg imorse som fortfarande inte har kommit. håll ut annars gör jag om den!

Gillar inte att laga mat men går Hotell och Resturang;)

Ja så illa är det verkligen. Jag gillar inte att stå i ett kök och laga massa mat med andra personer. Ska göra det idag igen 2 skit veckor med matlagning på schemat.=/ Men sen är de praktig som börjar=)

Kanske ska berätta att ja går inriktining hotell också;) så ska inte laga nå mat i mitt framtidsyrke. Ska bli så kul att komma ut på praktik. Fick se det nya schemat igår och ska ha pratik onsdag och torsdag enda fram till sommaren=) något som är super med min utbildning är att fram tills ja går ut nå så ska ja ha praktik. blir 2 dagar i veckan nu fram till sommaren och sen from hösten 3 dagar som jag fattat det=)

I helgen hade vi främmande av sara stefan och lilla seb=) Var så kul att se lilla gumman hon var så försiktig skulle pussas och allt=) tom mata han med jordnötsringar;) men de fick hon inte. Har träffat sara 1 gång förut IRL och det känns som vi känt varandra i 10 år redan så skönt.

nä nu kommer lite bilder=)
Hon har så vackra ögon=)



en super duper trött thea


sara, stefan och seb=)


och lilla thea med hennes mössa hpn promt skulle köpa tyvärr är den snart frliten=/




fan klockan är redan snart 12 måste rusa så ja hinner äta mat på skolan innan 12.40

Ha en super dag och det ska ja ha!

före E;)

Ja jag vill bara posta ett inlägg före E;) HAr varit ute och gått nu var mysigt. förlåt om de inte vart så långt sm du ville. men vill inte gå efter vägen=/

längtar redan tills imorgon. ska försöka få till att skriva ett längre men bor i skolan!

Lördag=)

Ja nu kom den lördagen vi längtat efter=) Ska iväg på bio och ut o äta bara ja och thomas=) Man behöver det.

Tänkte först att vi skulle äta och sen på bio men pga att stället där vi ska äta på inte öppnar förens 17 så hinner vi inte;) så vi får gå på bio kl 1445 istället=) Men ska bli så mysigt=) Thea ska vara med sina morbröder. även mamma kommer vara hemma;) Tror ingen av dom vill byta blöjor;)

Vi fick denna dag i julklapp av alla där hemma=) pressentkort på buffen av mamma och pappa. Och sen biokort + barnvakt av Mina bröder=)

Handlade lite k läder till thea igår. får så dåligt samvete jämt. Behövde inte betala allt själv som tur var.=) Theas sista julklapp från   Toch J.

Nä nu vart det svårt att skriva då thea ska hjälpa till att skriva=) Ha e3n bra dag
*
=)
0)
1
 m  b     kkkkkkkkkkkkkkl'1111//Thea

En ny dag har gått till sitt slut

Ja ennu en dag är över. EN dag det inte hänt något alls nästan. eller jo! vi var till simone och fikade. var mumsigt och thea fick sina julklappar ja inte tyckte hon  behövde köpa;) men thea slet upp pennorna direkt o sen efter ett tag var maten rolig=) tror korgen var roligast sprungit runt med den hela eftermiddagen haha.

Stannade på birsta påväg hem och skulle köpa 2 rör chips på öb. såg när ja skulle betala att dom hade dom goda mackorna där. poff så var mitt ena chipsrör borta och mackorna där. MUMS vad gott det var så våran middag vart mackor;) thea fick nyttig kycklingwok iallafall.

FIck äntligen svar på en grej igår som jag har väntat på sen den 23 december. och det vart ett bra svar så nu kan ja släppa lite iallafall. Känns skönt att slippa vrida sej på nätterna och vara orlig för hur allt ska lösa sej. SÅ SKÖNT!

Sen idag fick ja som sagt veta vad min pressent är=) SLipper ja tänka på dej i februari också. räcker med allt annat som ska fixas. Är igentligen konstigt, pratade med en kompis om det idag att när man fyller år så lägger dom flesta ut massor av pengar på fika, tårtor, kaffe, läsk o alla sånna grejer, mest när det är jämt. sen står man o sliter i köket för att få allt klart i tid och hinner knappt umgås med dom som r hos en. Det borde vara tvärtom igentligen att fyller man år ska man inte behöva göra något. slopa alla pressenter o fixa fika hahaha.

Nä nu blir de sängen snart=) blir en lång dag imorgon

En pressent=)

Fick just veta en pressent ja kommer få=) Pajerna av min svärmor=) Nu slipper ja oroa mej för dom;)

thea pratade i telefonen med henne nyss och det var så kul o se hennes miner. hon var verkligen inne i samtalet.

Nä nu blir det ungamödrar på 5an, sen vika sista tvätten och kanske städa lite mer. måste skriva inköpslistan klar!

Hörs senare kanske=)

Skola igen, vardag igen

Ja nu har skolan börjat igen, sitter och har lektion nu, men letar massa recept men det går endå. Min kära "medarbetare" A försvann just.

Är skönt med skola igen och nya tag och rutiner igen. ÄNTLIGEN och ska bli skönt att komma iväg hemmifrån lite igen;)

Thea var en ängel inatt. hon sov inget alls igår på dagen så tänkte vi håller henne vaken. Vid 19 fick hon sova och hon somnade direkt. hon vaknade vid 22 kom ut och satt sej i mitt knä. Märkte hur hon var trött så frågade om vi skulle gå och sova. JA sa hon  så vi gick o la oss igen. hon somnade direkt o vid 0730 imorse kom hon upp=)


NÄ nu är han tillbaka hejdå!

Less

Ja ja är less och galen just nu. Varför kan du bara inte fatta att ingeting händer av sej själv? Man måste ta tag i saker för att dom ska hända.

fan vet inte hur länge ja orkar höra detta längre!.

Alla som ja läser!

Ja snälla ni som vet att jag läser era bloggar skriv en komentar! Hela min bokmärkelista ligger på andra datorn som vi inte kan andvända just nu så har inga förutom dom ja kommer ihåg!

så snälla sskrive ra adresser;)


Nytt år nya tag.

Ja då är det nytt år och nya tag. Men inga nyårslöften vart det. kan endå inte hålla dom. Men ska försöka röra mer på mej och äta mindre slisk. Än så länge har det gått bra.

Resan vart längre än väntat. Åktep å tisdagen till thomas pappa och var där. Åt god mat o pratade massor var roligt. Sen på Onsda morgon vid 10 fortsatte vi till svärmor. Höll på o pyssla och ha oss den dagen mins faktiskt inte rioktigt vad vi gjorde på dagen haha. Men vid 16 kom thomas syster och det upp så det vart mat o sen bara mys i soffan.

Har fastnat i en bok så läste mycket. läser så fort jag får tid över.

Sen på torsdagen skulle vi åka hem igentligen. Men tror S och R ville ha kvar oss mer så dom sa att vi kunde stanna en natt till. Och sagt och gjort vi stannade en natt till. Så i fredags åkte vi hem. Var skönt att komma hem.

Vart ett bra nyår förutom bråket vid middagen. Men men sånt man får ta. synd bara att killar o tjejer verkar ha olika syn på nykter.

Sen igår jobbade jag. Var kul att få jobba igen men vid 14 fick ja gå hem. MÅdde inge bra alls=/ Men jobbade ett tag. haha

Angående det om att ja skrev om resan. Jag har inget imot att resa så hade vi rest en helg hade ja inte haft samma inställning. Är mycket det att det finns 2 dagar på året som jag inte har bra minnen av och det är midsommar och nyår. När det kommer ändras det vet ja inte men någondag hoppas jag. Men nu i efterhand ångrar jag inte att jag åkte upp! HAde trevligt och roligt att se svärmor så lycklig som hon är nu för tiden=)

Idag blir det att dansa ut julen här hemma. Är less på allt. Men måste nog in på ikea och se om ja kan hitta nå nya ljushållare. För nu har ja hållare med tomtar överallt och ja vill ju inte ta bort alla ljus.

Igår var det ganska roligt. var till grannen och åt. Supergod mat var det. Såg enkelt ut att göra också så ska nog testa mej på det någon dag . Sen satt vi oss och kollade på film allihopa och ja frös. gu vad ja frös! tänk vad olika det kan vara i lägenheter. Kom hem tände ljus och sen höll alla på att svättas ihjäl men jag trivdes och tyckte det var skönt=)

Nä nu blir det att gå o dra borsten genom håret och sen packa iordning oss och åka och fira min pappa. Han fyller hela 43 idag=)

Ha en bra dag!

*ursäkta det långa inlägget men dett atangentbort var så skönt att skriva med!!*