Vad fort det går om man är två.

Ja ibland går det fort. Thomas tog disken och jag småplockade lite i köket, hallen och badrummet. Sedan bar det av mot vardagsrummet där all tvätt står! Så nu ligger all tvätt på sin plats förutom theas då vi inte vill riskera att väcka henne, Även allt som ska upp på galgar är kvar. Måste verkligen köpa galgar till thea och det är NU. Så känns det. har jätte mycket vi inte kan hänga upp som ska hängas så får försöka lösa det fram tills vi åker på birsta nästa gång. Ikea har billiga och bra dom! Just ja vi har 1.5 ikeakasse med strumpor som imorgon ska få sig en vän, och hittar dom inga vänner åker dom i soporna! Så enkelt är det.

Är så skönt att ha haft thomas hemma idag och vi bara har funnits och varit! Har pratat mycket och funderat. Behövdes verkligen.

Imorgon ska vi se till att alla mobiler är så vi inte hör dom, så inget kan störa oss utan vi får sova tills vi vaknar och när vi vaknar är de ingen bråska upp! Skrot kan endå inte äta direkt när hon vaknar. Så vi får mysa på! Var thomas som begär det.

Sedan under dagen ska det sakta men säkert fixas klart här hemma. Är inte mycket kvar nu innan jag kan trivas igen. Och då ska det inte få förfalla såhär igen. Nej då ska det hållas "rent".

Nu blir det att bre ut sej i sängen, ryggen tog stryck av att sitta o vika tvätt idag. suck

När är det barnen i magen brukar bli lugnare? Någon som vet.. känner inte igen bus riktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback