Trött tröttare tröttast.

Ja så är de här hemma nu, Thomas ser trött ut, thea ser tröttare ut och mamma tröttast.

Jag och skruttan tog en skön dusch nu innan hon skulle sova. Känns som vi måste fortsätta duscha henne jätte ofta nu när hon äntligen tycker det är roligt. Så hon vänjer sig, får ju tom duscha håret på henne utan panik.

Nu på eftermiddagen idag vart god mat! tack för alla goda mattips! Kommer andvända en hel del=)

Börjar bli riktigt les på diskamaskinen nu. Tur att thomas tog det utan att ens fråga om ja skulle ta det. Idag hade ja inte orkar diska upp allt.

Känns som jag borde börja sova igen på dagen vid lunch=/ Nu har ja inte sovit på några dagar och runt 15-16 och framåt är ja helt knäckt=/ orkar inget alls och vill bara krypa ner under täcket. Men vi får se, kanske behöver den sömnen jag sett till att få förut.

Snart måste vi ta oss ut på birsta och fixa julklapparna som är kvar. Får se bara när man gör det. Jag har aboslut ingen lust, ork eller något. Men thea ska få sina julklappar om så thomas ska åk aut och köpa dom själv.

Nej nu ska ja se Ullared får se om ja orkar skriva nå sedan eller om ja däckat redan som ja gjorde till filmen igår

Mat tips?

Tog mej en paus i religionen och försöker skriva ihop en matsedel för december. Men nu börjar fantasin tryta. Någon som har nå förslag? Gärna billig mat som känns lyxigare=)

Tvätten i maskinerna, thea på dagis

Ja nu är första tvätten i maskinerna, thea på dagis, frukosten i magen och religonsboken framtagen! Ingen kan missa vad jag tänker göra idag.

Jag insåg när jag stod i hissen ner idag att oj vad snäll jag blivit med thomas. Gått från att aldrig tvätta till att ha tvättat all tvätt sista tiden. Visst jag gillar det inte men det är så mycket enklare nu när jag kan börja redan 8 och vara klar till 12-13. Bättre än att han ska stressa hem från jobbet börja tvätta och vara klar mitt i natten. Så detta lär vi fortsätta med!

Gick super att lämna thea på dagis idag. Hon började tjata 6.30 om att få gå. 745 gick det inte att ha henne hemma längre så vi klädde på oss det sista och gick ner. Men väl där ville hon inte vara kvar men hon slutade gråta direkt! Tror det beror lite på vem som tar emot henne när jag kommer.

Till middag idag ska vi äta ädelost kyckling. MUMS. När jag varit ner till tvättstugan nästa gång så ska ja se till att ta fram kyckling. Funderar på att köra mycket och spara matlådor om det blir något över.

Min lunch idag blir resterna från igår;) Mums vad gott säger jag.

Nu vet jag att man inte ska knäppa kort på maten men jag gjorde det endå!







Måndagen den 30 November

Nu kommer enbart bilderna jag lovade igår. Vi tog en hel myskväll istället=)

Thea med sin farmor=)



Thea bakar pepparkakor




HArry var ju också på besök=)



Funderande Thea




Mamma ta kort på Thea



Sötfian!!



Fråga mej inte vad som hände med hennes öga på sista bilden.

Bilderna på maten kommer när ja bloggar om det!

Lycklig!

Är så lycklig, vet inte om det är julstämningen som får mej att må såhär bra eller om det bara är en känsla i mig.

Jag har börjat släppa många av mina måsten, krav och allt. Fokuset ligger nu på Familjen min.

Nu lyser ljusen i dom flesta rummen! Städningen är snart klar! Känner bara ett lugn i mig. Har lite mer jul som ska upp men det får komma när vi orkar och har lust. Den viktiga delen är färdig. vardagsrummet och köket. Får se om thomas orkar få upp kyrkan i hallen. Den är så mmysig!

Borde inte känna som jag gör i kroppen just nu, bara 3 dagar tills ul har varit. Men Lugnet finns här och lyckan, kärleken till familjen ja allt. Men tror inte att jag har förstått hur nära det är. Men vi får se jag njuter av alla minuter som jag får må såhär och känna såhär!

Nej nu ska thea duscha innan hon ska sova. När thomas nattar henne så ska jag lägga in bilderna på bloggen sedan igår och idag=)

Pussel!

Tänk att pussel kan vara så roligt! Thea fick 1 hel låda av svärmor sedan dom alla var små. ett av dom är hon mest förtjust i. Vi har insett att pussel med 9-12 bitar fixar hon galant själv. >Eller nja man får hjälpa henne att få in biten ibland. Haha hon har samma temprament som thomas, går det inte första gången testar vi igen, går det inte då blir det ett väldigt liv!

Just nu sitter hon med sin favorit som är 2 björnar=) Är ju gammalt i trä så är trögt att få i dom men hon klarar det. Min julstädning går inte bra här hemma, såfort jag börjar avbryter hon mej, så har gett upp. Jag och skrot myser nu och sedan när thomas kommer hem kan han o skrot mysa och jag pysslar på lite.

Oj hjälp man ska ju äta mat idag också. Hmm undra vad. Kassler skulle vara gott. Får nästan leta nå recept!

Nej nu ska ja fortsätta mysa med skruttan och alla pussel. Måste se till att köpa nya till henne ocksåå  i just 9-12 bitar med roliga motiv. Perfekt för julklappspengarna från farmor tror jag=)

Ibland inser man saker

Ja ibland inser man saker. Och nyss idag insåg jag hur glad jag är för att man har den familj/släkt och vänner man har! Finns alltid någon vid ens sida. Någon med en hjälpande hand eller lyssnande öra!

Jag längtar så tills jag kan få må bra igen och kunna finnas där fullt ut för alla andra! men just nu måste jag vara självisk ibland. Annars går inte min vardag runt.

Inser att man måste visa hur mycket man uppskattar allt lite oftare! För det är mer än vad man visar.

Ikväll när skruttan har somnat har thomas beställt en myskväll! Inte ofta han gör det. Får se om det bli skinkmackor, sill och julmust! Eller bara frukt haha=) vi får se=)

Nej nu ska ja ta med mig min skrutt och he igång julmusiken klä klart granen så vi får dit paketen och sedan måste vi lägga undan alla buskläder

Söndag den 29 November

Japp åter söndag i vårat hus, ja jag tror det även är det i era;)

Idag har jag ont redan från start=/ Börjat få jätte problem på nätterna nu med fogarna=/ Inte roligt så då är ja inte på topp på morgonen längre. Så ja men får stå ut.

Idag hade ja tänkt att göra massor, men det enda jag tänker göra är att vara hemma. Mysa och leka med thea hela dagen lång! Eller ja sista julen ska fram också! Sedan är de bara att njuta hela julen lång!

Nu är det 3 dagar kvar. 3 dagar kvar till UL. jag hoppas så innerligt att dom säger, allt ser bra ut och du behöver inte komma hit nå mer... Tyvärr har jag inte den känslan i kroppen. Men bara tiden kan utvisa. Min lilla bus..

Insåg igår att jag borde fixa bus garderob nu. Tvätta upp allt vika in och sedan stänga, behöver inte öppna om jag inte vill. Men får se. Måste köpa hyllor först. Nej vi får se men borde verkligen göra det.

Har nu hittat den perfekta BB väskan också. Thea fick en väska av svärmor som jag kommer låna. Men packa den? Nej det är nog lång tid kvar hoppas jag. Men den 18 januari måste den vara färdig. Åker jag 12 mil hemifrån vill  jag iallafall ha den med ifall att. Men det ska inte starta redan då.

Har jätte fina kort sedan vi bakade igår tror jag. Ska lägga in dom senare idag. Nu ska ja ta och pynta klart granen

Sne vagn

Japp insåg precis att suffletten på vagnen är riktigt sne, syns mest utan liggdel. Min kära granne såg det. Ska ringa stället vi köpte den på på månda och se vad hon säger. För såhär ska det inte vara.

Men annars har ja haft en myskväll hos grannen! vart lite känsloladdat där ett tag men det var underbart endå!

Alla kläder ligger nu på bordet. Måste få bort dom.

Luktar matos här nere=/ Fy hatar det verkligen.

Nej nu vart mitt humör inte det bästa. roligt om man står med en ny vagn med sne sufflet om hon vägrar kolla på den. Men ska inte ta något för givet. Ska ringa på månda morgon

Lördag 28 November.

Insåg precis att jag inte bloggat något idag vi har haft fullt upp här hemma!

8 ringde klockan och då gjorde vi oss i ordning, fikade frukost och fortsatte julpynta. Sedan kom svärmor och stefan, hade godis till skruttan o fika till oss=) Ja samt dom också;) Satt mest ich var borta som vanligt0/ hatar denna smärta.

Sedan kom elin hit vid 12=) Har sedan dess bakat pepparkakor med barnen, ätit massa gott och kollat kläder! hon hade med sig 1 hel kasse full med kläder, mesta i 50-56 och även lite i 62-68. Jag har ju så grymt svårt just nu att köpa något och sånt. Tycker det är riktigt jobbigt att ens  tänka tanken på att behöva ta hem nå mer grejer.. Gahh vad jobbigt. men det ska gå! Har allt det viktiga snart.

Nu sitter ja o bara tar det lugnt, ska ta o hyra en film som gubben får hämta, tur han är snäll! funderar på att slumra 5-10 minuter så man orkar med att se filmen hos grannen sedan.

Nej nu ska alla kläder packas ner i en påse igen och in i förådet

Dag man bara vill glömma

Ja ibland vill man bara glömma vissa dagar och denna skulle ja kunna radera ut fram till 17.45 ikväll. Fy för det säger ja. Men ja man får ju alltid ut något gott av det.

blev ingen middag, 6 liter vitsås är i slasken, köttfärsen gjorde ja om till köttfärssås som tur är. Matlådor. Främmandet träffade jag inte då ja o thea låg i sovrummet. Middagen vart kebabtallrik. Ja inget vart som ja ville. Men men.

Thomas fick nå fnatt o började julpynta bara för att jag tagit fram tomtarna på bordet och krukorna i fönstret. Haha så nu är julen nästan helt klar i köket, men ja längre kom vi inte. Men min gubbe är så söt han ska göra såna konstiga saker. Hänger nu stjärnor vid theas dörr, kommer inte gå att smyga där längre, någon blå grej runt våran säng, och såna smågrejer som bara är thomas=)

Vi har hyrt film som vi ska se ikväll=) Bara mysa vi 2. Tror vi behöver det. Men blir en tidig morgon imorgon, svärmor kommer 9.30

Dagen går för fort!

Japp nu är köttfärsen stekt och kryddad. Så nu är halva maten färdig, bara ostsåsen och in i ungen kvar haha. Men det kan ja inte göra redan nu! Utan vid 1530 ska den in för då är den färdig senast 1630=) Då blir de mat ! Mums hoppas jag.

Måste försöka ta mej till affären en snabbis och handla sallad till maten! kan inte äta lasange utan grönsaker. Borde också ställa in julmusten i kylen så den är lite kall iallafall=)

Nu har vi äventyr även på söndag. Thomas ska iväg o skruva bil förhoppningsvis och jag ska mysa med thea tror jag=) Mysigt!

Nej undra om man ska byta om från Nattkläderna och göra så man ser ut som folk innan man ska på affären. Måste äta lunch också, Kurrar gott i magen.

Sedan ska skrot hem! Då har vi lite o fixa men sedan är de bara mys mys mys!! Inge mer dagis på 2 dagar!!

Lägga skolan på hyllan en dag?

Jag hade idag tänkt att göra klart religionen, men fick en känsla i kroppen. Funderar på att lägga religionen på hyllan idag och få fram alla gardiner och såna grejer, inte för jag tror jag klarar av att byta själv men då kan thomas byta när han kommer hem. Sedan ställa alla tomtar på bordet så thea får placera ut dom när jag hämtar henne från dagis.  Det skulle ju vara det perfekta fredagsmyset!

Får se hur långt jag kommer i mina tankar pga min rygg. Men nu ska ja iallafall äta en stor tallrik fil och flingor och njuta!

Åter igen Fredag den 27 November

Ja nu är det åter igen Fredag med allt vad det innebär. Tog beslutet igår att blir bloggen lösenordsskyddad så blir den det på Onsdag. Och resultaten vi får på onsdag kommer vara det som är avgörande på hur det blir. Så jag har alla mailadresser jag fick och lovar att gå igenom och maila nästan alla av dom=)

Fick en chock imorse när ja kollade en grej. Knasig svärmor har man ibland. Men inte på ett dåligt sätt;)

Helgen börjar bli fullbokad, jag som inte skulle göra något. Tur det är lugna grejer. Ikväll kommer svärmor och Stefan på middag. Dom har massa grejer som ska hit så då får dom mat på en gång;)  Ska hämta skruttan på dagis redan 14 om hon nu vill gå hem med mamma haha=) Hon vill att pappa ska hämta.

Sedan imorgon kommer E och H på dagen. På eftermiddagen så blir de lugnt och på kvällen blir de troligen grannen som de lät=)

Söndagen är tom men det är säkert något som ska göras då med. Brukar komma upp saker.

Måste iväg och handla theas julklappar från andra.. Undra när man ska kunna det. Lär bli i mitten på månaden och hoppas det inte är lika mycket folk;)

Skruttan längtar

Skruttan längtar efter lillasyster/bror som hon säger! pussas och kramas godnatt varje kväll och idag då vi tog magbilder så sa hon "pappa ta kort när jag pussar lillasyster/bror" Tänkte dom kan ja iallfall bjuda på




Mörkt vardagsrum.

Ja nu sitter och och datorn i ett mörkt vardagsrum. Lamporna i fönstret lyser en mysigt sken. jag och thea har nyss duschat och thomas dammsugit. Så skönt att få fina golv igen. Känns inte som vi gör nå annat än städar just nu, men detkänns som sagt som att det börjar ge resultat.

Theas adventskalender är nu nästan helt färdig, har lördagarna och söndagarna kvar att he paket i. Men då hela hennes kalender går i pysseltema så kommer vi göra så att man får öppna paketet efter maten när vi kommit hem. För annars kommer jag aldrig få henne till dagis på morgonen haha=)

Thea ville gå och lägga sig självmant idag. och självklart. då får hon göra det. Hon hade däckat i soffan på dagis idag mitt på dagen så därför hade inte vi tänkt natta henne före 20. Men ja vill hon sova så får hon självklart det=)

Nej nu ska ja ta och fixa fram fika som vi ska fika ja o thomas när thea somnat. Ska även gå in o fixa lite i sovrummet.

Ska försöka få in inlägget med magbilder sedan, men lovar inget

Bus vagn!

Japp om max 10 minuter kommer Bus vagn stå i vardagsrummet=) Lycklig är jag. Men känns lite fel.. Frågan är om jag verkligen vågar ut o köra den med thea i nu.... Gahh vad svårt val

Nej nu ska jag vänta som ett barn på julafton!

Torsdag 26 November

Japp om 5 dagar är vi inne i december. Inte klokt egentligen! Men ganska skönt. Kollar man ut genom fönstret så blir man besviken! Det är skinande sol och GRÖNT överallt. Okej om det var skinande sol men  snö överallt

Är nervös idag inför besiktningen.  Diskuterade bilen igår med thomas och det finns 2 grejer som ska bli mest intressant att se. Och det är ABS bromsarna av avgassystemet/ljuddämpare. Enligt vissa har vi hål under, enligt andra inte. Dock har vi inte kollat själva då majoriteten lixom thomas säger att det inte är hål. Men Ska bli intressant att se. Sen att jag lixom många andra blir nervvrak varenda gång bilen ska besiktas! Trotts att man inte kan göra något åt det så känns det så jobbigt! Men vid 16 idag vet jag om man blir fattigare. eller ja hur mycket fattigare för turen att den går igenom lär ja inte ha.

Theas ena dagisfröken hade fått för sej att ja skulle ha innan jul. konstigt haha hennes minne är nog inte på topp då och var och varannan vecka frågar hur långt det är kvar;)

Nej nu ska ja fixa lite nyttiga saker! Hoppas hoppas!!

V 29 Idag!! Hjälp. Tiden stanna nu!

Godnatt

Japp godnatt.

Morgondagen är löst o fixad, enda ja behöver göra är att täna på skrot och skolan. Gubben fixar resten. Han får destomera att göra. både besikta bilen, hämta barnvagn och köpa boken till trixie. Han kan ju göra allt på vägen hem insåg vi så slipper ja=)

Då jag börjar bli less

Ja då jag börjar bli less på vissa läsare jag har i min blogg så funderar jag starkt på att lösenordsskydda den nu. Inte bestämt mej helt men till 99 % blir det så! Så ni som vill fortsätta läsa får gärna lämna en kommentar med mailadressen så jag kan skicka lösenord till er. Kommer inte godkänna några kommentarer med mailadresser så ni vet!

Thea ligger o det är lugnt hemma=)

Ja Thea ligger nu i sängen, hon har varit speedad ända sedan vi kom hem så funderar på om dagis lät henne somna endå. Men vi får se när hon somnar ikväll.

ser på bonde söker fru just nu. Tycker det är ganska roligt. Men det roligaste är mest att se vem dom väljer!

Imorgon ska bilen besiktas.. Hmm Undra hur det kommer gå. Vill man veta det? Jag tror inte det. Men men det visar sej, alla lampor funkar och varningstriangeln är i bilen snart och lampan har slocknat! Så nu får vi se!  Får se hur det blir med bilverkstäder sedan, då vi hade tagit fel på datum. Men det löser sig alltid!

Nu vet vi vad Theas kusin ska få i julklapp ska ner o fixa de imorgon. För då är alla julklappar som ska upp till nordmaling fixade. Vart lite fler än jag trodde. men ja jag valde det själv=)

nej nu börjar det igen!

räkningar betalda

Ja nu är alla räkningar för denna månad betald. Skönt, det som är skönast är att det finns pengar kvar. Dock inte så mycket jag hade trott att det skulle vara. Men vi kommer klara oss fin fint!

Bestämde mej efter hur ja mådde igår och idag att det blir ingen adventskalender åt thea=/ Jätte ledsen för det. Ville verkligen göra en men nu går det verkligen inte. Min kropp skriker och jag har inte köpt ett enda paket! Men nästa år ska ja inte vara gravid så då ska hon få en! Men chokladisar är köpta=)

Verkar som många julpyntar nu men här hemma blir de tydligen inte nå sånt innan helgen, Måste ta fram tomtarna till blommorna ja köpte igår bara. Annars kommer dom hinna dö innan lördagen. och ska försöka hålla dessa levande hela månaden ut.

Insåg att jag inte köpt någon julklapp till theas kusin än. Och den måste vara klar på freda. Så imorgon måste ja försöka fixa en, Men har så svårt att hitta något till henne i rätt prisklass. Har ju en fundering på vad jag tror skulle vara en bra julklapp men frågan är om alla andra tycker det. Men men vi får se vad ja hittar på. På freda ska den ligga inslagen och klar iallafall

Nej nu ska ja ta och fixa lite mera här hemma. Funderar på att göra nå roligt med thea men vet inte riktigt vad. Kanske slå in kartonger?!

Hmm

Ska man göra som många andra och tjuvstarta julen lite ikväll med skruttan? Har ni tjuvstartat? Eller rentav satt upp allt?

Hmm

Ska man göra som många andra och tjuvstarta julen lite ikväll med skruttan? Har ni tjuvstartat? Eller rentav satt upp allt?

Nu ger jag upp!

Hur fan ska vi hinna allt?!?!? Ja bara så alla vet så kommer jag vara helt osynlig hela december/januari! Så ni inte efterlyser mej! Internet och telefon är nog enda sätten att få tag på mej! bara så ni vet.

SÅ grymt less nu

Onsdagen den 25 November

Ja onsda igen halva veckan har redan passerat snart! Imorgon byter jag åter vecka. v 29 hjälp snart kommer nog bus!

Mina fogar är inte roliga längre, börjar märka av dom mer o mer för minsta lilla jag gör. Och igår tog det priset=/ Hade så ont så jag kunde inte röra mej, inte ligga still, inte sitta nej inget alls. Dom gångerna man bara vill få en tradulan i kroppen och slippa allt! Men lärde mej ju att jag inte ska storhandla alls längre. Visst ont brukar jag ha när jag storhandlar, jag gjorde ju det förra månaden! Men därhär slog alla pris.

Nog om det. Jag och thomas sitter och håller på att försöka pussla om våran vardag lite efter att söta M frågade mej lite saker på dagis igår. Men då det skulle betyda att vi ändrar lite fler rutiner runt henne så ska vi tänka hur vi ska göra. Funderar starkt på det men endå inte!! Gahh slits mitt emellan. Pratade med M idag också och hon tyckte vi skulle testa veckan ut och se vad jag/thomas och framförallt Thea tycker. Så ja jag sa ja. Men vi får se=)

Idag skulle jag egentligen skulla åkt till timrå och prata. Men då det var en kamp mot min kropp att ens orka gå till o från dagis så blir det inte så idag. Avbokade vid 8 och hon skulle återkomma med en ny tid. Fy säger ja bara

1 vecka kvar. Sedan ska vi få se bus igen. Vill att allt ska se bättre ut=/ Eller lika men framför allt inte sämre=/

Nej nu blir det till att ta tag i en naturbok!

tänkte blogga mera

men orkar inte, vill sjunka genom jorden. så skriver imorgon

Påminn mej nästa gång!!!!!

GAHH min kropp gör ont, kan inte gå, kan inte sitta, kan inte ligga, kan INGENTING!!

Nästa gång jag ens nämner ordet storhandla måste alla påminna mej om hur ja mår nu. Detta är SISTA gången denna graviditet som jag storhandlar. Nästa gång får thomas åka själv!!!

FY FAN

Tisdagen den 24 November

Om ni undrar varför jag alltid börjar ett inlägg om dagen med datum så är det för att jag ska kunna hitta bland alla mina inlägg. Sedan är det för då hänger ja med på vilka dagar det är!

Finns det något mysigare än att vakna och bara mysa och kramas??. Lilla skrot var på superhumör när hon vaknade vid 6.20 utvilad idag!

Igår kväll somnade thea om direkt. Men när hon vaknade 2 inatt och både ja o thomas såg att hon höll på att bli pigg igen så gav vi upp. Vi pratade om det igår. Och då hon är trygg med flaskan och hon inte lider av den så fortsätter vi om det inte blir bättre. Och hon fick sin flaska och vips så sov hon gott igen! Så ja den får vara kvar lite till. Jag har iallafall försökt!

Idag ska ja tvätta=) Känns ganska roligt, så ja hoppas att allt i stugan fungerar som det ska!! Annars kommer jag bli galen, Hoppas även på att det är ledigt från när jag kommer hem från dagis. För då kan ja bli klar väldigt fort tror jag=)

Ska förklara klart orden i Samhällen idag. Hittade med hjälp av pappa en källa som ska vara jätte förlitlig. Så jag fick svar på det mesta igår. Men ska försöka skriva om dom lite och se till så jag verkligen förstår själv vad alla betyder.

Satt o räknade och tror jag satt med mina böcker i 12 timmar igår! Men det var så kul och jag fick massa gjort!! Får se hur många timmar det blir idag. Lika bra att fortsätta massor när det flyter på såhära! För det är trotts allt december snart och då ska d et bakas o pysslas o ha sig=)

Nej nu blir de långt, ha en bra dag!

Super glad!!

Super glad vi har en tomte till jul!!

Godnatt

Måndagen lider mot sitt slut.

Ja måndagen lider sakta mot sitt slut. Haft en helt underbar dag! Fika en trappa upp. sedan fick ja o thea besök och sedan en myskväll hemma=) Duschade thea utan skrik och panik och ja det var en härlig eftermiddag=)

Ligger just nu och kollar på Ullared på tv och sitter med Samhällen. Vart förvånad över hur lätt den var denna gång om man jämför med förra månader. Väntar bara på bakslaget. att han ska komma med något mera.

Har bestämt mej att detta ska bli klart imorgon, Eller ja jag ska ha hittat alla ord då och skrivit dom på mitt sätt. Ska även se till så jag verkligen förstår innebörden i det.

Imorgon ska jag även tvätta igen=) Tyckte det var ganska kul sist;) Undra om ja kommer tycka samma sak nu haha. Har inte nå mycket tvätt men tvättar vi inte nu kommer ja ångra mej.

Imorgon eftermidda ska vi ut på olika äventyr i denna familjen=) Roligt ska de bli=) Hoppas bara min kropp klarar det.

Nu håller jag tummarna att våra tvättstugor äntligen är helt lagade och fixade! Då skulle det vara toppen för då kan man äntligen börja få lite tider igen!!

Nu är de drygt en vecka kvar till UL bara. Och inte ens 20 dagar kvar av Thomas praktik. Måste ta beslutet om hur det ska fortsätta! Börjar bli dags att göra det nu.

Nej nu ska ja skriva klart mina listor med gubben och sedan köra lite mer Samhälle

Gott fika!

Japp nyss kommit hem från att ha fika gott fika =) och självklart pratat lite skit.

Fick lust att åka på H&M imorgon. Bus måste ha fler byxor och thea behöver dagisstrumpor och lite fler trosor! Hon byter trosor massor på en dag även om hon inte kissar igenom! Måste få henne att inse att man inte behöver det som med blöjor;)

Nu är all min svenska klar för denna vecka, fick ganska lätta uppgifter enligt mej denna vecka så det var klart på ett kick. Så nu ska ja bege mej in på nästa ämne. Hmm samhälle eller Natur är frågan. Lika tråkigt båda två! Men därför är de nog dags att börja snart.

Ska som sagt ringa tingsrätten imorgon och hoppas på att dom har 2 olika mål redan nästa vecka, det vore det ultimata! Men beror ju på hur L jobbar och har sej också.

Har fortfarande inte tagit min disk, blä! Funderar på att göra thea glad och ha den kvar när hon kommer hem och vi tar den då. Hon ÄLSKAR nämligen att diska. För middagen idag är ju inte så svår så det blir ju ingen disk då, eller jo llite, bestämde att hon får äta köttbullar direkt efter dagis så hon får i sej någon vettig mat också!

Nej nu ska ja läsa igenom uppgifterna innan jag bestämmer mej för vilken av dom jag vill göra först!

Hittat ny energi!

Ja jag är inne i perjod då jag har ny energi, frågan är hur länge det får hålla i sig men så länge det är såhär så tänker jag NJUTA!!

Tänkte gå och lägga mej men insåg då att det kommit nya uppgifter i svenskan så jag tog tag i dom! gjort 1 av 3. Ska bege mej in på andra nu=) Julmusiken strömmar från datorn och jag är lycklig!!

Nu ska ja hämta ett äpple till och lite mera julmust så blir det plugga av bara den sedan! Sova kan ja göra inatt! ;)

Lycklig är jag idag!! Energi har jag. Hoppas detta kan vara någon dag iallafall!!

Måndagen den 23 November

Oj ja veckorna springer från i en rasande takt, tror ja skriver så dagligen men ja blir lika förvånad varenda gång jag inser att det åter är nytt datum.

Är så less på våra nätter här hemma nu=/ funderar starkt på om thea verkligen är Hungrig endå och det är därför hon velat ha vällingen. För nu är den nästan borta dock inte helt, MEN då har hon börjat vakna runt 23 och vägrar somna om, vaken typ 1-2 timmar. Sedan vaknar hon runt 4 igen och är vaken till 5.30 ungefär=/ Varken Thea eller mamma är särskilt pigg just nu kan ja lova=/ Hoppas hon klarar dagis bra endå!

Idag är första dagen på dagis på över 1 vecka och det gick super! Vart lite lirkande imorse då hon var SÅ trött när vi skulle göra oss klara, Men efter lite gummibjörn var kläder och ytterkläder på och hon skulle gå!

Hon gick utan blöja även idag! Mammas stora tjej=) Som M sa när vi kom dit o ja berättade, Men vad duktig du är Thea! DU behöver ju inte ha den som endå alltid kissar o bajsar på toaletten=)

Nu idag blir det MASSA plugg. Är så skönt då lägenheten är städad så ja slipper tänka på den alls! Hurra säger jag=)
Eller jo disken som vart bortglömd igår då vi hade så trevligt ska ja ju ta=)

Nej nu blir de svenska som ska göras klart, sedan ska ja lägga upp hur ja ska göra naturen och samhällen=)

TAck!

Stort tack till dej, du finns alltid vid min sida även om vi inte tänker lika i allt! Du ska bara veta hur mycket dessa ord betyder för mej

Du är bäst!! Helt enkelt. Även om vi inte är nära så känner jag dig alltid vid min sida på nått sätt!


Du ska veta att du betyder massor för mej och har gjort det det sista året! Tack för att du alltid finns här!


Svaret på Fridas fråga=)

Ja jag fick ihop 3 frågor. 1 från Frida och 2 från anonyma som jag inte ens förstår vitsen med, och då  jag troligen vet vilka dom är så kommer jag inte svara på deras frågor.

frågna ja fick av Frida var:

Hur,var och när träffade du och Thomas? :)

Hmm ja jag träffade Thomas skolavslutningen 06 på mc donals parkeringen i stan. Han var chaufför åt  en kompis som jag skulle träffa och säga hejdå till. Jag skulle  nämligen åka ner till Skåne och jobba som Au Pair i 1 år.  Vid det tillfället hade han tjej och jag var med mitt ex den helgen då vi fortfarande hade bra kontakt.

Träffades även en dag till 1 eller 2 dagar senare, då när jag skulle åka vet ja att alla fick en kram utom han för han hade ju tjej;)

drygt 2 veckor senare så får jag ett mail på Lunarstorm och vi byter nummer, går inte lång tid innan han ringer upp mej och vi sitter fast vid telefonen. Vi pratade massor den sommaren!

Min farfar dör i juli så i augusti skulle ja upp till begravningen, har då bestämt mej *och det inte pga thomas utan hur jag trivdes där nere* för att inte återvända tillbaka. Träffar thomas ganska fort efter att jag kommit hem och den känslan ja fick i kroppen i juni när jag såg honom var kvar i kroppen!

Sedan gick allt fort. Pga många grejer så bor jag nästan hos honom från den 1 september. Men vi flyttade inte ihop helt förens 13 oktober

Så bra precis 13 månader efter att jag kommit hem så gifter vi oss och nu 2 år efter bröllopet är vi fortfarande lycklig!

Tror inte alltid det är negativt att det går fort, men det gick riktigt fort i början för oss! Går det nog än idag om man frågar min Far;)

Hoppas du orkade läsa svaret, kändes enklast att göra det långt!

Lugnet är så underbart=)

Ja här hemma idag har vi verkligen ingen stress alls! Påtar på lite här o lite där i våran takt. Inga måsten eller något mer än att golven ska vara klara före 17 då vi får middagsgäster=)

Är så skönt när man kommer närmare och närmare sitt mål med hur man vill ha det här hemma! Känns så skönt. och något som verkligen är stort för mej och thomas som vi inte varit bra på att prioritera är städningen. Nu är det inte långt kvar innan jag är där jag vill vara!! Kommer göra allt för att det ska fortsätta såhär jämt. Inge bråk eller diskutioner det bara görs!

Nu har man fått uppgifterna i samhällen. Där skötte han sig med tiden och det fortsätter i samma stuk!! Hurra säger jag. Så nu ska jag ringa tingsrätten på tisdag och kolla för vi ska gå på 2 mål. Kommer kännas konstigt att gå men kan nog bli intressant. Tur jag och Linda kan göra det tillsammans så slipper man känna sig så bortkommen.

Nu gick thea och thomas upp till grannarna, Thea såg när dom kom hem och vart helt överlycklig. Så dom skulle upp o säga hej.

Nu har vi övergett barnschampoo på thea. Går inte med hennes hår, och sedan hon fick mitt schampoo har hon fått så mycket finare och fluffigare hår! och det är inte fett!! Hurra! Nu ska ja bara få någon att gå med henne till en frisör som inte kostar skjortan!

Nej nu blir det att fortsätta pyssla på så man är färdig när middagssällskapet kommer

Märks att det snart är december på 1 grej iallafall!

Ja det finns en sak som tyder på att det snart är december även fast snön lyser med sin frånvaro. Klockan är 12 och man kan tända ljus!! I köket vart det riktigt mysigt så där är även fönsterlamporna tända, I vardagsrummet är det lite för ljust fortfarande för lamporna, Men ljusen brinner så fint!

Nej nu vill gubben ha datorn så jag ska fortsätta storstäda. Så skönt när man ser hur det börjar bli färdigt!!



Söndagen den 22 November!

Ja åter söndag vilket betyder att golven ska dammsugas och skuras, har våra fasta dagar och sedan kör vi där de behövs mellan. 

Insåg också att detta är våran enda dag denna vecka som vi har tid att göra något mera hemma tillsammans, så det blir storstäda inför jul idag tror jag. Skura lite fönster o sånt.

Thea har fastnat för Emma och lillebror som är en bok, Ska iväg till veckan o se om ja hittar flera. Någon som har nå tips på storasyster böcker?

Igår hade ja o thomas myskväll=) Inga datorer och bara mys i sängen framför 4 bröllop och 1 begravning. Mysigt värre!

Nu börjar skolgrejerna anlända på FC=/ Blir 2 riktigt tuffa månader nu tror jag=/ Måste börja tänka om helt för nu blir man ännu mera låst. suck. Men ja ska klara detta fast nåde den som säger att jag ska plugga på jullovet. Då ska ja njuta av thea!

Hon förstår nog mer än man tror om "lillasysterbror" som hon säger, för hon säger alltid godnatt och blir sur om hon inte får det. Men hon är fortfarande rätt för att känna på magen sen den gången bus sa hej till henne. fast idag ville hon känna med foten haha=)

Bara fortsätta fråga frågor om någon undrar något. Fått 1 fråga iallafall nu som ska ja fösöka skriva ihop ett svar som inte blir så långt med;)

Frågestund!

Ja ja tänkte ja skulle mej på att testa lägga ut och se om någon är intresserad av att veta något=)

Så tänkte ha en frågestund, alla får fråga vad dom vill och kommer svara på allt hoppas jag!

Hoppas på många frågor=)

Theas sång innan maten

Thea har fastnat för en "låt" får höra den massor när vi ska äta, men inte förens middagen har jag förstått vad hon verkligen säger För nu kom alla ord RENT! detta är hennes nya "låt"

Maten på bordet, händerna i knät, maten på bordet, varsågod och ät!

Vågar inte lägga huvudet på kudden!

ja just nu vågar jag inte lägga ner huvudet på kudden! Då kommer ja somna. Är så mätt så ja vet inte vad! Känns som magen sprängs, fick sluta äta då det kändes som bus vände på sig för att trycka ut maten.! Men så gott var det. Lyckas SÅ bra oftast med min gratäng! Mums!

Thea är tillbaka i vardagen igen med maten! Så skönt, har haft nån månad då hon ätit jätte dåligt. Nu äter hon hur mycket som helst. Tror tom Linda funderade på om hon inte var mätt snart igår.=) Åt minst lika mycket idag. Fast mest med gratäng. Men åt 1/2 köttbit!

Nej nu blir det att försöka sysselsätta sig fram tills detta tillstånd försvunnit. Brukar ju inte ta sån lång tid!

Allt gott ja kommer äta ikväll är frukt då denna gratäng inte var nyttig;)

Mums med mat!

Japp nu står gratängen i ugnen och köttet ska snart börja stekas, Ska ta och be gubben börja hacka sallad nu snart så jag får springa på affären för 3dje gången idag!! Märks att det inte var jag som kom på vad vi skulle äta och vad vi behövde;) För först hade vi ingen marinad, sedan ingen ost och nu ingen beasås!! Måste ha bea sås till. Fast funderar på att testa en gammal favorit nämligen cafe de paris sås på färdig påse! Mums att dippa gurka in om det blir över;)

Fick underbart främmande idag också! Linda kom förbi igen!! Funderar på att föreslå att vi får komma ut inom om en  snar framtid!! Saknar henne så grymt, men märker det då man inte träffats på ett tag.

Våran boxer strulade idag igen! Ringde då telia och fick prata med en underbar människa.  Han lyssnade verkligen på mej och ja han löste problemet, men förstod att vi är riktigt less så han ska fixa så en tekniker åker hit och kollar allt. Och är det så att dom inte hittar nå fel så slapp vi endå betala, för som han sa något måste vara fel.

Väntar fortfarande på svar från skolan, inte så konstigt kanske då det är helg och lärare har ju faktiskt ett annat liv också;)

Just ja vi var påväg att köpa ett bord idag, men då det vart så passa mycket pengar på en gång som vi inte riktigt har förens på tisdag och då det strulade sig hit och dit så får vi se, Är det kvar på onsdag så ska vi ragga någon som vill bära och sedan hämta det. Kommer nog bli bra.

Nej just ja affären var det!

Framförhållning AB

Japp nu har jag anmält FP till 31 augusti 2010 haha=) Eller ja jag begär ju inte hela tiden utan är någon månad hit och dit. Sedan ska ju troligen thomas ta ut också! Känns så skönt att vi bestämt oss för att göra som vi gör nu.

Så som det ser ut blir han en hemma pappa hösten 2010 och jag en hemma mamma våren 2011=) ja jag kommer ju självklart vara hemma hela tiden pga skolan, men det är då han får sin tid=) Det som kan ändra våra planer är att han får ett jobb=) Så som vi räknat och lagt upp så kommer vi ha dagar att kunna vara hemma fulltid fram till december 2011! Och då lär vi ha lite dagar kvar även då. Är bra att inte behöva ta ut om man inte måste=)

Nej funderar på att bjuda på en magbild sedan idag. Har ju faktiskt en sedan igår på min lillamysmage=)

Lördagen den 21 November

Ja när ska tiden stanna är min fråga?!?

Hade en jätte mysig eftermiddag igår. Insåg att jag inte berättade om den då jag var / är så iriterad på skolan.

Linda skickade sms till  mig vid 15 o frågade om thomas kunde hämta henne och skjutsa hem henne, Vi höll precis på och skulle till att laga mat. Men vi stängde av ugnen och spisen och thomas for iväg. När han åkt kom ja på den idén att vi har ju mer än vi äter så ja bjuder in na på middag. Sagt och gjort straxs efter 16 kommer dom hit alla=) Det var inte igår jag träffade Linda! Inte Thea heller haha. Mysigt tyckte thea, roligt tyckte jag.

När vi var på affären vart det massa frukt till en fruktsallad. Linda kan såna hon=) Ska äta upp de sista nu efter frukost, vart ju bara 3 gånger ja åt av den igår, är MASSOR kvar.

Straxs efter 20 skjutsade Thomas henne sista biten hem. Då vek jag tvätten som nu ska in i garderober. Sedan vart det idol.

Försökte även koncentrera mej på naturen, så jag skulle få igång det så fort som möjligt! Men gick inte så bra då jag bara var sur! Men idag ska jag köra igång. Har inga andra val med detta tempo vi ska hålla nu=/

Nej nu ska ja fortsätta mysa här hemma innan frukosten!

ibland

Ibland överaskar livet oss.

Lite för fort går det ibland bara.

Hoppas allt blir bra snart!!

Sur på skolan. HOPPAS det inte är såhär

Ja jag har ju inte varit på skolan men L går ju där uppe också så har fått riktigt bra upptaderingar av henne om vad som hänt och blivit sagt. Och nu är jag sur.

det verkar som det ska ändras en del saker, rätta mig L om jag har fel.

* Religionen som vi skulle ha till 4 juni på oss med har han nu ändrat till 14 APRIL!! 2 månader innan med samma mängd jobb.

* förut har vi fått religionen och samhällen i en klump och det ska vara klart tills vi ska upp. NU ska vi tydligen få det "vekovis" vilket betyder att vi inte kan lägga upp studierna på samma sätt

* På alla papper står det att vi har 3 veckors jullov mellan 21 dec - 11 jan. Vilket betyder att dom veckorna ska vi inte behöva göra ett skit. Vilket jag fått bekräftat av min linje handledare.

* Nu har religion, samhälle och naturen räknat på att vi har 8 veckor till nästa träff och gett  oss uppgifter för 8 veckor, det roliga är att vi har bara 5 veckor av dom som vi ska behöva jobba på.

*okej om vi hade varit studiemelsberättigad dom 3 veckorna men det står överallt att det är LOV då.

har nu mailat till ena läraren och ska maila dom andra såfort jag ser deras upplägg med vad som ska göras och hur stort det blir.

ÄR INTE GLAD JUST NU!!! jag hade sett fram emot det jullovet så grymt mycket då ja kommer vara ganska så höggravid och behöver den tiden att ladda upp för att sedan klara våren.

Inge vc

Nej när tog av thea blöjan efter natten då ja väckte henne var all utslag borta, så ringde vc igen och pratade med dom och då sa hon att det var som hon trodde värmeutslag, och då dom är borta behöver vi ingen salva för det. Så då avbokade vi tiden så någon som behöver den mera får den! Men fick en tid till veckan ifall inte febern håller sig borta. Hon tyckte vi skulle göra en ordling då på urin och sedan ta blodprov sänka.

Nu har vi lite mat hemma igen, handlade inte mycket då ja tog mej vatten över örona som skulle med=/

Hurra på tisda får thomas sina pengar som tänkt från början. Det lönar sig att tjata ibland haha=) Men heldre lite tjat än 8 dagar sen haha.

Nu ska vi äta lunch

Fredagen den 20 november

Ja nu hinner ja inte skriva något. Ska iväg på VC med thea kl 10 så  måste fixa då hon sover!"

Ibland är dom underbara!

Ja jag fick nästan beröm nu ikväll för mina matlagningsfrakgångar! Var skönt att höra då han dissade mej första gången ja lagade mat åt honom!. Tog tid innan jag lagade mat efter det och nu lagar jag nästan all mat hemma! Känns som en sån frihet att inte behöva vänta in han hela tiden utan jag klarar det själv!! Sedan finns de vissa maträtter han inte klarar.

Börjar vänja mej vid theas rum. Ser lite konstigt ut fortfarande. Men ja man vänjer sej nog, får ja till det sista lilla så kommer de fixa sig galant!


Varning L:

Ja nu vart ja utdömd då ja berättade att ja ska slå in tomma kartonger och he under julgranen tills paketen som ska ligga där kommer. Haha man kan inte ha en julgran utan paket enligt mej! Och då ja inte hinner handla allt nu som tänkt så kommer ja slå in lite tomma kartonger att lägga under sålänge haha. Är ja helt dum som gör så? Trodde det var fler än jag haha. Såklart tar ja bort dom när dom riktiga julklapparna kommer dit!


Helgens mat är planerad

Ja jag hade planerat maten nu i helgen och tyckte det var ekonomisk och bra mat.. Jo tjena thomas gillade inte min mat så han gjorde en egen lista. Inte alls lika billig och ekonomisk mat men ack så mycket godare. Så ska fundera på om ja slänger in en beställning på matservic eller om han orkar åka iväg en snabbis imorgon o handla lite mat. behövr ha hem lite av varje egentligen. Men vi får se, han tyckte matservic var ett bra altenativ.jag lika så, men ska in o kolla lite då vi ska ha både kött och lax.

Blir en tidig kväll ikväll då vi ska ringa vc om skruttans utslag imorgon. Hoppas bara det är blöjeksem, men vill ha dom uppkollade.

Ha en bra kväll för nu ska ja se tv med gubben

Frosta ur frysen vart en familjegrej=)

Ja nu har vi frostat ur frysen=) från att vi började tömma tills vi var klara tog det inte ens 30 minuter=) Skönt! Vi tog ur lådor o sedan gick thea lös med sprutan och jag tog osthyveln. haha alla sätt är bra utom dom dåliga. Nu är frysen urtorkad och ren och igångsatt=) ska när som helst lägga i maten som vi hade kvar. När vi rensat klart var det 1 liten frysbox och 1 påse bröd kvar hahaha. Vi har lyckats med vårat mål.

Så något som alla brukar hata här hemma vart en familjegrej=) var så mysigt när vi stod där alla 3=)

Ett tips till dom som har feber och har haft det länge är att ta och frosta ur frysen! Kylde  bra kan ja lova, var så skönt men mindre skönt när ja började frysa istället;)

Det jag funderar på om thomas slagit huvudet hårt är våra sovrum för det första. Theas rum är påtok för fullt av stora grejer så hon har ingen golvyta. Så idag helt plötsligt säger han, Men ska vi inte ta o byta rum vi också så hon får plats. Jag höll på att tappa hakan!! Det är något jag velat göra länge.

Men nu testade vi möblera om theas rum på 1 sätt så vi får se hur det går då om de går att få det bra. För funkar det så får hon ha det rummet 1 år till. Känns som risken är att jag kan ångra mej om vi ska byta rum nu. Just för datorn måste ut till tv-rummet igen då med mitt nya skrivbord, skötbord kommer inte få plats i det sovrummet och som det ser ut så får vi inte hänga upp något i badrummet o då står vi utan. Så ja det finns några grejer för och emot! är inget man bestämmer för en kväll. Så vi får se.

Han sa det att han tyckte inte det spelade någon roll om vi gjorde det nu eller om 1 år för det ska ju endå göras. Och det har han rätt i. Men ja vi får se. Ska känna mej trygg att ha henne i detta sovrum också.

Imorgon ryker boxern ut till vardagsrummet. så enkelt är det.

Har thomas slagit huvudet?!?

Ja det undrar jag nu. Han kom och sa en grej förut jag velat länge men han varit tväremot. Men det skulle försvåra massa grejer och jag är rädd att jag ångrar mej och då kommer ja inte få tillbaka allt som de var.

Gahh varför ska de vara så svårt att veta hur man vill ha det?!?!?

Tagit ett beslut idag

Japp nu har jag tagit ett beslut idag jag ALDRIG trodde jag skulle ta, eller ja jag och thomas diskuterade oss fram till detta gemensamt=/ Bära eller brista men ja hoppas vi tagit rätt beslut. Bara tiden kan utvisa det. så den 5 gäller det. Hoppas vi är fullt friska då.

Ja så sedan har vi bara 1 beslut kvar att fatta. Men tror det tar tid innan vi enas om det=/ Eller ja enas har vi redan gjort men det känns som fel beslut så thomas ska diskutera Med E om det. Om vad hon säger. Är ju "bara" 1.5 timme.

Nej nu ska ja fortsätta sitta i telekö till skitbolaget!

v 28

Du är på dag 190 av 280. (67,9%).
Du är i vecka 28.
Du har gått 27 fulla veckor och 0 fulla dagar (v27+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 feb 2010
Du har 90 dagar kvar till beräknad förlossning.

Just nu fattar jag inte vart tiden tar vägen, som thomas sa igår oj vad fort det gått! redan v 28 var 3 månader kvar igår på datum! 13 dagar kvar till UL.

Torsdagen den 19 November

Ja nu skulle ja egentligen sitta i en bil och nästan vara framme. Iställer ligger jag kallsvettig i sängen och väntar på att vc ska ringa upp, Känner att ja bara vill kolla lite med dom så jag har mer på fötterna.

Theas feber är nästan helt borta. MEN nu har det satt sej på hennes näsa istället=/ Men vi får se om feberm försvinner helt snart.

Thomas har ja ingen aning om då han inte vill vakna.

Själv vägrar min feber försvinna, haft hög feber i 3 dagar nu=/ Inte likt mig. Kroppen värker och ja vet inte vad jag ska ta mej till! Men jag klarar det.

är så glad, fick i mej fika igår! fil och rostad macka! Ska göra ett försök nu på morgonen också såfort mina älsklingar vill kliva upp.

Nej nu ska ja mysa med skrot!

Onsda kväll

Ja nu är åter kvällen här. Har inte gjort något alls ida förutom sovit=/ Tur man har snäll gubbe som låter mej sova! Hade inte klarat dessa dagar med febern annars. Börjar bli riktigt les, vill bara bli frisk!! Vill få tillbaka orken.

Just nu försöker thomas få thea att somna, får se hur det går då hon slumrade förut.

Funderar på vad vi har att äta hemma=/ Är så sugen på något men får inte i mej något. Är glad för mina 6 köttbullar och lite spagetti förut. Lunchen gick inte alls men tog någon sked. Måste äta något, om inte för min skulle så för bus i magen.

Imorgon är det ny vecka igen. Förstår inte vart veckorna tar vägen.

Sitter fortfarande och deppar över att jag inte får åka upp till skolan. Mitt mål var att inte missa en enda träff och nu kommer ja missa en=/ Vill inte alls. Men vad ska ja göra=/ Även om jag åker kommer ja inte orka, om man kollar på hur mycket ja sover nu.

Alla räkningar är nu fixade och inlagda så dom dras när första pengarna kommer, får ta resten när andra pengarna kommer. Men det gör inget!

Nu ska ja gå till kylen, tror jag kan ha någon fil kvar

Mitt på dagen

Japp nu är det redan mitt på dagen, det jag gjort denna morgon är att SOVA. Var vaken ett tag imorse men mitt huvud och kropp vill inte=/ Så ja somnade och sov 2 timmar. Skönt tycker jag!

Nu är thomas ute på ärende=/ Han är inte pigg för det men vi har inget val om han ska få pengar, fick ett till papper idag och på 2 ställen har de blivit fel. Dethär felet kan ja hålla med om men inte det förra. Men vi ska se vad dom säger. Hon ja pratade med idag sa att detta skulle kunna lösas nästa vecka, jag skulle återkomma på freda. Men vi får se, Är inställd på den 2dra.

Måste komma ihåg Musse filmen som är ikväll åt skruttan! Tror hon kan tycka den är riktigt bra.

Börjar ge upp mitt hopp om skolan. Mår inte bra... Men ja vad gör man. JAG VILL ÅKA!!!

Nej nu ska jag fortsätta läsa lite bok och vänta på min Älskling

Onsdagen den 18 November!

Ja redan onsdag.

Jag vägrar ge upp hoppet om skolan men tror ja måste inse sanningen=/Att det ingen blir=/ Men vill ju UPP!!! Trivs på närträffarna. Känns som man missar så mycket på att inte åka upp också *inte för ja vet om det verkligen är så*

Nu ringde precis telefonen! HURRA Äntligen fick jag tiden. På onsda ska ja iväg första gången. Tycker inte om att ja har timrå just nu pga resorna. Men jag ska hinna tillbaka hit tills ja ska hämta skruttan på dagis precis. Är värt det bara jag får någon att prata med!

Theas feber ligger på samma, thomas feber är påväg ner och jag är överlycklig då min feber "bara" ligger på 38.8 utan alvedon. Verkar inte få ner den med alvedon heller. Men den ligger inte där den låg igår för då var den läskigt hög.

Idag ska vi bara ligga i sängen och MYSA hoppas jag... Skruttan ser Musse nu.

Något "roligt" som hände imorse var att thea vaknade och hade småpanik så ja försöker lugna henne, säger då ska vi be pappa slå på tvn. då blir thomas skitsur suckar och säger att denhär tiden ska man sova typ. Kan tilllägga att klockan var 7.30;) Blir så när han sitter vaken på nättern!

Nu ska ja mysa med skruttan

Bilder

Ja jag har ju lovat bilder nu kommer dom!

*äntligen har alvedonen tagit!!!*

Thea så stolt med sina egna valda kläder, och hennes nya dagisväska som hon packade! Luggen är inte så sne som den var där;) får ina mamma borsta blir allt snett haha



Är toaletten upptagen får man ta pottan till köket!



Nej vi måste göra om det en gång



Mammas älskling ska göra allt själv! så vi får inte klä på henne, NU är ja färdig mamma



Hade en jätte fin bild när hon klär på sej själv men vill inte lägga ut den här! Men har en iallafall=)

Matlådor är guldvärd!

Ja matlådor är guldvärd! Thea kom på att hon ville äta kyckling, 10 minuter senare åt vi alla kyckling utan att ha lagat mat. Kan lova att ingen av oss hade matlust då vi var 3 st som delade på 1 matlåda. Men jag "känner" mej mätt och thomas med. Lär bli lite mer fil ikväll.

Insåg att fil for ner lätt för thea! Så hon har ätit fil i massor nu på eftermiddagen. Riktigt skönt att se att hon äter.

Har nu ett val att göra här hemma inför den 2 december.. Vill inte ta det valet. Handlar om 1.5 timme men ja det ska diskuteras riktigt mellan oss här hemma.

Lutar åt att jag inte kommer åka på skolan på torsda- fredag. För jag vill inte riskera att smitta ner hela skolan, mest inte om vi åkt på den milda grissjukan.

Nej nu ska ja mysa med skruttan som ser på nalle phu, När hon lagt sej vid 19 ska ja lägga in bilderna på datorn=)

Trött trött

Ja så känner jag mej nu. har inte TID att må såhär blir galen. Ska nog försöka få skruttan att somna direkt efter musse. För då kan ja passa på att renskriva sista samhällen så jag kan börja plugga in det. Men ja orken och tiden är inte den bästan.

Nu har vi ätit lite fil  hela familjen. Är så glad att jag fick i thea något mer än välligt. Åt upp halva tallriken med god aptit sedan lessnade hon. ska laga någon mat hon älskar ikväll, men inte kommit på vad så får se vad hon vill ha för något.

Nu ska ja försöka mysa ner mej med henne och se om hon vill somna, annars får ja stänga in mej och göra klart det sista.

Vill ha svar på mailet nu, men hon har säkert mycket annat än bara ta hand om oss på distans att göra. Är bara så frustrerande att hon läst mailet för 2.5 timme sedan!!

Tisdag 17 November

Ja nu är det Tisdag.

Vart varken nå bilder eller fler upptaderingar igår för nu är det bara att inse=/ Förkylningen har kommit hit. Svinis är ja inte oroliga att  vi har då alvedonen biter för bra och vi är för pigga i stort för det. MEN är det den har vi lyckats få den milda av dom. Men bara tiden kan utvisa hur det blir.

Feber har vi alla 3, trötta i våra kroppar och fryser, jag har ont i halsen och huvudet. Men huvudet börjar släppa nu med alvedon i kroppen. vi avaktade med VC imorse om thea då hon verkar ha blivit sjuk på riktigt nu och det kanske är det som behövs att det bryter ut. Men vi får se. Tänker inte vänta många dagar!

har även mailat skolan nu för att se om jag får komma upp. Jag vill åka upp då man missar så otroligt mycket på att inte åka  dit. Sedan tror jag det blir svårt att fortsätta koncentrera oss fullt ut om man inte fått vara där uppe. för man behöver nog den nystarten. Men vi får se.. första gången sa  hon att det inte fanns nå giltiga anledningar att inte komma så jag är inställt på att åka upp.

Nu ska vi bara fortsätta ligga i sängen och mysa! Invänta posten och se om thomas papper kommer idag så vi kan fortsätta vidare med det=/ Eller om ja får kontakta FK igen och lösa det via dom så ja kan skriva ut nya papper.

Ska försöka orka få in bilderna sedan

Nu har vi inte tid med detta!!

ja nu har vi inte tid med detta! Thoms håller nog på att bli riktigt dålig suck=/ han som aldrig klagar eller tycker det känns som om han är sjuk kom hem  och sa att han fryser som en gnu och inte mår bra i kroppen.=/ NEJ!!

Thea ska vi ta tempen på igen snart=/ Hon känns riktigt varm igen men hon är bra på att luras.

Bara vi inte ramlar dit alla och att thomas är så pigg på Torsdag så han klarar thea själv=/ Ja jag har ju skolan!!

Men men vad ska man göra. Men nu blir det alla mirakelkurer jag bara vet av och hoppas på att allt vänder innan onsda kväll!!

Någon som har nå bra huskurer??

Musse fläkten!

Ja ja insåg att jag inte berättade om vad thea sa påväg till dagis idag.

Vi kom ut genom dörren och det var dimma överallt och ganska tjock.
thea: Mamma vi måste ropa på du tingels, Musses fläkt ska vi ha!

haha lillskruttan=)

För er som inte sett avsnittet i musses klubbhus så har dom 1 avsnitt då det är dimma överallt och musse tar då fram den stora fläkten och blåser bort dimman! Det skulle hon göra imorse!

Tog faktiskt bilder på stora tjejen imorse ska lägga in dom sedan=)

Hon packade sin egna nalle puh väska med extrakläder, napp och Puh. När vi klädde på oss imorse så ville hon inte ha blöjan. För den ska lillasyster/bror ha. Så ja jag hoppas verkligen det släpper så hon blir blöjfri även på dagis. Synd bara på den vikarien som suckade..

Hon är verkligen stora tjejen nu. Vet inte om ja vågar skriva om alla framsteg hon gör utan att det ändras men.

*Hon äter massor jämt förutom frukost
* Hon går duktigt till och från dagis
* Hon sover nästan hela nätter i sin säng nästan jämt
* Hon somnar själv i sin säng då hon kollar på stjärnorna i taket. thomas är snart ute ur rummet!

Jag är så stolt över mammas lilla tjej=)

Jag fick liv i Lussebullen!

Ja tro det eller ej! Men jag fick liv i lussebullen. 15 sekunder i micron så är den som nybakt! MUMS vad god den är! Tack L för du lämnade kvar den;)

Ju mer jag tänker på det ju mer inser jag att det inte spelar någon roll! tror inte ens jag kommer bli fundersam om det inte blir så! Är så inställd på ingenting så har inte så mycket att bli "besviken" på. Jag är glad att jag tagit mej till att förstå det själv, nu kan ja lägga det i ett kapitel och blicka framåt ett tag till.

nu är det "bara" 16 dagar kvar! Tiden går fort och bus utvecklas! Längtar efter att få se bus igen och få höra vad dom säger.. Men vågar inte ta ut något alls!

Nej nu ska  svenskan göras klar!

Måndagen den 16 November!

Ja nu är det åter måndag enligt kalendern. Blir en vecka med massa att göra. Trodde den skulle bli lugn, Men där hade jag fel.

Idag måste svenskan bli klar! Jag ger mej inte om jag så ska sitta hela dagen med den. Sedan ska ja hitta rätt artikel om svininfluensan. Och 2 artiklar i religonen=)Det är min måndag!

Tisdag- renskriva samhälle
Onsdag- Försöka lära mej samhälle, packa fixa allt
torsda- skola
freda- skola

Ja det är mycket som ska göras på liten tid. MEN jag kommer klara det det vet jag.

Trodde Thea hade fått feber igen men nej som tur är har hon inte det. Denna vecka blir tuff om hon skulle få det. Men får hon det så får hon det! Inte så mycket att göra åt!

Thea är helt i exstas vi ska ju packa hennes NYA Nalle Phu väska! Hon har redan berättat vad hon vill ha i den så nu ska vi fixa det. Men först ska hon få på sig sina kläder. Hon valde kläder själv idag det syns. Randiga pippilångkalsonger, lila mimmitröja, rosa byxor och rosa mimmitröja på det;) Mimmi, puh och pippi är dom bästa!

Just ja STORT GRATTIS Sanna och Jimmy till LILLEBROR!! Äntligen kom han ut!

Tidig kväll

Japp idag kommer ja ta en tidig kväll. Mitt huvud snurrar i 180. Insett det är skola om 3 dagar och jag har verkligen ingen LUST med något alls. Vill bara bra täcket över huvudet ovh gömma mej. Glömma allt för ett tag.

Hur ska jag orka ha det såhär? Det är 3 skitmånader kvar. 3 månader av tankar och smärta. Kan ja inte bara få glömma allt?!? SLippa tänka.

Men livets gång är såhär, men jag ser INTE fram emot skolan.... Behöver Thomas mer än vad jag trodde...

Nej nu blir det kissa och sedan sängen. Får se om man hittar nå bra på tv eller om thomas redan hittat massa skit.

Jag är super nöjd med mitt Badrum nu=)

Tidig kväll

Japp idag kommer ja ta en tidig kväll. Mitt huvud snurrar i 180. Insett det är skola om 3 dagar och jag har verkligen ingen LUST med något alls. Vill bara bra täcket över huvudet ovh gömma mej. Glömma allt för ett tag.

Hur ska jag orka ha det såhär? Det är 3 skitmånader kvar. 3 månader av tankar och smärta. Kan ja inte bara få glömma allt?!? SLippa tänka.

Men livets gång är såhär, men jag ser INTE fram emot skolan.... Behöver Thomas mer än vad jag trodde...

Nej nu blir det kissa och sedan sängen. Får se om man hittar nå bra på tv eller om thomas redan hittat massa skit.

Jag är super nöjd med mitt Badrum nu=)

Bölig

Ja bölig är jag. hatar när jag får nys om sånahär saker=/ NU vill jag bara åka dit o hämta den personen. Skita i vad alla säger och bara sätta mig i bilen och fara.

men jag ska inte. Du bestämmer själv över livet. MEN kom ihåg att jag finns här!! Jämt.

Vad händer med gubbar ibland?

Ja min karl kar verkligen överaska! Helt underbart!.

jag fick nå tokryck som jag kan få ibland att storstäda badrummet. Är så les på att det alltid ser kaous ut där inne. Men nu tror jag att jag fått till det som jag vill ha det! Tog dammsugarn och spolade av allt. skrubbade hela golvet avloppen ja allt! Det är så fint nu=)

Hade kommit överens att vi skulle göra de hela familjen, Thea stod och sprutade på väggarna, gnuggade sedan spola bort. Jag höll på med allt annat. och efter att thomas tömt ena hörnet så försvinner han. Suck tänkte jag vi skulle ju göra detta tillsammans.

Efter ett tag hör jag hur det slamrar och låter i köket, smyger mej och kollar då står han och gör rent filtret ovanför Spisen! Han har diskat, skrubbat bänkar, skurat UGNEN!! *det behövdes* Ja allt sånt. Och jag behövde inte be om det eller ens nämna städa köket!

Ibland överaskar dom en!

Sedan gick thomas och thea upp med Banden till  grannen. Medans ställde jag mej och gjorde maten. var precis påväg att gå och hämta dom när dom kom ner. Så då åt vi och nu vilar vi alla lite. Ska ta och tömma maskinen nu, fylla den med nya disken och sedan blir det MYSA!!


Hur hade jag klarat mej utan fotöljen vi har nu?!?

Ja jag har suttit och funderat. Hur skulle jag ha klarat mej utan fotöljen vi fick hem från svärmor för någon vecka sedan? Jag bor i den. Den är helt underbar då den har inställbar rygg och fotpall. Så jag kan välja om jag vill Ligga, sitta, halvligga eller hur jag vill sitta. Och nu när thomas berättade att man kunde låsa den i det läget man ville ha så vart den ännu mera underbar! Hittat mitt favoritläge! Skulle kunna bo i denna!

Tack svärmor för räddningen!!

Söndagen den 15 November!

Ja nu har halva November också passerat. Alltså jag förstår inte?!?! Hur ska man kunna ta vara på dagarna när dom går såhär fort och inte ens räcker till hälften man ska göra?!?!?

Idag har vi inga planer, eller jo några men inga stora! Ska dammsugas o torkas golv, Lagas mat. Sedan bara mysa=) Får ja "tid" ska ja skriva rent R också. För det borde ja maila in idag.

Mitt ben gör ont=/ Gick ont i höger ben igår kväll. När jag kom innanför dörren så fick thomas hjälpa mig först på toa sedan till sängen=/ Kunde knappt gå. Att somna var hemskt då jag bara kunde ligga på rygg för att inte känna benet. Och då kände jag ryggen istället! Har inte sovit bra inatt=/

Skruttan vaknade 05.30 var helt övertygad om att nu får man kliva upp då! Men efter 15 minuters mys i sängen så somnade hon om=) Hon sov förövrigt från 19- 0530 i sin säng inatt! Stora damen!

Vet inte när hon vaknade för andra gången för jag fick sovmorgon till straxs efter 9! Så snälla dom är här hemma.

Nej nu ska ja ta mitt ben och försöka byta rum. Är mer "bekvämt" att sitta i vardagsrummet. Är så GLAD att jag har fotöljen. Annars hade jag inte tagit mej igenom dagarna!

Godnatt!

Japp nu blir det godnatt. Religionen ska nu bara renskrivas och försöka hitta svaret på 3an. Men det är en krånglig fråga men allt det viktiga är klart.

tack älskling för du får mej att ta fingrarna ur röven och göra det.

Vart en kväll en trappa upp sedan.. Var inte meningen ville ha svar på lite frågor hahah=)

High school Musical!

Insåg när jag låg och kollade runt att High school musical ska ut på turne och kommer till Sundsvall den 24 januari!! Bestämde mej direkt för att det ska ja gå på!! Frågade Thomas om han ville gå med mej och vi skaffar barnvakt. Svaret vart NEJ. Haha.

Smsade då L och frågade och det lät inte helt stängt;) SÅ vi får se. Berättade det för Thomas och då vart han SUR haha riktigt sur på mej. Frågade varför. hans svar vart då Du förstörde just din julklapp!!

Haha så tydligen hade han tänkt fråga Linda om hon ville gå med mej och sedan ge mej en biljett i Julklapp hahah Men han vet att jag kommer se till så jag går nu när ja insåg att det finns. Om jag så ska gå själv för gå ska ja göra!!

Nej jag är inte svag för High school musical....


Vad ska man göra ikväll då?!

Ja vad kan man göra ikväll? har en dotter som kommer somna redan 19 tror jag då hon är super trött redan nu och vill helst sova redan nu!!  Så då kommer det ju vara tyst här nere=/

Så ja vad ska man hitta på?? Plugga är de enda ja kan komma på att jag borde göra. MEN hur roligt är det en lördagkväll? Ingen som har nå förslag på vad man kan hitta på?

Kan inte fatta att det snart är torsdag och jag ska åka ifrån mina älsklingar=/ Vara borta i 2 dagar=/ TUR jag har linda säger jag bara!! Kommer nog behövas denna gång då jag mår som ja mår i kropp och själ.

Ibland har jag funderat på om man ska sluta blogga. Och börja skriva dagbok hemma istället. Men vet inte. Är något som får mej att vilja fortsätta. Fast borde nog dra ner antal inlägg om dagen;)

Måste hitta ett system som funkar i sovrummet för att hålla ordningen där. frågan är bara vad?!?
Varning L:

Om exakt 2 veckor kommer jag nog hålla på att sätta upp gardiner och allt! Fixa fram tomtar och såna grejer! Thomas ska få he upp slingan på balkongen också! Hoppas bara snön ligger på baken då!

Har massa planer för vad jag och thea ska göra i december. Allt från pepparkakor, lussekatter till pyssel! Kommer nog lägga ner MASSA tid på att göra saker med henne hela december! Först för att tiden ska gå fort och sedan för hon älskar att pyssla och baka. Och julen är en perfekt till för det!

Men vissa saker kommer jag göra när hon sover, Som knäcken;) Och pepparkakshuset.. Så får hon dekorera det dagen efter=)

Nej nu blir det fixa lite innan hon ska sova!


Jag tävlar



http://beckahbitch.blogg.se/2009/november/tavling.html

Massa besök vart det=)

Ja idag fick vi massor av besök=) Riktigt roligt.

Först kom Simone och sa att hon hade kakao och hon fick smaka bollar, klart vi gick med på det;) Sedan ringde Linda och frågade om vi bjöd på fika. Haha hade inge fika men det tog hon med sej. Så hon och fredrik kom hit och fikade!

Hon har verkligen bra hand om thea!! Är sä skönt att känna=) Hoppas det blir massa dagar nu framöver med henne =)

Sedan när alla hade åkt fick vi för oss att röja lite till. Haha vi städar jämt känns det som!! Förstår inte hur det hinner bli så stökigt som det blir!

Nu står stripsen i ugnen och köttet ska snart stekas! Sedan blir det beasås till=)

Någon som har nå tips på hur man kommer ihåg att alltid ha mjölk hemma på helgerna?!?! Haha blir galen då vi alltid glömmer det. Kommer alltid på det när det är försent haha.

Självklart glömde thomas dasspapper förut. Måste gå efter maten och köpa hur ja nu ska komma ihåg det hahaha, men köper ja de inte idag kommer vi få det jobbigt om några gånger haha=)

Nej nu tjatar thea om massa!

Löradagen den 14 November

Japp då är de lördag igen. Skruttan vaknade vid 7.40 så jag och hon låg och myste och läste böcker och lät thomas sova. Vid 9 väckte vi honom=) Då somnade jag om istället;) sovv till 10.15 ungefär sedan vart de fart! FRUKOSTEN!! Thomas hade inte tänkt på den och thea inte frågat. som tur var hade hon fått välling imorse vid 5.30 av thomas. Åt en halv macka=/

Vart världens liv vid frukost. Vi glömde helt bort igår att handla mjölk IGEN så nu fanns det ingen mjölk=/ Thea skulle ha sin oboy. Thomas var påväg att  klä på sej och gå på affären då jag kom på att men du ta glaset o spring o fråga grannen. Haha Han kom ner med 1 liter mjölk. Så thea fick sin oboy.

Nu har thomas varit och handlat så vi gick upp med mjölken dit=) Dom ville inte ha tillbaka den hahah Men den står i kylen endå;) Haha Eller ja ena i huset ville inte ha den;)

Nu fick ja sms att Simone skulle komma upp. Hon tar med sej 4 msk kakao så ska vi baka bollar och sedan får hon smaka;) Haha bra deal tyckte ja som inte har nå kakao hemma hahahah=)

Nej NU ska ja passa på att diska innan hon kommer! Skriver sedan med bilder från bakningen;)

Vägde thea en trappa upp

Japp vägde thea en trappa upp idag för att ha koll på alvedonen. Dom har en riktg barnvåg så satt thea på den 16.7 kilo stannade den på!! Hjälp haha så tror hon ligger runt 16 kilo utan kläderna=)

Ställde henne mot väggen ritade och tog tumstocken 98-99 cm!! Det kändes långt men hon är ju som 06 på dagis.

Men nu måste ja ringa bvc för att få exakta siffror=)

Dagens rekomenderade blogg=)

Ja jag fick precis en kommentar att jag var dagens rekomenderade blogg på

http://familjebloggarna.se/

Hur kommer det sig var min fråga hahahah =) Men kul att det är så, Måste försöka få in mera bilder i bloggen. men jag tar ju aldrig några då alla dagar är lika här hemma nästan=)

Stekpanna i julklapp, vad romantiska vi är!

Haha jag och Thomas ska köpa oss en gemensam julklapp från tomten;) Blir en Stekpanna! Visst är vi romantiska?!?

Men är LESS på att inte kunna steka längre!!

Underbara Vänner har jag omkring mej!

Ja jag är verkligen lyckligt lottad! Har massa underbara vänner omkring mej!

Vänner som finns där när jag behöver prata eller bara behöver en axel att luta mej mot!

Vänner som alltid finns!

ja jag är riktigt lycklig lottad kan göra listan lång.

MEN något som jag tänk på nu är att jag fått erbjudande om att följa med på birsta, fast i rullstol!! För att få julhandla och känna stämningen!! Eller ja erbjudande och erbjudande;) Mera du ska med! Men är det jag behöver! Någon som tar mej i kragen och drar ut mej.

Känns som jag kommer sitta här hemma för mycket annars!!

Myser!

Ja hela förmiddagen har vi bara myst! Älskar när vi får såna stunder jag och thea. Hon är rosig om kinderna och inte alls jätte pigg. =/ Tur det finns alvedon. Nu vill jag att hon ska sova lite så hon blir piggare. men det ville inte hon. Hon åt 3 tuggor korv förut=/ Men dricker massor som tur är!

Tänkte passa på nu medans hon ser på tv att ta tag i religonen. har lite kvar innan det är färdigt. Men det ska ja bli klar med idag=) Då är de sista uppgifterna i svenskan imorgon Sedan är jag KLAR!! inte ens en vecka tillgodo;) Haha

Men mitt eget fel, Skyller på hur jag mår=/

Jag vill ta mej upp härifrån. Från denna skit!

Har fortfarande inte diskat disken... Funderar på att lämna den tills han kommer.... Eller hoppas på att thea somnar snart. Får inte ta den för henne=/ Inte ens leka med vatten tycker hon är kul!

Nej nu ska ja se tv med henne och sedan religionen fram!

Helg utan välling på natten

Japp efter denna natt ska ja testa mej på en helg utan välling på natten. För hon vaknade 3 ggr i natt och dom sista 2 gångerna fick jag hon att somna om utan välling och utan bråk! Så ja håller hoppet uppe att ja ska lyckas i helgen. För tror inte hon behöver den då hon sover hela nätter ibland.

SKruttan är så söt ligger o armbågar mej, synd bara det gör så grymt ont. Men det går iallafall! Tror det kan bli svårt att få ur henne!

Någon som har nå tips på lunch? Nu vart det ju ändrade matplaner då jag har sällskap hemma=)

Fredagen den 13 November

Ja man ska inte öppna munnen=/ Igår satt jag och pratade om theas imunförsvar. Nu när ja väckte henne så kändes hon som en glödbit. 38.9 i feber=/ NU en timme senare och alvedom i kroppen är den "bara" 38.7=/ Man ska inte säga något!!

Inatt var det konstigt! jag vaknade 4.11 och kom på att ja skulle känna på theas blöja, och ja den behövdes bytas. Bytte den och alla sov så gött. 30 minuter senare vaknar thea och har ren panik för hon ska inte ha någon blöja!! Skrek o skrek men tillslut fick jag henne lugn när  vi myste ner oss under täcket.

Idag får vi se vad dagen bjuder på. Lär bli MYCKET  mys i sängen och soffan=) Ska även ta disken som thomas skulle ta igår=/ Men sen får man se vad denna dag har att bjuda på=)

Skriver mera sedan=)

Lingonsylt i en vällingdoserare;)

Japp så vart det. Gubben la i potatisbullarna i matlådan. Frågade om han skulle ha med sylt och ja i en liten bytta. Klockan är väldigt mycket så varken jag eller han orkar leta särskilt mycket. Jag såg vällingdoseraren... Japp så nuär det sylt i vällingdoserarem=);) ALLA sätt är bra utom dom dåliga.

Fick främmande vid 9. Vart en pratstund på över 2 timmar! Vart tog tiden vägen?!?! Hoppas detta kan bli början snart. Början på att hitta tillbaka. MEN det kommer nog inte ske helt förens till våren;) Men det blir mer o mer.

Nej nu måste ja sova så ja orkar imorgon.

Självklart varken diskade eller dammsug gubben.. Jag har de jag gör imorgon=/

Maten i magen

Japp nu är maten i magen. Potatisbullar, bacon och sylt. Mums imorgon ska vi äta kött! Mums vad jag längtar. Ska bli rirktigt gott med något mer avancerat hahaha.

idag hade skruttan varit utan blöja hela dagen på dagis förutom när dom var ute. Men dom hade låtit henne sova?!? >Förstår inte varför så vi får en skitkväll ikväll... Ska prata med dom imorgon. Vi kom jätte många föräldrar samtidigt idag så kändes inte som läge att prata med dom då det inte bara var jag som behövde prata med dom.

Nu ser thea på tv med thomas. Hon är riktigt trött konstigt nog. Men vi får se om vi nattar henne 7 eller 8. Det visar sej.

Gahh måste hitta min självdisiplin igen=/

Theas önskelista fylls på och saker "bokas" hahah

Ja jag har inte lagt ut hennes önskelista än men mer o mer som jag skrivit säger folk att dom ska köpa utan att jag ens behöver visa dom listan hahaha=) Men här kommer iallafall listan:

Theas önskelista 2009

Målargrejer:

Vattenfärger

Kritor

Fingerfärg

Målarböcker

 

Dockgrejer:

Småblöjor

Nappflaska

Kläder

Bärsele till docka

 

Musse pigg hus

Andra musse pigg delar

Dator som man kan lära sej saker med som pratar svenska.

Möbler till Pippi trähus.

 

Inga kläder.

Listan blir inte så lång då vi vet mycket som hon kommer få. Men det finns mer än som står på listan på bara andvända fantasin.

Och det vi vet hon kommer få är:

Docka som kan kissa o äta
Docka som man kan lära gå
Skötbord till docka
Pippiträhus
Pippi, tommy, anika, herrnilsson och lillagubben
Bilgarage, bilar till det.


Skönt!

Ja så känner ja nu. på 2 timmar har jag fått 3 maskiner tvättade och torra. Fick ta hjälp av tumlaren trotts att ja inte gillar den Men bättre det och få det torrt då det bara var sängkläder/handdukar.

Nu blir det vila, plugg, vika tvätt och ja allt sånt fram till 13. Då börjas det om! Då lär det tyvärr inte flyta på lika bra=/ För då har jag kläder hahah tycker det är så drygt med kläder.

Ja jag vet att ja inte ska klaga. Men har varit bortskämd! Kan nog räkna gångerna jag tvättat på 3 år på 1 hand.... Gubben har alltid gjort det. Men nu är de bara att ta tider när det finns inte när han är hemma.

Undra om ja behöver ta en tvätttid imorgon. Hmm det visar sej!

Tänkte överaska gubben och vika alla lakan/påslakan direkt men nej då örngott och handdukar går bra=/ Resten får ja flörta hjälp med. FAN för denna smärta!!

Tur man är morgonpigg ibland!

Ja då jag har dom enorma mängderna tvätt jag har idag så bestämde jag mej när jag lämnat thea att ja skulle gå ner o kolla om de var ledigt någonstans. Och det var det! ingen hade satt upp sin tid så nu är första maskinerna i=) Hoppas det hinner torka tills nästa tid börjar men de hoppas vi på. Såg att det fanns tider imorgon också i skitstugan, men ja måste komma ikapp med all tvätt! Går inte längre finns ju knappt nå kläder kvar.

Men men kläderna tar jag 13 nu tar jag lakan handdukar o sånt roligt. 3 maskiner fyllde jag=/

Thea var helt salig imorse när vi gick till dagis. Över SNÖN!! Hon ville vara ute och inte gå in. Tyvärr tror ja snön är borta till lunch då det är så lite=/ men då får dom leka lite iallafall hoppas jag!

Varför får man städlust när man har ont?!?

V27 redan!!

Du är på dag 183 av 280. (65,4%).
Du är i vecka 27.
Du har gått 26 fulla veckor och 0 fulla dagar (v26+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 feb 2010
Du har 97 dagar kvar till beräknad förlossning.


Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont.
Nu har barnet stora chanser att klara sig om det föds för tidigt, men varje vecka, och även dagar, gör stor skillnad. Barnet väger mellan 900 gram och ett kilo. Om det skulle födas kan det andas luft och tarmarna klarar av att ta emot modersmjölk.

Torsdagen den 12 November

Nu kan ja lova att jag inte hänger med längre, Redan torsdag?!?! Hur ska detta sluta? Satt o pratade igår och thomas förstår inte heller vart veckorna tar vägen!

Nu ser skruttan på Musse på tvn. Hon vaknade och var jätte ledsen=/ Ville ha en kram och en puss av pappa. TUR inte pappa hade hunnit åkt säger jag. För nu fick thea lite morgonmys.

Igår när ja la mej i sängen fick jag samma känsla som jag alltid får i dessa sängkläder. Att jag sover SÅ mycket bättre haha. Kanske borde ha Kossor året runt;)  Haha. Då skulle nog inte gubben bli glad! Haha.

Om prick en vecka är ja påväg till skolan, ska åka ifån mina älsklingar=/ Måste verkligen fixa klart de sista idag. Haha jag hittar alltid så mycket annat att göra. så nu blir de skärpning!!

Nej nu ska ja ta o mysa med skrot!

En lyckad kväll=)

Japp denna kväll vart lyckad=) helkväll ute i vardagsrummet haha. tyvärr har ja svårt att släppa datorn, men har gjort massa nytta mellan varven=)

Vi gjorde gott kvällsfika kl 21. Ägg på hårdbröd! Mums säger ja bara=) Sedan sorterade vi all tvätt så nu vet jag vad jag har framför mej imorgon. Ska kanske tilllägga att jag INTE ser fram emot det. Tur vi fick låna granens torklina. KOmmer ha tvätt ÖVERALLT imorgon. men som sagt det viktiga är att jag hinner få allt tvättat. Vilket är på håret till att jag ska hinna ifall om sängkläderna tar en maskin för mycket. Men vi får se imorgon ingen ide att måla f*n på väggen han kommer endå!

Vi började även med strumpkassarna. Fick ihop 15 par till thea varav 6 för små så 9 åkte in i garderoben, 17 par till mej och 23 par till thomas. + att vi har massa strumpor i dessa tvättkassar.

Så vill ni veta vad jag funderar på?!? Ta alla strumpor som ligger i sorteringskassen och KASTA ja för vad ska vi med alla strumpor till egentligen?

Imorgon hade jag tänkt att försöka orka städa klart lite här o där får se hur det går

Nej nu blir det SYTYCD och sedan sova

skriver imorgon

Helkväll i vardagsrummet!

Ja så kommer våran kväll se ut och ska ja vara ärlig? Jag tror vi behöver den!!

Thomas håller förfullt på att natta thea i våran säng, hon tyckte det var lite konstigt att inte mamma skulle ligga där också men tror hon somnar snart=) Lägger jag mej där så är de kört för då sover jag och kommer vakna inatt och inte kunna somna om.

Men är ju inget nytt att hon ska få sova i vårat rum är nog 2 nätter som de ser ut. Men vi lär hamna ganska på noll efteråt. Men det tar jag. Heldre det och att hon kan sova lillskruttan=)

Nu ikväll fick ja nå ryck trotts mina fogar ställde jag mej och diskade *är min dag* Sedan bäddade thomas sängen, eller ja jag fixade kuddarna haha. Det enda ja klarar av.

Nu när han kommer ut ska han hjälpa mej att sortera all tvätt. haha fått för mej att jag ska hina tvätta 6 maskiner tvätt imorgon hahaha! Kommer hinna tvätta allt men frågan är hur många av dom maskinerna jag hinner få torra;) Lär bli en hel del spring upp och ner till tvättstugan för att vända sidor, hänga på andra sätt och starta tumlare haha.. Men heldre det än att vi ska fortsätta ligga efter. Inte kul med tvätt överallt.

Nu ikväll blir det en lugn kväll. Funderar på om det är sånahär kvällar man borde angagera sej för familjemyset? Tända ljus, fixa nå drickbart o kanske ätbart *om det nu finns något*

jag är stolt över mej själv! På 1 vecka har vi gjort av med 15 kr på mat hahhaha. Köpte potatis;) Så tömningen och rensningen lyckas bra!!  Mitt mål är att hamna på 20 kr denna vecka.. *måste handla mjölk*

Sedan nästa vecka är de dags att börja fylla på tror jag. Haha.

Pappa lovade föresten att om han inte har något att göra den 24 eller 25 så kan han hämta mej i birsta med maten skjutsa hem mej och hjälpa mej bära in det. Det skulle underlätta SÅ mycket och betyda lika mycket! Så vi får hoppas. För då kan ja ta en av dom dagarna till att åka på birsta på morgonen redan för att handla maten och slipper ha med thea ut på eftermiddagen!

Måste verkligen skaffa körkort snart

Nej nu ska ja ta o vika lite strumpor medans ja väntar på älsklingen=)


Fy fan!!

Ja hur kan det vara lagligt att må såhär?? Har illamående till tusen, helt slut i kroppen. snurrig i huvudet och ryggen som gör ont=/

Tur man har underbara gubben som kan ta över när han kom hem!!

Nu blir de gå och dricka ännu mera vatten!!

Varning:

Efter maten ska skruttan få slå in sina egna julklappar som hon gjort och sedan ska dom lägga undas! Så fina saker!!

Onsdagen den 11 november

Ja dagarna springer iväg och jag har inte hunnit blogga idag.

Gick super bra imorse att lämna skruttan fast det var så tidigt, Hon var första barnet på dagiset nere och fick ha fröken för sig själv! Mysigt kan ja tänke mej.

aj aj aj säger jag bara nu.

Varit o klämt o känt på vagnen idag. är SÅ nöjd. Om 2 veckor står den här hemma. Men att den var så snygg?!?

Måste hämta skruttan då jag ändrade så hon fick gå hem tidigt idag då hon fick börja så tidigt imorse.

Fy fan var länge sedan jag mådde såhär konstigt i kroppen, illamåender avlöser någon annan känsla. Tur jag vet att det inte är Magsjuka. Tur vi bara ska mysa ja o thea=) Ska se lite FIFI tänkte jag då hon tjatat massor om det!

Nej nu blir de skruttan ska skriva mera sedan=)

Godnatt

Nej nu blir de sängen här hemma. ska ju iväg imorgon så klockan ringer redan 06=/ fy fy fy=/

Men de ska ja klara. frågan är bara om allt annat gör det. Hoppas SÅ att thea ska vara lätt imorgon bitti=) Har lite tidspress nämligen haha=)

Nej sängen nästa!

Tips på schampo??

Testar även här. DÅ mitt hår blir värre o värre så efterlyser ja tips på ett nytt bra schampo + balsam gärna inte apdyrt;)

Någon som har nå tips??

Det är nog detta som gör så man står ut!

Ja jag hittade bilden direkt. Jag hade ju såhär med skrot med men då hade ja ju inte någon att ta hand om. När jag tittar på denna bild förstår jag varför man står ut!!










Kvällens lugn

Ja nu är det kväll och lugnet kommer.

Gubben ser på 3an och jag svär över ryggen.. Gruvar Mej så grymt för imorgon då ja ska iväg och sitta på en stol Hur fan ska min rygg orka? Men det blir en bra prövning inför skolan=/

Hoppas K tar sig tiden till min oro imorgon... Skulle behöva få det bekräftat av henne. Men vi får se hur de blir=)

Gahh jag nös och gick av.

Allt jag gör i min vardag nu känns som en plåga.

Gå till o från dagis är hemskt.
böja mej ner o krama thea hejdå/godnatt är hemskt.
DUSCHA ska vi inte prata om.
Kliva ur/lägga sig i sängen.
Sitta och äta mat.
Stå och laga mat
Diska
Plocka.
Vika tvätt
Sitta upp
stå upp
Gå.
Ta hand om min dotter.

ALLT, får välja pest eller kolera hela tiden
Ja inget känns roligt längre kan jag lova. Det är hur lång tid som helst kvar och HUR FAN orkar man?!?!? Någon som ha rnå tips på vad som kan underlätta. 1 enda tips som hjälper och jag skulle jubla högt.

Nej nu ska ja och älsklingen mysa. Han ser någon ny serie på tvn som sagt.

Kväll och thea har ätit!!

Jag är så lycklig!! Thea åt massor till middag idag!! Vet inte om vi ska försöka testa skjuta lite på middagen till 17 då hon kanske är mätt sedan mellis på dagis eller om vi ska fortsätta äta 16.15 och se om hon fortsätter.

Så mycket som hon åt idag åt hon även i helgen! Thomas fick tom ställa sig och steka mera pytt då det tog slut!! Haha det är så kul att se!!

Men är fundersam hon ska äta med sked?! Förut har hon velat ha gaffel, men nu ska hon ha en sked!? vet inte om hon tycker det är enklare att äta så.

Vi gjorde trolldeg nu på eftermiddagen jag och thea. En grön sådan. Dom står i ugnen nu för stelning. Hon har länge tjatat om att hon vill göra ett troll till mormor. Nu kan ja lova att det inte bara blir mormor som fick ett troll;) Perfekta julklapparna från skruttan, sedan att alla vill gömma dom det är en annan femma ;)

Funderar på om vi ska slå in dom imorgon efter dagis;) Så hon även får slå in dom själv haha=)

Varning L:

Egentligen borde ja börja slå in julklappar så jag inte måste ta alla på en gång sedan. Men måste ha mera papper först. hatar att slå in alla paket i samma papper, då köper ja helde 10 olika rullar och öppnar alla;) Tur öb har billigt papper=)


Varför?!?

Varför oroar jag mej för allt denna gång?!?! Vill inte känna såhär, vill njuta av allt som händer och bara vara!

Hela tidne är det något nytt jag oroar mej för! Vill inte oroa mej och har bestämt mej för att inte ringa in förens det är dags att föda. Men ja tänk om är mina tankar. GAhh måste släppa allt och sluta oroa mej!! Men hur fan ska de gå till.

Nej nu skiter ja i det och hoppas det itne är något allvarligt.

Mitt på dagen och lunchdags!

Japp nu börjar det bli lunchdags. Frågan är bara vad ska man äta. Gröt eller Korv och makaroner;) är dom sakerna som finns så ja slipper laga något från  grunden. Även fast jag är riktigt sugen på lax. eller varför inte hamburgaren i frysen haha. Men nej det är för mycket jobb=)


Denna förmiddag har gått fort. klockan är 12 och ja jag har inte gjort massor, men jag har gjort lite iallafall. Ska finula ut en fråga till innan jag postar dom=)

Om 1 vecka drygt har jag skola.. Gruvar mej som bara den. Men det ska gå om ja vill. Frågan är bara hur!!

Nej lunch var det på schemat

Hmm vad har hänt??

Hur fort ställer sej kroppen om till att äta regelbundet? Jag har nu enda sedan i lördags *Stort steg för mej;)* Inte slarvat med någon måltid utan ätit frukost, lunch och middag och då riktiga mål och inte bara en macka till lunch.

Inatt vaknade jag vid 4 och var hungrig!! Somnade ju om när ja myst med thea och nu är ja riktigt hungrig!! Har min kropp redan ställt in sig på mera mat?!? Var fort de gick isåfall!

Inte bestämt mej vad det blir för mat idag till lunch, lutar åt middagen från igår.

Nej nu ska ja gå o göra mackor !

Tisdag 10 november!

Ja den 10 november är det idag. Vilket betyder att jag fick in alla papper i tid till Fk. 

Jag känner mej fortfarande sådär konstig i kroppen, en känsla jag inte kan sätta fingret på vad det är en en underbar känsla är det iallafall.

Inatt fick ja sova hela natten, eller ja vaknade 4 och gosade med skruttan som fick välling.

Fick ingen mer massage igår=/ men man får vara glad för de lilla man får;)

Satt och vart nostalgisk igår när ja fick se massa bilder. Hur kan min lilla thea ha blivit så stor på 2.5 år?? Har hon ens varit så liten?!?!

Man ser storleksskillnadne på thea och hennes kusin om man kollar på kort. För när thea var nyfödd, då var hennes kusin 3.5 nästan. Dom kläderna hon kunde ha då har thea redan vuxit ur. Märks att M är kort och jag thomas lång;)

Nej nu blir det sista fixningen innan dagis.

äntligen 2 siffrigt. 99 dagar kvar!

Blöjor

Ja nu märker man att thea nästan är blöjfri. Sedan den 20 oktober har vi inte ens gjort av med 1 paket blöjor hemma!! Vilken skillnad mot förut. Händer någon olycka då och då mest nu på slutet Men det får man ta! Dagis går det inte lika bra på då thea vägrar ta av sej blöjan där. Men hon gör alla ärenden på toa på dagis så dom byter bara tomma blöjor!

Imorgon är det tisdag. Vad har den dagen att erbjuda?  Det visar sej imorgon! Dagis vet jag iallafall.

Just nu längtar jag tills om 2 veckor.. Vet INTE vad som hänt med mej ikväll.. Hoppas detta fortsätter... Har tom budat hem ett påslakan till vagnen idag... Men vi får se.

Nu blir det liggläge i sängen.. Ska ta och försöka flörta åt mej lite mer av den  härliga massagen jag fick nyss av gubben=) Han kan om han vill!

Men men ha en bra kväll alla=)

Lugnet infinner sig

Ja lugnet försöker infinna sig. Skruttan ligger i sin säng och sover, Thomas sitter vid datorn och jag i vardagsrummet med den andra datorn. Enda som lyser är fönsterlamporna.  Försöker hitta lugnet, men kan inte riktigt hitta det. Någon som kan hjälpa mej?

Ibland tänker jag för mycket på både gott och ont.. Förstår inte varför tankarna kan skena iväg så mycket på en gång. Alla tankar går i tusen. Och Jag vill inte.

Jag har perjoder då jag är fullstädigt lycklig, har en underbar känsla i kroppen. Dom stunderna kommer oftast när jag är med thomas och thea.

Sedan har ja dom jobbiga perjoderna. då jag bara vill skrika rätt ut. Inte vill vara med. Inte vill något alls. Tyvärr inträffar dom jämt när jag är ensam=/

Men jag ska ta mej upp. Ska ta mej över kanten och klättra över!.

Inte långt kvar till nästa UL nu. Den 2 december bär det iväg.. Känns fel att thomas ska ta ledigt men vi tar ledigt endå. Klarar inte av det själv om det skulle visa samma eller värre!

Nej nu ska ja nog flytta mej in i sovrummet och se om gubben vill krypa ner i sängen med mej om han får min dator.

Håll era tummar hårt!!

Ja allt jag säger håll era tummar så hårt det bara går!!! Hoppas så grymt just nu!

Är lycklig!

Thomas vart jätte glad över musmattan med thea på!!!

nu ska ja natta skruttan!


Håll tummarna;)

Ännu ett julinlägg!

Ja blir ännu ett julinlägg nu.

Har nu med hjälp av lite leksakskataloger och sånt gjort klart det mesta med theas julklappar.

Av s o g får hon ett bilgarage
Av oss får hon ett skötbord, docka och gitarr
Av sin farmor önskar hon sig en dator;) haha

Sedan får man se men då får vi dom "stora" sakerna som hon önskar sej enligt oss och henne. Ska iväg o köpa det mesta vid löning nu. Lär vara kaous! Men heldre då än 2 dagar innan.

Tyvärr lär jag måsta ha min lista såhär då jag inte kommer orka gå i affärer. Gruvar mej redan nu för att ens gå och köpa dessa saker.=/ Så ja det blir tråkigt med bara katalogpressenter eller något när man kommer dit.

Har redan börjat handla grejer. Bilgaraget fick vi pengar till så det tar vi när vi åker ut.

Det värsta är att jag har redan panik över theas rum!! Hon har så grymt mycket stora grejer. Och nu ska ja in med mera!! Men vi ska  göra om lite så kommer det bli bra. För vissa saker behöver inte vara kvar där inne. Utan kan tas fram ibland när hon vill andvända dom. Roligast så=)

Ja pressent till kusinen kanske har löst sej! theas faster skulle höra av sej o berätta när odm bestämt hur dom gör med huset. för då blir de smågubbar till henne.

Ja alla julklappar som kom på posten idag var underbara!!! 1 grej vart lite fel men ja inget som gör något enligt mej! Thomas vart också super duper nöjd!!

Varning L igen=)

Ja varför kan ja inte få vrida fram klockan 1 månad! Vill komma in i december. Kunna göra klart dom sista julklapparna jag inte kan göra redan nu! Börja julbaka med thea. He upp alla saker. Slå in julklapparna! Ja allt  sånt.

Har såna julkänslor i hela kroppen så vet inte vart jag ska ta vägen snart! Vart är de enklast ? bara stå ut kan ja tänka mej!

Fick avier idag om att julklappar ligger på posten. Thomas ska upp dit direkt när han kommer hem o posta brev till fk så han ska få hämta ut dom på samma gång!!  Sen har ja ju sagt att ja inte ska slå in något innan december, men har ju lite papper kvar och kan vara roligt att slå in dom så inte thea hittar dom och förstör dom!

Vill sätta upp granen och pynta den! Lägga paketen under med tomten som tittar på! Ja finns massa grejer ja vill göra nu! Längtar efter mitt jotexpaket så jag får dom sista gardinerna och lite sånt.

Nu vill jag ha löning så ja kan åka o köpa dom sista sakerna. *hur ja nu ska orka men det visar sej*

Nej nu blir det till att hämta skruttan på dagis!

Julklappar till skrot fixade!

Eller nej jag har inte köpt dom än men står så fint uppradade på listan så ska iväg nu något då ja orkar och köpa dom! Enda som känns jobbigt är att jag går emot det jag ALLTID har sagt. Men ja hoppas jag klarar av att handla dom också  utan att ångra mej direkt. Thea skulle bli så glad!

Önskelistan är nu färdig o ska mailas till dom som vill ha den. Så nu försvinner jag!

Ska hämta ut julklapparna jag beställde förra veckan idag. Dom har kommit! Ska även slå in thomas pressent ja fick för mej att köpa!

Inte meningen att sova så länge

Japp nu har jag sovit lite, eller ja jag har ingen koll på hur länge ja sov men känns som det blev för mycket. Men nu har ja ätit min koda kyckling också så nu är ja redo för alla äventyr.

Har idag fått veta att jag ska ha jullov i 3 veckor!! Hur underbart blir inte det!! Vila upp kroppen, thea kommer vara hemma från dagis dom veckorna! JA super! *fast helt ledig kommer jag inte göra mej, ska se till att plugga 4 sidor matte om dagen hela lovet*

Nu ska ja försjunka mej i religonen eller naturen inte bestämt mej., Får se vilken bok som ser roligst ut!

JAg är lycklig idag.

100 dagar!

Ja insåg precis att jag har 100 dagar kvar idag!! nu är det nästan värt att börja räkna ner då det är 2 siffrigt imorgon!! Hjälp vad fort de gått nyss hade jag 240 dagar kvar!!

just ja jag har börjat få hormonfläckar. Tror det heter så. Bruna fläckar på magen! Någon som vet om dom sitter kvar sedan eller försvinner?

Nej frukost var det

Måndagen den 9 November

Ja tiden springer fortfarande iväg, 25+4 idag. Snart v 26+0! Hjälp hur ska ja hinna.

Jag har kommit till ett stadie så jag i 2 dagar har tyckt det ska bli jätte roligt att hämta vagnen och bara längtar! Hoppas det håller i sig bara! Har hittat perfekta platsen att ha den också fast det blir inte undangömt. Har inte plats att gömma den, jo i förådet om ja vill men det vågar ja inte med en ny vagn. Så den 25 har jag lite ärenden ja ska försöka mej på att uträtta i stan och då ska ja även betala de sista på vagnen så thomas bara kan åka förbi och hämta den!

skönt idag på dagis så bekräftade ena att om inte A hinner skriva papper ska ja be dom som är där göra det. Just då vi måste få iväg det idag. Så vi får se om dom har ett papper till mig i eftermiddag.

Nu funderar jag på att gå och micra en sån macka som ja hittade i frysen igår. Vi håller nämligen på att tömma kyl/frys just så vi får plats att kunna frosta av den. Den ska vara självavfrostande men efter 6 månader är det dags att frosta ur den endå! Kändes lite udda. Men men om ja äter flitigt så är den nog snart tom så då kan vi frosta ur den innan vi handlar. Hoppas bara de blir mera minusgrader snart så vi kan ställa de sista på balkongen=/ Vill ju inte slänga de som inte hinns ätas upp den dagen då ja frostar=/

Just ja imorse fick ja bädda om sängen. Kändes roligt=/ Blir så när vi inte kommer ihåg att byta blöja på nätterna just nu. Hon får för mycket välling som kommer ut. FAst vi har börjat satt stopp och med lite extra gråt går det!

Nej frukost var det=)

Nej vill inge mer

Haft en helt super bra helg fram till ikväll nu vill ja bara gå o dra täcket över mej och ligga där.

Är så glad för denna helg! Tror jag fått Thomas att förstå och inse allt på ett annat plan! Öppnat mej och verkligen berättat hur jag känner och verkligen mår, Inte bara hur ja mår på ytan utan verkligen djupt in. Tror vi behövde det båda två..

Nu är han och rakar sej då han ska jobba imorgon igen. Thea är fixad så det bara är att gå till dagis imorgon. eller ja jag måste ju självklart klä på henne borsta håret och tänderna på henne;) Strumpor är de enda vi inte fixat än men det vart så mycket annat nu ikväll. men ska fixa 1 par åt thea iallafall haha=)

Nej nu blir de sängen helt

Älskar dej hjärtat!! tack för du alltid finns här!!

Varför ligger skolan den 19-20=/

Ja varför har jag skolan just då. Jag förstör allt känns de som=/ FAN för att ja ska må som jag mår i både kropp och själv. FAN vill inte mera...

Äntligen verkar det ha släppt!!

Hurra säger jag idag till lunch åt skruttan MASSOR. vi fyllde på och trodde aldrig hon skulle äta upp allt. Nu Till middag fick vi tom fylla på!! Det vet ja inte när det hände. Tyvärr brände hon sig riktigt när hon skulle äta en svamp=/ men efter ett tag vågade hon äta igen. Hon vägrade först. Hon var för snabb att ta tallriken.

Mums vad gott det var med kycklingen! penslade dom bara och sedan i en form med grädde och svamp i ugnen! Tror vi alla åt så vi sprack=)

Nu har vi bara golven kvar här hemma nu. Så skönt. Dom ska thomas ta medans jag tar disken. Sedan är de en lugn kväll.

Hela lägenheten har blivit riktigt grundligt städad nu på 2 dagar, det har inte gått fort och min Älskade Thomas har gjort nästan allt. Så skönt nu är de snyggt och man kan vara här igen.

Vi har strumporna kvar också kom ja på...

Nej nu ska ja åter sjunka in i naturen lite till innan vi ska göra de sista =)

1 rum kvar + golven!

Ja nu är det sovrummet + golven kvar. Men blir en paus med för mat nu. Måste få i oss lite mat. känns som vi inte gör något annat än äter nu när vi äter som man ska göra hela familjen och inte bara thea;)

Frågan är bara, kycklingwok, kyckling i grädde eller kyckling i ugn! Kan inte bestämma mej=/ Men vi får se vad andra hälften tycker. thea hon ville inte ens ha kyckling haha.

Här tjatas det om tomten tomten och tomten. Så vi får se hoppas hon hinner glömma han snart för annars blir det ett väldigt tjat om tomten!

Varför är mina hormoner som dom är?!? Gahh håller på att bli galen och reta upp mej på allt just nu som inte är som ja vill eller som inte går som ja vill eller folk ja tycker gör fel. Gahh blir galen på mej själv och vill inte vara ett åskmoln.

Bestämde oss här hemma riktigt idag att gubben ska åka hem direkt efter jobbet hela veckan. Fanns vissa saker vi hade behövt göra på vardagarna som vi ställer in. Anledningen är vår men det är en bra enledning. Får se hur nästa helg blir om vi skiljer på oss då eller hittar på saker. Eller om vi bara är vi 3 hemma då med som denna helg..

2 underbara dagar har jag haft nu! Visst igår var gubben som ett bi till o från men jag förstår han så då säger ja inget!

Nej nu blir de mat vad ja nu bestämmer mej för att göra

Snyggt börjar det bli!

Ja jag ser ett slut på allt! Gör inte många knop här hemma utan thomas gör det mesta:$ men jag är iallafall med vid hans sida och medans han gör 10 grejer har jag gjort 1. Men det gör inget hoppas jag för vi gör det ju endå gemensamt. ja sitter inte på rumpan precis.

Gjorde jätte god lunch idag. Varför har vi inte gjort det förut?!? Perfekt då man hittar massa små snuttar överallt.
Vart potatis med korv, köttbullar och ägg. Hade tänk ha i lök också men den var slut och orkade inte gå o köpa ny. Det kommer garanderat flytta in en pyttlåda i min frys nu. Fick det tipset.. en låda som man kan lägga sånt som blir kvar i efter man ätit men inte räcker till att göra något av. Som typ blir de 2 köttbullar över lägger man dom där=) tillslut har man en full pyttlåda o då steker man upp det! Så får de bli!

Nu tog vi oss en paus. jag tänkte ta och kolla hur stort naturkapitlet är och om ja kanske hinner göra det nu på inte för lång tid. För skulle vara skönt att ha de klart.

Bestämde mej nyss för att ja skiter i vad andra tycker om att vi ska iväg och handla det stora till Bus den 30 januari. Den dagen blir det. Hoppas bara ja är gravid då! Så om någon känner för att vara barnvakt får den hojta haha=)

Nej natur var det!

Thea vad önskar du dej av tomten?

Jag: Thea vad önskar du dej av tomten?
Thea: hmm puss och kramen!

Thea: Tomten är farlig!
Jag: Nej tomten är inte farlig han är snäll
Thea: s och s är farlig
JAg: Nej dom städar bara!

Söndagen den 8 november

Ja tyvärr är det söndag idag. Redan. Gubben har lovat att han inte ska planera in något på vardagarna denna vecka utan komma hem från jobbet direkt. *vilket han oftast brukar endå*

Vilken känsla det var imorse! Jag vaknade kl 9 av att thea smeker mej på kinden och säger att jag ska vakna. Kan det bli bättre? Hon är så underbar! ljuset i mitt liv.

Har bestämt att det sista ska ner i förådet idag. Sedan är de klart! Vilken skillnad det vart i vardagsrummet utan all tvätt;) Nu ska de vikas filtar o såna grejer=) Ska upp med sista tavlan ovanför soffan också.

Ska sätta mej och testa göra en förstoringsframkallning. Är så nöjd med vissa av bilderna som jag tog på thea nu till julkorten, Så har hittat en vägg där ja skulle vilja ha 4 st. Men vi får se vad dom ja framkallar från säger om kvaliten!

Varför känns det så otroligt långt till februari? Det är ju inte långt om man kollar i kalender, för där är det 101 dagar kvar + om jag går över.
För november är fullbokad hela månaden känns det som, har skola om 1,5 vecka. massa läkarbesök, skolgrejer som ska göras.
December kommer nog gå ännu fortare för det gör den alltid! Skola, läkarbesök, julklappar som ska fixas och allt annat!
Januari ska vi inte prata om. Ska iväg i början på jan och köpa sista kläderna och nappar, filtar o sånt. När jag storhandlar den 25 ska ja köpa lite blöjor o såna grejer och den 30 Januari är det planerat att vi ska iväg och köpa sista stora grejerna till bus! Frågan är bara om thomas har rätt att vi inte borde vänta så länge. Sedan har vi det viktigaste jag ska göra i januari. Baka och laga massa mat så vi har i frysen!
Februari har ja inga planer mer än skola den 22-23. Så vi får se vad den bjuder på.!

101 dagar kvar och det känns som en evighet.. är det mitt huve som spökar med mej?

Nej nu blir de frukost för nu sa thea till=)

Lördagen är nu slut!

Japp nu ska ja ta mina tankar och lägga mej i sängen utan datorn. Lördagen är nu slut! fått massa gjort och får ångra det bittern nu märker ja=/ tur jag inte behöver kliva upp förens imorgon ur sängen.

Hmm undra sa flundra, vågar jag verkligen vänta till 37+2??

Skriver mer imorgon=)

Vad fort det går om man är två.

Ja ibland går det fort. Thomas tog disken och jag småplockade lite i köket, hallen och badrummet. Sedan bar det av mot vardagsrummet där all tvätt står! Så nu ligger all tvätt på sin plats förutom theas då vi inte vill riskera att väcka henne, Även allt som ska upp på galgar är kvar. Måste verkligen köpa galgar till thea och det är NU. Så känns det. har jätte mycket vi inte kan hänga upp som ska hängas så får försöka lösa det fram tills vi åker på birsta nästa gång. Ikea har billiga och bra dom! Just ja vi har 1.5 ikeakasse med strumpor som imorgon ska få sig en vän, och hittar dom inga vänner åker dom i soporna! Så enkelt är det.

Är så skönt att ha haft thomas hemma idag och vi bara har funnits och varit! Har pratat mycket och funderat. Behövdes verkligen.

Imorgon ska vi se till att alla mobiler är så vi inte hör dom, så inget kan störa oss utan vi får sova tills vi vaknar och när vi vaknar är de ingen bråska upp! Skrot kan endå inte äta direkt när hon vaknar. Så vi får mysa på! Var thomas som begär det.

Sedan under dagen ska det sakta men säkert fixas klart här hemma. Är inte mycket kvar nu innan jag kan trivas igen. Och då ska det inte få förfalla såhär igen. Nej då ska det hållas "rent".

Nu blir det att bre ut sej i sängen, ryggen tog stryck av att sitta o vika tvätt idag. suck

När är det barnen i magen brukar bli lugnare? Någon som vet.. känner inte igen bus riktigt.

En tankvärd dikt mitt i allt.

Du har tappat ditt ord.


Du har tappat ditt ord och din papperslapp,
du barfotabarn i livet.
Så sitter du åter på handlarens trapp
och gråter så övergivet.

vad var det för ord- var det långt eller kort,
var det väl eller illa skrivet?
Tänk efter nu-förrn vi föser dig bort,
du barfotabarn i livet

Ur Barfotabarn av Nils Ferlin.



God middag!

Ja middagen idag var super god, eller ja så god som strips och korv kan bli haha. efter maten så kom simone upp och satt här ett tag för hon skulle vara chaufför ikväll.  frågade gubben vid maten om han skulle diska han sa ja. och ja frågade kommer de vara gjort ikväll. Ja sa han. så nu får vi se om han håller det han lovat! Känner inte för att diska för 3dje gången idag.

Insåg precis att gubben har städat förådet på riktigt idag! trodde han bara grävde där. SÅ nu måste ja ju nästan ner och kolla om det är städat! Haha. Hur det ser ut.

Blir inge mer uppdatering nu utan vi ska ha familjemys framför tvn till 19 då thea ska sova=) se lite phu och sånt! skriver ikväll

Bränd potatis och hemska bullar

Ja så vart våran lunch, på något sätt lyckas thomas bränna potatisen rejält, han tyckte inte dom som inte var brända smakade konstigt men det tyckte ja så kunde inte äta dom. fick nästan kvälningar av första potatisbiten. Fiskbullar var inte hellernågon höjdare, men gurka och hårdbrödmackorna var gott=) Så fick i mej lite iallafall.

Nu ska jag snart ställa mig och diska för 2dra gången idag. Kommer bli 3 gånger totalt. Suger att vara utan maskin. Är så glad att det inte är långt kvar nu innan vi kan köpa en ny sådan! för en sån kommer det bli! ingen tvekan om saken!

Jag och thomas satt häromdagen o kollade på grejer till Bus. Vi är överens om alla stora grejer utom skötbordet. Jag vill ha ett vitt från ikea då vi kom överens om att ha vitt i sovrummet. Han vill ha ett mörkt träfärgat från ikea! Så ja bara hoppas på ett under att han ringer o säger att han har ett badkar till mej, eller att jag kan få svaret om vi får borra i den väggen jag vill borra i i badrummet. För då löser det sig.

Nej nu ska ja städa och prata i telefonen

Varning L;)

Japp nu blir de julen igen!

Nu är alla julkort fixade och ligger färdiga med adresser! Skönt säger jag. Nu är de bara frimärken som saknas och sedan ska dom ligga tills det är dags att posta dom=) brukar vara tidig att posta dom;)

Thomas är just nu i källaren och rotar fram alla julkartonger. Ska ta upp dom då det är kaous där nere och han ska ner med mer saker dit. Så då får ja möjlighet att gå igenom vad vi har och vad vi behöver köpa tills om 3 veckor. För då ska ju ALLT upp!!! Hittade påslakansettet med julkossor på häromdagen när ja gick igenom garderoben;) Tom i sängen ska det vara jul;)

Fast thea ville ha kossorna i sin säng så vi får se hur de blir;)

Nej nu ska ja o thea kolla vidare i katalogen som kom idag och färdigställa hennes önskelista=)

Tips på saker till adventskalendern?

Ja jag och thomas sitter för fullt och försöker komma på vad thea ska få varenda dag i december. Någon som har nå tips ni vill ge oss? Behöver massa mera saker.

tog 6,5 månad men nu äntligen kan jag säga i taket lyser stjärnorna

Insåg idag att nu har vi bott här i 6.5 månad!! vart har den tiden tagit vägen?!?

Lördagen den 7 November

Oj redan den 7. vart tar månaden vägen? Jag tyckte nyss jag skrev 1 november. Men tiden går fort och tur är det.

Kändes som vi hade massa planer för denna helg, men nu kommer vi inte ihåg några alls. Ganska skönt men ovant.

Maträtterna vi ska äta är bestämda iallafall=) Så nu ska ja snart plocka fram allt ur frysen så det hinner tina! Ska försöka mej på fiskbullar till lunch idag=/ Frågan är bara hur det går.

Idag har jag skrivit ett brev jag är jätte nöjd med. eller ja jag tror det skrev det som kom ut och sedan tröck jag på sänd inte läst igenom det. Då skulle ja nog ta bort massa och ångra mej sedan!

Hmm ja jag vet inte vad jag ska skriva så tänker inte skriva nå mer, ska ta oss ur sängen och fixa frukost även fast thea säger att hon inte är hungrig, jag är nämligen hungrig!


Måste berätta föresten!

Ja insåg nu att jag har ju inte berättat det här, fast dom flesta vet det endå för det är så sött!

Om man vill få thea att säga en sak men hon inte vill så går våra samtal till såhär:

Jag: thea kan du säga Rigmor.
Thea: Nej.
Jag: Thea kan du fråga pappa om han kan säga Rigmor.
Thea: Pappa säga Rigmor?
Thomas: Ja rigmor=)

;) så går de att göra med nästan alla ord hon säger att hon inte kan.

Nu har hon fått ihop sitt namn mellannamn och ena efternamnet=) Lillfisen våran!!

Godnatt

Hmm lyckades ju bra eller inte

Ja ja skulle ju inte öppna chipsen förens tvätten var vikt... chipsen är ja less på och tvätten är inte vikt. skyller på att thea tog tid på sej att somna;) Men ja ja o thomas bestämde oss för att vi ska mysa och småstäda i helgen. Jag städar på det sättet jag orkar och han grovstädar resten=/

Nu känns mina tankar under kontroll. Ska bli så skönt att ha hela familjen hemma i helgen och bara njuta! Behöver det.

Ivanliga fall känner jag mej inlåst på vardagarna. Och då känner jag mej slö som inte orkar städa... och då känner jag mej misslyckad. Men ja jag försöker att inte bry mej men gör det. Men som T sa den som kommer hit o klagar på städningen kan vända i dörren. Är vi som ska bo här.

Nej nu ska ja lägga mej och sova eller ja sova till idol. Får se vem som åker ut.

Min far och thomas gjorde mej jätte glada idag =)

1timme och 30 min senare

Och hon har fortfarande inte somnat. Jag kan lova att jag vet vem som hade rätt.

Kände mej så instängd hemma nyss och vet inte vad som hände, tog telefonen, pengar nycklar och gick. Gick bara på affären men fick komma ut. påväg hem bar jag ca 3 kilo kom inte ens 1/4 så börjar sammandragningarna.=/ Var samma förut idag när jag och thea gick på affären. Blir galen.

I helgen ska gubben ut till svärmor o hämta sin jacka o dom sista sakerna. Som det känns nu kommer ja inte följa med. Vill inte träffa någon. Vill bara vara hemma med familjen helst, men jackan måste hämtas=/

Undra vad man ska äta imorgon... visar sej nog. Funderar på strips o korv bara, då kan ja steka upp resten av korven och potatisen från idag på söndag. så slipper ja slänga något av dom.

Nej nu hoppas ja hon somnar snart så ja får öppna påsen och mysa med gubben. blir en varm halvdusch igen nu så magen lugnar sej!

Hoppas hon somnar tidigt.

Ja när ja hade hämtat thea från dagis och vi hade ätit frukost som hon kallar det så blev det sängen för oss. Mitt huvud höll på att sprängas och hade ingen koll på mig själv. Så vi slog på musse och la oss och mös. Märkte hur hon var nära att somna så skickade till T. Så vi sov en timme och sedan var min huvudvärk borta. Får se om hon vill somna nu, tror det är för tidigt att natta henne redan nu. Men thomas sa att de inte var det. Så vi får se vem som har rätt;)

Sitter o funderar på vad som händer ikväll, måste ta tag i kassarna snart. Går inte att skjuta upp det. Kanske ska be gubben gå o köpa chips eller något och ha framför mej och när jag har vikt klart allt får ja äta dom haha. Undra omdom blir uppätna då;)

Skriver mer sen

Framåt

Efter några sanningens tankar från mej och sanningens ord från en i telefonen idag bestämde mej jag. Ringde ett samtal och nu är

*remiss skickad
*extra tid inbokad
*läkarbesöksdatum ska fixas till det besöket
*ett lite lättare hjärta.

Allt det med hjälp av en underbar BM jag har som jag har lite för mycket kontakt med men gjorde inget enligt henne!!

Hoppas nu allt går fort att karusellen rullar igång.

TAck för att du fick mej att inse. Ska våga klättra mig upp och ringa dej,... Våga erkänna helt för mej själv.

Nej nu ska ja skynda mej och hämta skrot saknar henne SÅ mycket!

Orka?

Hur länge ska ja orka??? Vill inte mer....

Japp nu är de bestämt

Japp blir inte E idag. febern hade jag kunnat klarat men nu kom gubben hennes hem från jobbet och hade massa svininfluensa symtom så nu åker vi inte dit! Blir en mysdag hemma. Har nyss duschat och fixat mej så nu ser man ut som folk lite iallafall.

Måste ta mej en tur till affären, vill ha marinad till köttet. Insåg att jag vill äta kött då vi inte ska iväg. Tur jag inte berättat för thea att vi ska åka iväg.

Hoppas det inte är svinis dom har! för deras skull. Fy lider med dom som får det. Hoppas för allt i världen att vi ska klara oss från det! Vill inte ha det. Men det kan tiden bara utvisa.

Nej nu blir det ena sista garderoben! vart inge sånt igår hahah

Tidig eller Tidig?

Japp nu har ja kommit på vad gubben ska få när han fyller 30! Men har inte köpt det än då det är lite VÄL tidigt. Men vet vad han ska få och det är ingen tvekan om saken! Hoppas han blir glad! Men de visar sej.

Känns ganska komiskt allt inför julen är inte planerad men jag har planerat något som händer om 6 månader hahaha nästan 7 månader!

pratade med mor om julen igår. så nu vet jag hur mycket hon vill ha för julmat ;) orkar inte fixa det så lämnar över det till henne. Thomas ska göra köttbullar iallafall;) Ingen jul utan hans köttbullar.

Allt känns så mycket enklare just nu! räknat och vet att allt vänder snart! kan Njuta. Vet att julen löser sig, jag får fira den på det sättet jag vill och behöver inte ha nå ansvar! Kan de bli bättre?

Är lycklig över den familj jag har!!

Fredagen den 6 November!!

Ja åter fredag i stugorna. Planerna var till fullt att åka ut till Elin men vet inte om ja vågar, tvekar fortfarande och har inte bestämt mej. H och A har nämligen feber.. Vet inte om ja vågar riskera att skruttan blir dålig igen efter att äntligen blivit pigg. Var ju till o från 2 veckor hon var dålig med feber. Vill inte göra om det=/ Men ja jag har inte bestämt mej har ett litet tag till på mej.

Både jag och thea måste vänja oss vid vattnet har jag märkt. Jag tycker inte om ljudet och inte thea heller, så ska gå ner till havet och kolla tänkte jag. För hon frågar hela tiden vad det är som låter. förklarar då med att det är vågorna i vattnet och allt. Men tror hon behöver se det för att förstå.  Så det blir nog en av grejerna vi gör i helgen.

Idag blir de plugga i massor=) har såna planer, men även planer på att sätta igång med lite städning här och där. Köket är de första som ska fixas. då jag trodde thomas gjorde det igår som vi sa. Men nej då får ja göra de idag. Hoppas maskinen funkar idag med.

Nej nu ska ja lägga mej och fundera klart på julklapparna. Tröjan gick upp i 345 kr och det är det inte värt

Thea önskar sig denna i julklapp;)



en britax multitech! Hon börjar växa ur sin stol och jag har panik då jag VÄGRAR vända henne. SÅ ja denna önskar sej thea i Julklapp;) Eller så är de hennes mamma som gör  det;) *får hon den inte då så åker jag och köper den själv i jan/feb någongång sådeså;)*


Haha nej tror inte vi får den men man får alltid drömma=)

Oj måste nog plugga lite mera

Japp måste plugga mera. Har en vecka på mej nu sen vill jag vara klar med allt. Men de ska ja klara=) Är inte mycket kvar bara jag som varit lite seg pga massa.

Imorgon ska vi till sulå. Till SNÖN!! ska se till att ha med mej riktigt varma kläder. Så vi kan vara ute mycket;) Thea ska få njuta av snön hahaha. Hoppas inte vägen är aldeles för hal=/ då blir ja åkrädd haha=) Ska lyckas fästa stolen i elins bil på något sätt. Hur ska ja klara det?!?!?! Ja de visar sej hoppas elin har mera muskler än mej;) men har hon inte det tycker ja synd om henne för då måste de vara illa hahah=) för jag har ju inga;)

Väntar fortfarande på svar på ett sms. Inte ens fel att 2 träter. Men det du sa sårar mej mera än du tror. Man säger inte ens dom orden du skulle börja säga där. Inte till någon i det tillståndet jag var! du borde känna mej bättre!

Får se om ja måste ringa och boka om lite på månda. Men de ser vi då helgen är lång.

Hjälp vad jag har gjort lite men endå mycket idag. gjort mer saker än ja brukar men endå lite. Men är stolt 2 garderober är klara och den tredje ska ja ta nu! Får se hur mycket ja orkar städa imorgon innan vi åker. lär ha full sjå att packa vinterkläder haha=)

Nu kommer ja ta bort theas jacka så nu åker vinterjackan fram och fleccen åker ner i lådan=) Känns som det är dags nu *bara för det är de 5 plus o solsken imorgon, och då åker den fram igen;)*

Nu förklarade thomas stolen och har jag elins muskler så kan ja resten på stolen;)

Nej nu ska ja fixa de sista här hemma.

Tog magbilder idag. Hjälp vad det hänt mycket på 6 veckor!!

Står på noll

Ja jag trodde trixies pressent var färdig, men den gick upp aldeles för mycket i pris så då är den inte värd det. Så får leta vidare i full fart. HAde äntligen hittat en tröja med hanna montana till henne. Men den ligger på 205 kr nu och det är 5 h kvar. så nej tack den blir för dyr.

Får se om ja hittar någon annan till henne snart. annars får vi tänka om! Men något ska ja hitta.

Nu ska ja mysa med skrot.

Hjälp vilken skillnad det är på bilder från v 19 till nu!

Bara bra nyheter idag.

Ja imorse gick det bra. Eller ja så bra de kunde gå. tappen är inte särskilt på verkar och jag har en UVI men nu blir de tabletter mot den.

Sedan fick ja äntligen svaret från FK som jag ville ha och det är så SKÖNT nu löser sej julen på riktigt.

Har räknat på våran ekonomi mera nu också och vi har nu i nov och december som blir skitmånader. Men sedan januari och frammåt är det flyt igen! DÅ är det riktigt bra månader. Hade varit bra nu också om de inte varit för jul och barnvagn haha=) Och för att jag inte får en krona i december!! Men vi vet att vi klarar oss och det kommer gå och julklappar kommer inhandlas!

har precis bokat att den 22 december ska jag och simone ut på birsta! Om inte min kropp mår bra har hon lovat att vi ska ta rullstolen! Då blir de sista inhandlat är så glad att det mesta är klart redan=) theas ena kusins julklapp är köpt och hemma och hennes andra kusins köper jag troligen ikväll. Blir dyrare än vad ja tänkt mej tyvärr men det är något hon vill ha. Så då får de vara värt det haha=)

Ikväll har jag bestämt att jag och thomas ska ta ikea.se och lite såna sidor o kolla runt. Vet ju vad jag vill köpa för saker till bus men måste ju ha svar från honom med=) haha så vi tycker lika.

K var så söt när hon ringde mej förut idag. var riktigt bekymrad och sa men lilla du vad ska vi göra för att underlätta för dej? haha ingen av oss hade något svar;)

Nej nu blir de att hämta skrot på dagis.

*alla tankar om bus har jag bestämt att hålla mej för mej själv.. så tro inte att ja inte tänker*

Fel

Allt jag gör blir fel! Ja så känns det nu=/ Orkar inta ta något med någon just nu. NU blir det läkaren trotts allt. Har inga val. vill lämna telen hemma och bara glömma allt för en stund. Men kan ju inte det ifall om jag måste få tag på thomas direkt efteråt eller det skulle vara något med theabus.

Så besviken nu. Men ska reda upp allt såfort ja kommer hem. har inte orken nu..

Så glad och stolt man blir=)

Vi har alltid fått jätte mycket beröm för thea på dagis sen hon började här. Men ju längre hon går ju mer får vi höra. Och idag kom det vi längtat efter! Lämnar henne som vanligt och det var en vikare där som thea är galen i dock kommer ja aldrig ihåg namnet på henne. Så thea pussades o kramades och gick sedan iväg med henne.

När ja kommer ut möter jag på A som är en av theas ordinarie och hon säger då att hon tror thea behövde vara sjuk! För hon är helt annolunda nu! Dom har tyckt hon har varit duktig men det har hänt massor. Och hon har alltid velat varit uppe i dom och inte jämt barnen men nu är det tvärtom. igår hade hon hittat kompisar som  hon lekte massor med, hon har även ett mycket bättre humör genom hela dagen=) Hoppas bara det inte var en endagsgrej.

Är så kul att se hur hon utvecklas!

just ja ja har glömt att berätta vad hon gjorde igår! Vi höll på att plocka undan i lägenheten och jag ser hur glasen, tallriken och bestiken försvinner från bordet i vardagsrummet. *vi hade myspysfika* Gick o kollade vart dom tagit vägen och då har skruttan ställt in dom i maskinen!! Min stora tjej! Förstår inte vart tiden tar vägen!

Just ja hennes nya favoritord när det inte går som hon vill är typiskt;) hon är så söt när hon kommer o säger typiskt! haha

Nej nu ska ja skynda mej att duscha innan ja ska åka!

V 26

Du är på dag 176 av 280. (62,9%).
Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 0 fulla dagar (v25+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Ons 17 feb 2010
Du har 104 dagar kvar till beräknad förlossning.

Ja snart är jag nere på 2 siffrigt. Förra graviditeten kändes det som jag hade gått jätte långt när jag gått till v 26. Nu känns det fortfarande som jag nyss blivit gravid. Men hade en annan känsla hela graviditeten den gången. En känsla jag skulle kunna betala för att få ha nu=/ Men man får göra det bästa av den den känslan jag har nu

Torsdag 5 november.

Japp redan torsdag igen då. Bara 1 dag kvar till helgen nu. Den är väldigt fullspeckad kan ja lova!

Igår satt jag och T och pratade länge och mycket. Behövde verkligen den stunden. Pratade om allt möjligt men något vi pratade mycket om vad hur jag skulle göra idag.=/ Jag vill verkligen inte dit men vad ska ja göra? Hon är den enda som tar mej på allvar. Och detta kan inte vara normalt=/ Men har T fått som han velat sista nätterna har vi redan varit inne. Men känns ju som sagt inte kul att åka in när man inte får hjälpen man vill ha. Inte svaret man vill ha på telefonen. Hur svårt ska det var att säga, vi tror inte det är någon fara men vill du så kan du komma in och lämna ett urinprov. Men nej.

Tack C för dina ord!

Var så skönt att lägga sig i en nybäddad säng igår. Nyduschad och nybäddad=) Kan det blir bättre? Nu när jag vaknade på morgonen och skulle kliva upp och ser sovrummet vart jag så glad! Det är precis såhär jag vill ha det! Eller ja lite grejer är de kvar som ska bort men det ser så mycket bättre ut!! Sen hoppas jag ju att jag snart ska kunna ställa in en spjälsäng och ett skötbord här inne. Kommer bli fullt=)

Nej nu ska ja ta o fixa lite här hemma innan det är dagisdags=) Skriver sedan

Kan inte släppa denna bild;)


Tidig kväll

Ja jag har börjat blivit trött på kvällarna nu! Så nu blir det sängen redan. Blir till att se på efterlyst innan jag kan somna. kan bara somna i pauser haha. jag är knäpp;)

Har nu sänkt mina krav hemma. Dom enda kraven jag har nu är dom viktiga sakerna man ha gjort. Som disk, plockning ja såna grejer. Allt annat jag orkar göra är en bonus. Som sovrummet idag är en super stor bonus! thomas och thea var jätte duktiga där inne.

Vi skulle vika tvätten nu ikväll, men bestämde oss för att jag ska förska orka fixa gardereoberna imorgon så dom är fina från start och att vi imorgon kväll viker upp all tvätt. tror det blir bättre för annars viker vi den i onödan.!

Imorgon ska ja iväg=/ Vill inte men måste. men frågan är om ja kommer tro på det hon säger... Risken är inte stor. Men ja kan iallafall få veta om den är påverkad... för då blir inte mina kommande månader roliga.

Nej nu blir det sovrummet och sova. Har börjat sitta i vardagsrummet nu för tiden. Sitter bakåtlutad i fotöljen med fotpall. somnade tom här förut idag.

Skriver imorgon Sov gott=)

Sovrum nästan klart=)

Japp hurra såhär nära klart har aldrig vårat sovrum varit. Haha. Sängen är renbäddad och sängborden städade. Unden sängen finns det bara en snabeldrakeslang. Hela våran fina tvätthög är nu borta. Men intehelt färdigvikt. tänkte spendera kvällen till det medans vi ser tv=)  ja ja tänkte att även thomas skulle få vika;)

Thea sover nu gott i sin säng i sitt rum=) behövde inte flytta henne idag=) Får se när dom hojtar till=)

Nu ska ja gå på affären. behöver ha lite mjölk, bröd o sånt tråkigt.

Ha de super!

Sovrum ab

Ja så ser våra timmar nu kvar av denna dag ut=) ska ta och bädda rent sängen, vika tvätt och organisera riktigt där inne=) Sen får man se om vi flyttar in theas säng idag dit eller inte=) Beror på vad dom uppe bestämmer sej för=) Annars får hon sova i sitt rum inatt=) Vill inte riskera att hon vaknar men orkar inte ha henne i våran säng haha=)

Idag har hon haft otur. ramlat 3 gånger på dagis idag. varav 1 gång riktigt illa så hon har ett riktigt blåöga. Så nu klagar hon på att hon har ont=/ Så nu har hon fått alvedon och det börjar bli bättre tror jag sålänge hon inte rör där!.
Sen ramlade hon 1 gång till hemma på sin strumpa! Hon är trött och lite klumpig idag=)

Nej nu blir de sovrumsdags=)

Har bestämt mej att åka på tiden kl 9.45 imorgon. Bättre åka dit och få ett svar även fast jag inte vill sätta min fot där. Ingen annan vill ju kolla mej. Säger hon imorgon något så får ja ringa FL och berätta och begära att få komma in och vägra åka därifrån förens dom släppt in mej!

Nej som sagt sovrummet var det ju!

Julkorten=)














Ja hur gör man nu.

Ja nu har ja gått igenom 3 nummer i kalendern.. Fick samma svar på 2 av dom men inte på sista=/ Hon som svarade på MVC sa emot sig själv hela tiden. Min BM skulle ringa upp under dagen så fick ja prata med henne.

Hennes råd på mvc var:
Ta en alvedon innan du lägger dej
ta rispåse på kvällarna
duscha varmt.

ja det är saker jag gör nu för att klara kvällen.

sedan kommer ja du ska ju känna att livmodern drar ihop sej men det får ju inte göra ont så du måste andas genom det. På vilket sätt har du ont? Jag svarar då att det är inte smärtan att det drar ihop sej utan det känns som förvärkar helt enkelt, gör riktigt ont och jag vaknar tom av smärtan.

Då svarar hon ja men det det lät inormalt. men ja ber din BM ringa upp dej så får ni prata om du behöver någon tid innan ditt nästa besök vilket jag inte tror.

Ja det är därför ja inte ringer sjukvården. Tog ett steg till och ringde förlossningen. Där var svaret desamma med alvedon,riskudde och duscha varmt. Fortsätter det länge till ska ja ringa min bm igen.

Vart så ledsen av dessa samtal då jag verkligen försöker förklara hur det känns och hur ont det verkligen gör och på båda ställena får dom det att framstå som om jag bara är en övernojig gravid. Men jag är inte den som ringer i första taget längre.

Tog och slog nummret jag trodde jag ALDRIG skulle ringa på telefonen. kom fram direkt till växeln... Tog 4 minuter så svarade hon, förklarade även där och hon sa då att man inte ska gå och ha såhär ont som jag beskriver. Fick en tid 9.45 imorgon.... För hon tyckte det var viktigt att få känna och kolla på tappen  då den lätt blir påvärkad. Hon ville även kolla urinodling så det inte är nå sånt som gör det... och är det inget där som gör det och om det är jätte jobbigt för mej finns det tydligen tabletter. Men vill inte dit=/ VILL VERKLIGEN INTE DIT!!! Men vill ha ett svar. Jag är så orolig över lilla bus.

Hoppas hoppas hoppas K ringer och säger att hon vill att ja antingen kommer in eller att hon skickar mig vidare till någon som tar det på allvar.. Så jag bara kan avboka tiden direkt imorgon.

Fy vad delad jag är nu...

Onsdagen den 4 november

Ja det är redan onsdag.  Känns som det var torsdag nyss. Veckan har gått fort trotts att jag blivit galen haha.

Theabus ska få gå på dagis idag. Jag är ju bara ett samtal bort men det ska inte vara någon fara tycker jag. Hon har varit feberfri över 24h. lite snor är de kvar men de kommer man ju aldrig ifrån helt.

Idag ska ja ringa runt  lite. eller ja har ja tur behöver jag bara ringa 1 samtal. Men nekar dom så blir de nå fler. För idag ska ja försöka stå på mej.

Igår tog jag min alvedon duschade varmt och somnade som tur var! Smärtan gick över. vaknade 2 ggr inatt men sen kom de inge mer. Men vi får se vad dom säger idag. Första gången skulle ja ringa direkt om ja fick något, sedan när ja pratat om det med massa på sjukhuset så är det vanligt när man är omföderska så finns inget att göra. Men nu är ja orolig för tappen i grejer så nu ska ja ha ett riktigt svar.

Hon snarkar fortfarande här brevid då hon vägrar vakna. så ska ta och försöka få upp henne på riktigt. Bus i magen tycker inte om datorn så han är helt galen just nu!

gahh

Ja jag ger upp ni får inga nya bilder av mej ikväll. Blir en varm dusch nu sedan sängen. Mina skit sd som gör ont vägrar ge upp. så nu ska ja försöka sova

skriver imorogn och lägger ut bilder då

Beställning

Japp nu har ja skickat in en beställning på lite grejer inför julen. Vart dyrt men tror garanterat det är värt det! Hoppas bara jag blir lika nöjd som i fjol!!

Min halsbränna brukar bli iriterande, haft den i 1,5 vecka nu så det känns som det är något med graviditeten. Så jag lär inte bli av med den i första taget=/

Nu ska det lagas mat här hemma innan det ska städas lite. Vi kör sålänge ja orkar, ska skuras o dammsugas imorgon så då måste det vara fint.

Haha vi har tagit julkort idag. Fy fan vad nöjd jag är med vissa av dom=) ska nog lägga upp några ikväll här =)

UL tiden kom idag!

JA hurra nu kom UL tiden och läkartiden!! Känns så skönt nu har jag datumet jag kan blicka mot. Datumet som blir mitt nästa delmål denna graviditet,

Den 2/12 kl 11.00 ska jag vara på UL och 11.30 ska jag till läkaren!!

Den känslan jag fick i kroppen när ja fick se tiden går inte att beskriva. Behöver ha denna att sikta  mot. Se fram emot och fasa för!

Lilla bus. säg att den är borta då...


Tisdag 3 november.

Ja nu är de åter tisdag igen. Detta år har gått riktigt fort. Och fortare kan jag tänka mej att det kommer gå. Domhär 2 månaderna som är kvar.

Insåg igår att om 2 veckor är det skola=/ Måste ta och göra det sista så jag inte måste göra allt sista kvällen. För då blir de inte bra. Men får passa på när skruttan är på bra humör.

Hoppas VC tar oss på allvar och vill kolla henne. Någon grissjuka vet jag att hon inte har. Men frågan är bara varför hon får febern?!?! Men men vi ser om 1 timme.

Måste komma ihåg att ringa bror idag. Han fyller gammal. *räknar* Tror han blir 16. Dom börjar bli för stora nu mina småbröder.

Idag borde jag få ett paket på posten. Men vi får se om de kommer eller inte, det beror ju på om posten skönter sej haha.

Idag måste ja pyssla ihop en grej också så den blir helt färdig. Men det får man ta efter frukost och allt.

Ju mer  jag vaknar till liv och rör mej ju mer funderar jag på om jag verkligen mår så bra som ja trott.. Det visar sej snart tror jag...

Jag satt o tänkte igår och tiden denna graviditet springer iväg ibland och ibland kryper den  fram. Efter RUL i v 18 så gick tiden i snigeltakt fram tills jag fick nästa UL tid. Då började den gå super fort igen. Nu var ja på UL förra veckan och denna vecka kryper verkligen fram. Känns som jag borde kommit in i v 26 länge nu. Men nej är fortfarande bara 25. Hoppas tiden börjar gå fortare när jag får min UL  tid igen.

Nej nu har ja inte ork att sitta här.. Mår skit inser jag=/

Thea skrot sover nu

Japp nu sover hon. hon har varit feberfri hela dagen fram till nu ikväll insåg att hon ligger på 38.9 igen=/ Ska ringa vc imorgon och be om att få komma och kolla UVI då hon haft feber till och från så länge nu! Men vi får se vad dom säger. Kanske borde rådfråga med sjukvårdsrådgivningen bara för att få 2 olika bedömningar utan att åka in ikväll.

Skruttan sover nu gott i sin säng. det är så värt att ha henne vaken hela dagen. Hoppas hon sover bra inatt nu bara för hennes skull. Vet hur jobbigt det är med feber.

Nu ska ja pyssla på lite lätt med köket skriver sedan

Bm besök

Japp nu är bm besöket avklarat.

Hon som tog proverna på mej sa oj du ser blek ut vi tar ett till här. När ja kommer in till bm säger hon samma sak. Oj du ser riktigt blek ut vi borde ta ett prov till. berättade att dom tog något till där ute så hon gick o kollade med det såg bra ut Tydligen. Men hon tror att det kan ha att göra med att jag är så slut i kroppen och massa tankar och ja smärtan i ryggen. Men hon skulle hålla koll på det.

Den 11 november blir det glukosbelastning på mej. Mitt sockergrejs låg på 9.5! Allt över 8.0 kollar dom så därför ville hon kolla.

Mina värden idag:
Sockergrejs: 9.5
Sf mått: drygt 26
Blodtryck: 126/63 tror jag
Järn: 126
Hjärtljud: 150


Ja det var väll allt ja mins Nu ska ja sova. är helt borta tyvärr

Måndag 2 november

Hmm undra om jag har tvätttid idag? Måste kolla.

Här hemma är det en liten sjukstuga, thea är fortfarande förkyld men tror inte hon har feber men ska kolla när hon varit vaken ett tag. Hon är alltid piggast på morgonen tyvärr.

Min näsa börjar bli riktit täppt men tror febern håller sig borta iallafall tror jag.. Men ska kolla den också. Men min rygg däremot=/ NU börjar det bli riktigt jobbigt. Ska få tag på min kära sjukgymnast och fråga om jag verkligen provat allt! Går inte längre så nu måste det dom sista åtgärderna tas in=/ Thea blir lidande=/

Nej nu ska ja försöka ta mej upp och fixa frukost=/

Min underbara dotter Theabus skrot=)

Haha ja thea är helt underbar. Hon är sjukt just nu och vägrar sova så hon får ligga här brevid mig i sängen.

Först hör jag hur någon viskar macka, macka macka. så ja jag tror hon är hungrig.

Sedan låg ja o kollade på kläder då säger hon *Massa kläder, thea gillar mycket kläder*

sen  från ingenstans säger hon* där är pappas datorn, där är mammas datorn, men vart är theas dator? Sedan börjar hon fråga vart allas dator är och när vi kommer till beriit så säger jag att berit inte har någon dator. Då säger hon typsikt!

Hon är väldigt djupa diskutioner just nu med mej om olika saker. Hon är helt underbar min älskade dotter!!!

tänkte lägga in en bild men internet är för segt.

*nu härmar hon alla djur hon kan ber mej fråga henne vad olika djur säger haha=) Thea min sötnos!!*

Theas nya skor=)

Ja idag hämtade Thomas theas nya skor medans ja och skruttan sov. Hon orkar inte hålla sig vaken hela dagar nu när hon inte är helt pigg.=/ Så imorgon blir hon hemma från dagis igen=/ Hoppas hon kan gå snart igen då hon tjatar om dagis. Men hon ska bli frisk först!

Hon vägrar ta av sig skorna! ska ligga med dom på sig i sängen, gå på toa, äta mat ja allt ska hon göra med sina nya skor! Haha längtar tills vi kan börja använda dom! Hoppas snön kommer snart.

Ju längre in på denna eftermiddag vi kommer ju sämre börjar jag må=/ Nu är det inte bara den vanliga ryggen jja känner av utan tror jag är påväg att bli sjuk=/ har fått feber och frossar=/ Hoppas det går över. Annars får gubben ta sin första VAB dag på jätte länge imorgon. Vill kunna ge thea det hon behöver när hon är sjuk och är jag också sjuk går det inte=/ Men vi ser vart det slutar=/ kvällen är ju fortfarande ung.

Orken borta.

Ja idag har ja ingen ork längre, ryggen värker nå så grymt. Vi tog en promenad till affären och efter den turen är min rygg av=/ SÅ då har ja gett upp i mitt huvud=/ Hade så mycket jag vill göra och skulle få färdigt idag=/ Men än är inte dagen slut. Får ta lite i taget. Har fått in alla grejer nu från svärmor, bara en stol kvar.

Men idag ska iallafall vardagsrummet bli klart och jag tänker inte ge mej heller! Om det så ska ta hela eftermiddagen pga ryggen. Men vi är ju 2 så vi får dela upp oss på sånt som vi klarar. Tror inte det är så farligt med allt om man bara börjar haha=)

Nej nu blir de o köra lite innan jag tänker ut något att äta.

Nu har dagen börjat på riktigt=)

Ja  nu har dagen börjat på riktigt! Thomas har tömt bilen och fällt sätena, är nu på statiol och postar paket. Sedan ska han ner till S och A. Sedan far dom vidare till svämor. Men blir inte långvariga=/ Då min rygg inte tillåter allt med skrot idag=/

Hurra snart kommer dom tillbaka med möblerna hahaha=)

Nej nu ska ja ta skruttan och mysa=)

Så nöjd med min nya Design

Haha ja fast med den rubriken lät det som om jag gjort den och det stämmer inte. Haha är så glad att Lilldessan;) tog tag i den haha.=) Äntligen en som inte är rosa och  som ja är nöjd med! Hoppas på att jag ska kunna få ha denna enda till i februari!

Super duper tack För det!

Söndag, 1 november

Oj hjälp kollade på kalenderna för att få till dagens datum rätt. Insåg så att det är den 1 november idag. REDAN?!? Vart tar tiden vägen är min fråga. Den frågan jag ofta ställer mej.

Ja idag var det som sagt en massa planer på mitt schema. Frågan är bara hur många av dom jag kan genomföra då min rygg redan skriker.. Men får ta det i ett LUGNT tempo och i den takten jag klarar. trotts att ajg egentligen borde ligga helt still i sängen idag.

Verkar som Simone kommer upp och håller mej sällskap. Andreas ska följa med ut till svärmor med thomas och hjälpa dom lite med att få ner grejerna! Längtar så grymt.

Vi fick ju med oss massa grejer från svärmor igår, och det jag fastnade mest för är Filten! Finns ingen mysigare filt!! Alltid gillat den när vi är hos henne.

Nej nu ska ja ta o klä på mej, klä på thea och sedan blir det till att fixa fram frukost=) Har MASSOR vi ska hinna med innan klockan 10.