Äntligen klar=)

Ja nu är allt äntligen klart=) Hurra! Dammsugit och skurat. eller Nej thomas har dammsugit o skurat jag sprungit runt,

Svärmor kom och fikade förut=) Mums. Thea tyckte det var roligt att träffa henne men inte när hon åkte hem=/ Men vi får åka upp om ett tag igen. är ju trotts allt inte så långt upp!

Oj nu är dom i huddik inte lång tid kvar innan dom knackar på här kan ja tänk mig och ja  åste byta om haha kan inte se ut såhär! Hurra äntligen träffas vi igen!

Ska försöka skriva under helgen annars skriver ja på sönda!

v 12!!!!!!

Vecka 12 här kommer jag;)

Surströmmingen gick bra!

Ja det gick bra att äta. jag hade med mig min sallad och åt så snällt av den! haha. Gott var det iallafall. Lillthea åt MASSA potatis. märks att hon älskar potatis! Tyvärr så  vart vi där längre än beräknat så bilfärden hem var inte roligt! efter 4 km var hon påävg att somna. är typ 5 mil så i 4.6 mil satt jag och sjöng imse vimse. Ganska trött på den.

Imorgon kommer vårat främmande från stholm=) Ska bli roligt. hoppas deras bilresa går bra! Dom skulle starta ganska tidigt så då är dom här i bra tid. får se vad vi äter.

Thea fick en jätte rolig grej av svärmor idag. Ett våffeljärn/mackjärn med mussepigg! ska försöka mej på att använda det och se hur det går=) Thea tackar o bockar även om ja tror mamma och pappa tyckte den var roligast;)

Nej nu ska ja vika tvätt innan ja ska sova! ha det super ska försöka skriva imorgon!

Hitta den!!

Ja nu hittade vi kameran. låg där ja trodde. märks att vi inte haft den på länge så är knappt nå bilder tagna. Men lite kan ja bjuda på!


Är man trött så kan man somna var som helst och hur som helst!



vi  bakade inför theas kalas=)



Jag bakade också



kan lova att vi hade pärlsocker i hela köket!!



våran blivande kock=)

Nej nu ska ja fortsätta här hemma för nu sover skrot=)

En lång dag framför oss!

Ja idag blir det en lång dag tror jag. Håller på att göra oss i ordning nu så vi ska ha det klart! Sen blir det koka ägg och äta frukost=) Mums. Sen börjar dagen!!! Blir till att städa det som är kvar. har blivit pedant så det tar tid!! Men känns som det behövs, har tagit bort lite fina dammråttor=) Är egentligen inte så mycket kvar men det ska vara så klart så jag bara kan dammsuga och skura imorgon.

Vi är bjudna på surströmming hos svärmor idag. Hoppas vi hinner åka. vet inte vad jag ska äta än bara. får åka på affären o kolla lite. äter inte surströmming. Hoppas bara jag klarar doften...... Så jag inte får rymma in i bilen=/ För det vore inte roligt. SKulle vara där 3 om thomas skött sig. åker nog runt 17 hem igen=/ tar trotts allt 1 timme och thea hatar o åka bil och hon får inte somna. så det kan bli roligt att åka hem. Men det hänger på thomas;)

Nej nu kurrar magen.

V 12 imorgon=) tiden går fort!!

Just ja någon som sett våran kamera?? den är spårlöst borta!

Hittade informationen!!

Hjälp! hittade äntligen informationen om vad träningen gubben min har testat på idag med grannen. Den summan var väldigt saftig! tror tom ett årskort på gym är billigare!! Så får se hur vi gör. pengarna kommer finnas men kanske bättre att han får sitt efterlängtade gymkort istället! synd det ska vara så dyrt!

nu ska ja krypa ner i sängen med en påse popcorn! sen blir de sova som gäller!

Les på att storstäda

ja jag är riktigt les på att storstäda då jag inte får den hjälp ja önskar mej. Men nu vet han vad som står på spel. Surströmming!  Får se vad som lockar mest!

Thomas kom hem  från sin träning har han börjat med för ett tag sen. riktigt svettig!! ville bara slänga in han i duschen men då vi har en dotter som VÄGRAR somna med Mig. Går inte hur ja än gör. så hon var super trött så han fick sätta sej på sängkanten. tog 4 min så sov hon!! Vill också kunna knepet! haha

Igår var vi med linda=) Vart bjuden på super god mat hemma hos oss haha. Hon shoppade allt. Vi hade även acke hela dagen=) Gillar den hunden.

Mitt illamående är verkligen bättre. MEN jag klarar fortfarande inte lukter. Så vi får se hur de slutar. har fått ett jätte bra schema så tror att jag ska kunna komma tillbaka och jobba den 14.

Ska även på inskrivnin då=) längtar som en tok! Känns som man kommit en bit nu=)

Nej nu ska ja plocka lite mer så ja hinner klart innan torsda då vi får främmande=)

Thea ska bli storasyster!

Ja thea liten ska bli storasyster i Februari om allt fortsätter gå såhär bra!! Och det hoppas jag på! Är i v 11 nu så det är en bit kvar att vandra. =)

i helgen har vi grillat hos L och F igår. var riktigt mysigt. fick åka hem ganska tidigt då thea behövde sova! Hon är nu inne på sista dagen med antibiotika och hon är så duktig då hon tar den själv!

Idag har vi bara varit hemma. Tvättade imorse mellan 10-13 och sen fanns det en tid 16-19 också så nu har vi ännu mer i maskinerna! så skönt att ÄNTLIGEN få komma ikapp. Synd bara att 1 maskin och torktumlaren var trasig=/ Dom borde byta ut allt där nere och införskaffa torkskåp också.

Nu håller vi på o går igenom överallt inför B E W och Ws ankomst på torsdag haha=) Kommer bli riktigt roligt tror jag!

Nej nu ska ja se vad man kan stoppa i magen. Ha Det bra!

Blir en mysig dag idag efter en mysig dag igår=)

Ja igår bestämde jag och L att vi skulle åka iväg på stan. behövde komma iväg både hon och jag. vi hade jätte mysigt. Thea fick en super fin tröja av henne=) Tack=) Var lite hemskt bara då den var i 110 det ksa inte min dotter kunna ha haha=)

Sen kom S och S ner och busade med mej och thea innan dom skulle äta. pratade mycket och det var länge sen! vi får göra om det!

Sen fick ja en till impuls så bjöd hit L och A på film =) var mysigt men vi pratade mer än vad vi såg på film. haha Sen åkte hon hem o vi gick o la oss o såg tv. men tror ja somnade för fort som vanligt=/

Idag blir det familjemys på stan=) vi tänkte ta bussen ner nu snart och kolla på drakar! sen ska jag även handla lite mer på rean till thea. Thomas ska även få kolla lite.

Sen får vi se om jag och L skulle träffas och köpa tuttar till mig hahah. behöver trolla lite med tuttarna under klänningen till bröllopet. ska även köpa färg till klänningen, sidenband och skor haha. insåg att ja måste bättra på sminkförådet men det blir den 6. klänningen är viktigast nu=)

Nej nu ska jag fixa iorning mig och thea. så får vi se hur dan blir=)

Just ja något roligt hände igår.. jag och thomas syster satt o pratade om att thomas gått upp i vikt och även jag. men då sa jag att det beror på för mycket godsaker från oss båda men att thomas nu börjat gå ner igen=) Då kläcker hon ur sig. - vad stor du har blivit! Sen inser hon vad hon sa så vi börjar tokskratta. FÖrstod hur hon menade så var ingen fara. haha men är jag verkligen så stor? tycker inte det syns haha

En UVI igen=/

Ja det var som jag trodde en UVI=/ så nu är det spruta med äcklig sörja till henne som gäller. stackars liten. hon har inte klagat när hon har kissat förens idag=/ så vi får se hoppas det går över fort!!!

Dom var riktigt snabb odag. kom in 9 och hade allt klart var därifrån 20 över. jag gillar att dom gjort om systemet=)

Nu blir det sjukan med thea liten

Ja nu blir det sjukan med thea liten. grnig är hon men det kan hon vara ibland men hennes urin luktar INTE gott. kan lova att det är en UVI igen men måste ju få något mot det. Nej skriver när vi kommer hem och berättar vad dom sa.

AJAJAJ

Ja så säger jag. bet av en tand igår riktigt=/ 1/4 del ungefär är borta och det är hål rätt in i tanden. Ska iväg nu 10 o laga. tur man har gratis tandvård!

Så less!

Hur fan kan man göra såhär? dom skulle få stå där o ni skulle inte röra dom. Hur fan kan man då röra ALLT utan att fråga?? tack för det. tack för att jag nu måste prata med en person som inte skulle bli såhär!!! FY FAN!!!!!

semester

Ja det vart en minisemester upp till svärmor. därför kommer det ingen upptadering längre. är inte sjukskriven längre än till idag men vet inte om jag måste ringa läkaren såfort vi kommer hem=/ har börjat kunna äta men tål fortfarande inte dofter för 5 öre. och jobbar ju där ja gör=(

Snart är det 2 siffrigt=) ÄNTLIGEN! det är en milstolpe och sen bara 2 veckor  kvar sen är det början på augusti=) så skönt!

Börja packa upp.

Ja nu ska dom sista kartongerna packas upp. thea är med mormor i stan och då ska vi passa på., har varit och handlat lite också så vi har lite mer mat hemma tills helgen. äntligen hittat lite som jag kan äta. meloner och jordgubbar=) går ner fint men sen mår ja illa efteråt men jag får iallafall i mig det o det är de viktigaste just nu känns de som.

nu är älsklingen uppe hos grannen o ska se om han får låna grejen så vi får upp ljuslyktorna. vet ej om ja ska ha den stora över sängen eller i köket eller om den får plats i hallen. för den är riktigt snygg=) Ska upp med allt plotter nu=) hurra=)

Nej nu har ja inte tid att sitta här längre, mamma ska inte behöva ha thea hela dagen haha=)

Kan inte somna om=/

Nej ida kunde ja inte somna om. Är första dagen jag vaknar och mår såhär redan från morgonen. suck trodde tabletterna skulle hjälpa och inte göra det sämre.

Idag ska jag försöka organisera våran lägenhet lite. Har massa saker som ska upp från kartonger och fler saker som ska ner till källaren om man nu får plats.

Igår tog jag och thomas undan theas stora vagn=/ MIn lilla tjej har blivit stor. har användt den jätte lite sen vi flyttade hit och köpte brion så nu fick den åka in i förådet. den ska till dagis sen.

Idag ska thea vara med mormor igen=) hon gillar att vara med thea och thea gillar att gå på stan med mormor och kolla på drakar, mata ugglan och äta glass=) det brukar vara deras dagar=)

Nej nu ska ja ta lite fil o se om ja får i mej mer än igår. då vart det 2 skedar=/

Inte haft ork

Ja inte har jag haft ork till detta. försökt tagit mig igenom dagarna med jobb men idag vart det sjukskrivning. min läkare förstår inte varför ja inte kommit tidigare. men tjurig är man. Gått ner 3 kg nu på 1.5 vecka. inte bra att inte äta.

Annars är allt bra=) myser på med thea så fort jag kan.

Idag fick ja ett samtal, ett erkännande. varför kunde du inte sagt sanningen direkt så hade jag sluppit detta. Men nu vet jag iallafall vem det VERKLIGEN var. och jag är INTE glad på dej kan jag lova. Men får se hur det blir med tiden...