Är uppe hos elin:-) fick en blixtinbjudan...

Är uppe hos elin:-) fick en blixtinbjudan att ta med mig noel och komma upp och sova här:-) egentid för mig och noel och framförallt för thomas. Imorgon blir det sovmorgon tills noel inte vill sova mer. Sedan blir det plugg medans dom är på sjukan. Och ett läkarbesök för mig då det inget vart idag. Sedan blir det middag här innan man avslutar kvällen hemma:-) fredag eller lördag åker vi upp igen hela familjen och sover kvar. Underbart<3. Så fullt upp blir det i det redan fulla schemat:-) men det är det värt. Nej klockan är 1:50 så blir att hitta mottagning och skicka iväg detta och sedan somna:-D god natt @-}--


Tvättstugan är roliga saker:) thea kom h...

Tvättstugan är roliga saker:) thea kom hem till Thomas helt lyrisk. Hon berättade hur hon fått boka en till tvätttid. Fyllt maskinen och startat den. Gått till andra tvättstugan och tömma maskinen samt fylla den. Lägga det som skulle vara i tumlaren i den och trycka många gånger innan den startade:) undra hur länge tvättstugan är rolig;-) nu dagis och sedan ska jag hänga sista tvätten.:)


Nerver och jag.

Ja jag har inte velat skriva om det just för rädslan att bli dumförklarad men måste få skriva av mig om det. därför det varit tyst sålänge här då det bara ligger och gror..

Min kropp mår inte bra. Något i min kropp är fel. Men vad?

Jag har ont i min kära rygg konstant känns det som, lever på alvedon tradulan samt en annan medecin. Ibland klarar jag dagarna ibland inte. 5/7 dagar i veckan går jag på medeciner. Det är dock inte bara fogarna nu utan en annan sorts värk också.

Jag har ont i armar och ben, efter läsning igår så insåg jag att det nog är lederna jag har ont i. Även så domnar mina armar, ben och fötter jätteofta. Det är ofta jag får denna värk utan att ha gjort något alls. Den kommer också flera gånger i veckan.

jag är konstant trött, skulle kunna sova 24 timmar om dygnet. Jag har huvudvärk jätte ofta samt illamående. Sedan fryser jag mer än normalt.

Sist har jag min kära leverfläck som inte alls ser bra ut. Det är  väl den som satt alla tankar i snurrning.

jag vet att jag är övernojig, det är säkert bara brist på någon vitamin, otränad kropp och att jag är småbarnsmamma. MEN det känns inte så i mig..

jag har ringt läkare men blir inte tagen på allvar. Imorgon ska ja dock äntligen få åka och lämna blodprover för att se om de är så så jag har brist på något. MEN min kära leverfläck är det ingen riktigt som tar på allvar. Men imorgon då jag lämnar blodprover så ska jag se till så jag kommer därifrån med en tid att kolla upp den.

Jag vet inte om jag hade tänkt samma tankar som är i mitt huvud nu om inte cancer hade kommit så nära oss som det gjort sista halvåret. 3 st  i våran krets har nu fått cancer. 140 i sverige får det om dagen. Och i mitt huvud är det det jag har...

Om ni nu tycker jag är dum och övernojig låt då gärna bli att skriva det tack. Jag vet själv att jag nojar mig till tusen. MEN något är fel såmycket känner jag

Mys:-)

mms_img14626 (MMS)

Mys:-)


Sover morgontuppluren. Mysigt att ligga br...

mms_img22397 (MMS)

Sover morgontuppluren. Mysigt att ligga bredvid och plugga!


Efterlyser barnvakt:) efterlyser barnvakt ...

Efterlyser barnvakt:) efterlyser barnvakt åt noel på lördag:) tyvärr tidigt på morgonen. Vill på klädbytardagen:( någon som känner att ni har lust och har träffat honom någolunda:)?


Det har aldrig varit såhär skönt att ko...

Det har aldrig varit såhär skönt att komma till h-sand. Jag ser slutwt på resan och snart är vi hemma!! Noel är riktigt riktigt les nu och sova vad är det? Tur thea fortsätter spika upp ballonger på sina snören:)


Första milen var det 2 skrikande barn. Me...

Första milen var det 2 skrikande barn. Men efter 3 stopp varav ett längre fick vi höra theas nya låt i 3 mil. 3 ord som gick om och om. Nu är det kalas för mig i bilen haha. Vi hamrar och spikar fast ballonger på godissnören. Vad kommer härnäst?


Ja nu sitter vi i bilen påväg hem. Skrot...

Ja nu sitter vi i bilen påväg hem. Skrot bara skrek och grinade första biten så vi stannade. Samma med noel. Noel var hungrig och thea ville vara kvar hos farmor och faster. Nu sover båda två. Fast norl vaknar till hela tiden så han är nog vaken. Kommer bli en lång resa då min rygg och mina ben går av. Fattar inte vad jag gjort som kan ha orsakat detta. Kanske madrasserna? Vem vet. När vi kommer hem ska vi och rösta:) sedan packa upp fixa mat och plugga. Ska vara klart med mitt arbete klockan 24 idag. Men får se valvaka och plugga ikcäll:) )ängtar hem nu! Borta bra men hemma bäst! Nej nu ska även jag försöka sova så vi slipper stanna.


Då var det 60 års kalaset över. Trevlig...

Då var det 60 års kalaset över. Trevligt var det. Är helt slut nu. Noel skötte sig bra och även skrot:) hon lyser verkligen. Imorgon är det hem till verkligheten som gäller. Och det ska bli så skönt!! Borta bra men hemma bäst. Och nu börjar det bli många nätter. Längtar efter min säng:) inatt har jag fårr fler madrasser. Så bortser man från ärtan kommer jag känna mig som prinsessan på ärten:) skorna är helt underbara. 9 timmar i nya skor och har inte ont i fötterna alls. Nu väntar vi på korven som kommer om 1 Timme sedan blir det mat. Hurra!! Sov gott


Det är farligt att gå och köpa mjölk här u...

mms_img50367 (MMS)

Det är farligt att gå och köpa mjölk här uppe. Kom tillbaka med dessa. Det är så mycket jag!!


Semester. Ja därför har jag min frånvar...

Semester. Ja därför har jag min frånvaro:) är uppe i nordmaling och ska fira svärmors gubbe som fyller 60. Resan började hos thomas pappa och avslutas här uppe. På söndag kommer vi hem :) insett att jag har problem på onsdag. Men men ska skrot dansa så ska hon få göra det! Nej nu ska folk se hockey så funderar på att gå och lägga mig. Lång dag imorgon både psyskiskt och fysiskt tyvärr


Tisdagen den 14 september 2010

Oj dagarna går fort nu här hemma. Thomas gick på första natten inatt. Tråkigt men skönt konstigt nog.

Har en riktigt dundersjuk liten kille här hemma, masken är hans bästa vänn just nu. hatar att inhalera honom då han blir ås hysterisk. men vet att det är värt det. Vid 18 idag började jag tappa tron om jag verkligen pallade hans "attack" han fick själv. Men det gick och det gjorde mig starkare.

Thea vaknade också upp igen så hon ligger brevid mig i sängen och sover så sött=) det tycker jag är det jobbigaste på nätterna. då noel är vaken och thea vaknar eller tvärtom. För jag kan ju inte dela mig till 2 rum. Så idag fick thea komma in hit.

Hon låg och kollade på trav =) Älskade verkligen det och grät när det var slut. det var ju så fina hästar=)

Noel har nu sovit i sin säng i snart 1 timme igen så väntar bara på att han ska vakna. Men hoppas han sover någon timme till=)

Är så otroligt glad över alla underbara vi har runtomkring oss! Utan alla skulle jag inte orka. Men nu kämpar jag och försöker orka! Och det är så skönt. Så skön känsla att jag kan!!

Känns tråkigt att thomas snart är arbetslös igen. Är skönt att få tiden ifrån varandra. eller ja inte nätterna då;) men dom får ja ta på köpet Ser det så att hade han inte haft dom hade han inte kunnat jobba 12 dagar i månaden och få den lönen han får. Så får vara nöjd=)

Men nu ska ja nog släcka ner medans båda 2 sover. man vet aldrig hur natten blir. Hoppas bara skrot klarar sig denna gång och att noel blir frisk fort! Vet inte om ja vågar åka iväg med honom såhär=/ Men vi får se=)

Huvudet dunkar kroppen är mör. Varit en ...

Huvudet dunkar kroppen är mör. Varit en lång dag. Underbart främmande imorse som lärde noel åla:) eller ja såg till så han insåg att han kunde. Med kläder på sedan gick det ännu fortare för honom. Över trusklar och massor:) är så stolt! På eftermiddagen kom thea och sa att hon hade ont i hela kroppen och frös. Bäddade ner oss i sängen framför en film. På 2 röda sov hon. Sov i 2 timmar. Vägrade vakna hur mycket jag än kämpade. Mådde bättre när hon la sig för natten. Får se hur hon mår imorgon! Noel har lätt feber och snoret forsar. Han. Har redan problem med andningem. Blir 2 långa nätter efter denna om han fortsätter såhär. På torsdag hoppas jag på att ha pigga barn! Vill verkligen åka iväg nu i helgen:) nej nu sova. Kram:)


Mys framför bompoa

mms_img55177 (MMS)

Mys framför bompoa


Ojoj här hemma jobbar thomas. Jag försö...

Ojoj här hemma jobbar thomas. Jag försöker städa. Går sådär. En liten thea har lyckats väcka noel från båda sina sovstunder idag så han är riktigt trött och gnäller. Är tom rädd för dammsugaren idag. Har han aldrig varit så det måste vara att han är trött. Barnen har ätit mat men inte jag. Jag väntar In gubbrn. Det är det värsta när hanjobbar dagar tycker både jag och han. Han hinner inte äta med oss och knappt träffa barnen. Noel sover oftast när han kommer hem och thea ska sova direkt. Men dom får som tur är många dagar tillsammans när han är ledig:) nu fortsätta dammsuga. Har bara gjort 2 rum och har 3 kvar


Baklängesliv

Såg denna på en blogg och gillade den=)


Har du någon gång funderat på hur det skulle vara att leva baklänges?

Till en början så uppstår du från det döda, en spektakulär början!

Hela din familj och alla bästa vänner står vid din kista när du kliver ur och hälsar dig välkommen med en massa blommor! (Lämpligt att du direkt vet vilka dina bästa kompisar är!)

Sedan får du göra precis vad du vill i sån 20 år: spela lite kort, arbeta lite i trädgården och ibland någon utflykt till halva priset! Och som bonus varje månad: pension!

Plötsligt kommer det en gubbe med en guldklocka som står och knackar på dörren. Samtidigt erbjuder han dig ett bra betalt jobb.

Efter några år får du också mer och mer lust att jobba, dessutom mår du bättre och kan du röka hur mycket du vill för dina lungor blir bara renare för varje år som går!

Du kan också dricka vad du vill, för baksmällan blir mindre och mindre. Din mage försvinner utan att du behöver träna för det!

I början har du sex bara en gång om året, men sedan upp till 10 gånger i veckan!!

Någon gång måste man gå i skolan, men du vet redan allt, så du behöver inte göra något.

Sista åren i livet får du leka lite i sandlådan, gnälla och vara barnslig. Du får äta godis hur mycket du vill, för du har ändå tappat alla dina tänder igen.

Sedan ligger du och suger några månader på en kvinnas bröst, sitter inne i 9 månader och sedan försvinner du i en salig, uppslukande orgasm!

Vore inte det härligt?!!!


Bilder=)

Börjar dagen med bilder=) har hittat kabeln till kameran också så ikväll kommer det lägenhetsbilder hoppas jag=)

Men här kommer bilder på barnen=)



Morgonmys=)




Noel äter frukost. FY för leverpastej och messmör. vi får sanera hela honom efteråt;)



Noel hemma hos elin och anders sist vi var där=)




Ännu mera morgonmys=) eller ja morgon tv;)



Skrot äter också frukost=)



thea gjorde en egen marängtårta en dag=)



Ja mina barn kan ha kläder på sig;)

fredagen den 10 september 2010

Nu sitter vi och ser idol här hemma. Har varit en riktigt turbulent dag och vet inte hur mycket jag kommer vilja skriva ut=/ Är i allafall kaous på flera plan och massor framåt är väldigt i farozonen=/ Men jag hoppas jag hittar en rättsida på allt!

dessa dagar har vi inte gjort mycket. hade klädparty och varit på ett=) träffat nya trevliga människor också=)

Teorin sliter ja med, tyvärr går det inte som jag vill. men jag SKA klara det. Är ju bara något kapitel kvar.

oj vad ska ja skriva om? det händer knappt något här hemma just nu. Tyvärr.  Känner hut jag bara går i en dimma och vet inte alls vad jag ska göra för att ta mig ur dimman. Vill se ljus igen.

Men man får ruska av sig sträcka på ryggen och försöka allt man bara kan!

Imorgon är de städ och tvättdag, vart så då thomas börjar jobba på söndag igen. snart är han arbetslös igen=/

ikväll=)

Ikväll kommer upptadering=) jag lovar=)

Tisdagen den 7 september

Oj hjälp! Imorgon är det 3 år sedan vi gifte oss. 3 år sedan vi hade dop för thea. Och 3 år sedan vi chockade några i kyrkan=) Underbart!

Det ska dock firas på konstigt vis;) Jag ska ha blingoparty haha. Får väl försöka kompensera det. Men funderar på om man ska gå och köpa något  nu att äta på och mysa ikväll så man får flera försök ifall vi har vakna barn=)

Idag har ja bakat inför imorgon, en halvfärdig pepparkaka. Imorogn blir det muffins och 2 sorters paj=) Gott.

Har gjort en ändring i mitt liv. Hoppas hoppas säger jag bara=)

Händer inte mycket här hemma. skola, körkort, städa laga mat och ta barnen haha. Så ser tyvärr dagarna ut.

Båda barnen somnar tidigt på kvällarna då dom är så trötta. Jobbigt att vara aktiv=)

Om jag är osynlig på telen så är det bara för att jag har fullt upp. Och för tillfället undviker telen. Men snart är jag tillbaka igen=)

Igår kom linda hit o vi satt med teorin, och idag var vi på ica och coop. i stan for vi runt runt och pekade på massa skyltar, vägmärken, sträck på vägen och ja massor!

Ibland funkar det även att bada här. Är så...

mms_img39194 (MMS)

Ibland funkar det även att bada här. Är så skönt och enkelt! Mest då min rygg inte klarar badkaret alla dagar:-)


Söndagen den 5 septeber 2010

Jag ska göra ett försök att blogga;) Men får se hur det går haha.

noel ligger nu på golvet och leker med sina leksaker. För honom finns det inge bättre än när jag ställer båda hans leksakslådor så han når allt i dom och kan röja runt=) Men nåde leksakerna om dom försvinner från honom;) Då blir det ett väldans liv på honom=)

Thea hon håller på att leka tält och vara en prinsessa samtidigt=) Hon har kommit in i en prinsessperjod nu=) Så kul att se när hon springer runt med klänning, tiara, trollstav, vingar och hennes skor haha. En riktig liten prinsessa=)

Här hemma händer det inte mycket. Det är sönda idag så jag har försökt städat ikapp mig, men går sådär. Finns så mycket anant som drar. Som att leka med barnen=) finns det nå roligare?=) Det tycker inte jag iallafall=)

Jag verkligen älskar fasen noel är inne i nu=) eller ålder heter det nog;) Han leker, busar, förstår ännu mera och är så underbart rolig! Dom som känner mig vet vad jag tycker om första tiden;)

Visst alla åldrar har sin charm, men från nu och framåt är det verkligen roligast=) man ser utvecklingar på ett annat sätt.

vi verkar ha löst noels magprobem. *bara för ja skriver så kommer jag få ångra mig* Vi har tagit bort majskrokarna för honom. Och nu funkar den mycket bättre! Lilla jag har inte ens tänkt på att majskrokar innehåller majs;) Och vanlig majs klarar han inte nämligen haha=)

Thea utvecklas till tusen nu! Händer ännu mer saker dagligen, jag trodde det skulle ta stopp någongång men det är nya saker hela tiden.

Jag har länge sagt att jag ska ta och rensa hennes rum. Så denna helg har jag haft en syna vad hon leker med helg. Och det jobbiga är att hon leker ju med allt! Denna helg har hon hunnit avverka

*köket med grejer
*snickarbänken med verktyg
*Dockorna
*instrumenten
*Böcker
*prinsessgrejerna.

Frågan är då vad jag vågar ta bort, puzzel vet jag varför hon inte lägger lika ofta och det är mitt fel då jag tappat orken att rensa dom. Så hon hittar dom inte lika bra som förr, sedan vet jag inte riktigt vad hon har mer haha. Ett helt rum fullt med saker iallafall.

Oj nu vart det verkligen bara barnen i detta inlägg=) Men kan kanske vara kul att läsa något annat ibland än bara skola skola och körkort haha. För det är så mitt liv känns just nu tyvärr!

Nej nu börjar noel lessna han ligger i lådan hahah. Måste ta och fixa honom för natten då han snart kan sova=)

Thea Också:-)

mms_img64319 (MMS)

Thea Också:-)


Noel äter frukost:-)

mms_img64318 (MMS)

Noel äter frukost:-)


Massa inlägg försvinner... Massa inlä...

Massa inlägg försvinner... Massa inlägg jag mobilbloggar försvinner tyvärr. Han. Aldrig sätta mig och blogga riktigt idag. Båda barnen sov 19 och då satt jag mig med körkortsteorin på datorn. Gillade det programet då jag fått träna på massa saker jag har svårt med. Men förstår inte dom som bara kan använda dett isåfall ska det hända mycket på slutet! Undra hur natten blir. Tråkigt nog vet jag inte det förens imorgon. Tänk om man kunde veta på kvällen hur natten blir så man kan räkna när man behöver sova för att orka morgondagen:) vad fel det skulle bli endå. Hoppas nu jag kan somna inatt. Gillar inte nätter som jag säkert berättar. Heldre 4 dagar irad än såhär. Men varenda månad då lönen kommit har jag tänk. Jag tog mig igenom nätterna och det var det värt! Kommit på en bra sak med att ha sänkt sängen åt noel, nu ser Jag honom från min säng;) Nej nu säger jag godnatt!


Fredagen den 3 september 2010

Gahh jag vill köra bil, jag vill köra  bil NU!! Känns som en evighet kvar=/ Men inom sin tid kommer det. Ska bli så grymt kul att snart äntligen ha detdär kortet i handen!

Igårkväll hann noel somna innan thomas kom hem från jobbet så när noel vaknade vid 23 och thomas gick in var det kört. Noel vart så glad så han skakade som ett asplöv! Sträckte upp händerna och skulle bara komma upp. Thomas föll för det så han fick komma upp och se tv med oss;)

Idag får jag mattehjälp=) Ska bli skönt att kanske kunna lämna detta kapitel nu snart! Ska även försöka få klart svenskan idag=) måste även köpa en bok! Vi ska nämligen läsa en bok och göra ett författarporträtt.

Känns som allt börjar sjunka in. Hur mycket det verkligen är jag ska göra och sedan körkortet mitt i allt. MEN jag vill inte ge upp. Kommer kämpa och se.

Har lagt upp mina studier och det nu. Så på dagar när skrot är på dagis så ska det pluggas för fullt. på kvällarna när dom lagt sig så blir det teori. Och helgerna ska vara ledig=) Risken är nog stor att ja ägnar kvällarna även då åt något nu när thomas jobbar. Det är ju SÅ tråkigt.  Nej nu har ja en Noel som sliter i datorn och vill ha mammas uppmärksamhet. Skriver sedan igen=)

Torsdagen den 2 september 2010

Oj torsdag idag och vilken turbulent dag.

Natten var tung men den gick, skrot har blivit riktigt mammig så det är bara jag som duger, tyvärr är det samma för noel, men snart ändras det nog.

Lämnade skrot på dagis och började plugga, fick samtal av thomas och då rasade min dag. har missuppfattat när han ska sluta. Men efter massa vända och vrida så har ja nu fått till ekonomin så vi kommer klara oss året ut. Han får nämligen inge csn nu när han har hunnit jobba lite för mycket tyvärr.

Mitt körkort kändes kört. men nu saknas det inte så mycket pengar så börjar pusta ut, det kommer ordna sig på något sätt=) Tyvärr kommer ja inte kunna budgetera så mycket som ja vill göra.

Har även planerat massa idag=) så nu ser ja fram emot tiden jag har framför mig.

Funderar på att förlänga theas dagistider med 1h när thomas jobbar, noel sover nämligen 12 och 15 och då har jag bäst möjlighet att plugga då han ska ha uppmärksamhet och sånt. Men nu hämtar ja skrot mitt i det så då är de inte de bästa. Men får se hur ja gör tillveckan.

Helgen blir lugn gubben jobbar=/ Men det är skönt endå med egentiden.

Imorgon får ja dubbelt främmade=) Mattehjälp och sedan sällskap=) Kul=) Måste även försöka städa ikapp hur de nu ska gå haha. Känns som ja tar på mig för mycket ibland.

teorin har ja nu börjat med=) känns som det går bra också=)

Onsdagen den 1 september 2010

Oj redan onsda! Tror inte ja kan slita mej från  bloggen så får väl köra igång påriktigt igen=) Nu lär ju tiden finnas också=)

Vi har haft full rulle=) I måndags hade jag marykay party här hemma! Gick super och konsulten var nog nöjd, såldes bra=) Nu blir det blingo nästa vecka=) Hojta om ni är sugen=)

Direkt efter det for jag noel och elin upp till dom=) Då hade thea och thomas redan åkt upp dit. sov kvar där över natten. och igår bara mös vi på=) vart bestämt en natt till haha=) Som vanligt;) Mysigt=)

Idag hade vi dock tider och passa på vart en tidig hemgång=) Är så skönt att vara där uppe och känna lugnen, ungås och bara vara=) verkligen min fristad här i livet. Ja låter kanske fel men så är det! är alltid så laddad och taggad då jag kommer hem!

Pluggandet går sisådär men det ska funka! ska försöka sätta mej imorgon med massor får se hur noel är=)

Thomas börjar jobba igen så vi får se hur allt blir. Känns trist då jag sett fram emot att inte behöva sova själv och inte heller vara ensam. Men nu får man bita i äpplet och tänka på pengarna.

Vi har verkligen haft flyt med försäkringskassan nu ett tag har jag insett=) förra månaden fick thomas pengarna mycket tidigare än planerat. och verkar som jag kommer få mina jag väntar på nu också inom 2 dagar=) Ska bli skönt. Känns skönt att äntligen se hur allt rullar på=)

Nu måste jag försöka se varför skrot är så ledsen=/ Hon lyckades sova midda så hon är svårsövd. Måste vara i någon perjod nu för hon är JÄTTE trött om dagarna=)

jag kan jag kan jag kan=)=)=)=)