Söndagen den 22 November!

Ja åter söndag vilket betyder att golven ska dammsugas och skuras, har våra fasta dagar och sedan kör vi där de behövs mellan. 

Insåg också att detta är våran enda dag denna vecka som vi har tid att göra något mera hemma tillsammans, så det blir storstäda inför jul idag tror jag. Skura lite fönster o sånt.

Thea har fastnat för Emma och lillebror som är en bok, Ska iväg till veckan o se om ja hittar flera. Någon som har nå tips på storasyster böcker?

Igår hade ja o thomas myskväll=) Inga datorer och bara mys i sängen framför 4 bröllop och 1 begravning. Mysigt värre!

Nu börjar skolgrejerna anlända på FC=/ Blir 2 riktigt tuffa månader nu tror jag=/ Måste börja tänka om helt för nu blir man ännu mera låst. suck. Men ja ska klara detta fast nåde den som säger att jag ska plugga på jullovet. Då ska ja njuta av thea!

Hon förstår nog mer än man tror om "lillasysterbror" som hon säger, för hon säger alltid godnatt och blir sur om hon inte får det. Men hon är fortfarande rätt för att känna på magen sen den gången bus sa hej till henne. fast idag ville hon känna med foten haha=)

Bara fortsätta fråga frågor om någon undrar något. Fått 1 fråga iallafall nu som ska ja fösöka skriva ihop ett svar som inte blir så långt med;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback