Lång dag igår

Ja det var det. började med att man for ut på ikea kl 10 och köpte alla theas grejer. tror summan på kalaset vart 2175+99. sen ska vi ha lådor, men det får vänta lite. sen vart det barnenshus, och thomas är söt. han är ju helt galen i kök och sånt och vi hade bestämt att gå ifop med T och köpa ett men sen sket sej lönen där så då kunde hon tyvärr inte så då skulle vi köpa ett för 199 på ica. ett vabligt rött kök med 3 plattor och 1 ugn typ. vi går in på barnenshus och skulle handla till theas kusier och något litet till henne. Då ser han det köket han ville thea skulle ha. han stog med kartongen länge länge, frågade personal om det och allt möjligt. och vet du vad han säger;)? Detta tar vi;) haha så ja det blri typ theas enda och sista julklapp från barnenshus!

Trodde jag skulle få skruva ihop alla möbler utom fotöljen igår men det kunde jag glömma! Bara sängen och hyllor resten ska bli julklappar tydligen. så nu har hon 4 stora paket som väntar.

satt och slog in alla paket igår och det gick åt 7 hela rullar + 1 rulle leksakspapper. *alltså sånt från affären* Det känns som det är bra gjort endå för storleken på paketen.

Börjar äntligen bli lite nöjd i sovrummet. nu ska man bara få till det efter alla julklappar också.

Thea var helt lyrisk igår över sängen vi skruvade ihop den med hjälp av henne och allt nrä den var klar bäddade vi den och där la hon sig sen och bara myste! Såg så gulligt ut.

Ska ta kort på sängen och allt sen. Måste bara få ordning.

Sen fyndade jag utekläder till mej=) köpte täckbyxor + jacka för 699=) är nöjd. inte snyggaste jackan men duger fullt för mej=) Köpte även skor! 450 jävla kr för ett par bra skor med mönstersula. haha men det fick det bli. thomas fick också täckbyxor för 299 kr är nöjd över dom.

ikväll blir det party hos svärmor tror jag. hmm ska ringa o kolla. men ha en bra dag=)

Funderar på att byta gardiner och sånna grejer idag. sätta upp ljustakarna utan att tända dom. jobbar nämligen hela helgen=/ så har inte tid då.

Kommentarer
Postat av: gustav

thea verkar gilla sin säng iaf :) härligt!

2008-11-26 @ 09:37:32
URL: http://gkibe.blogg.se/
Postat av: Jenny

kul med shopping, längtar tills jag ska få inreda min lillsessas rum när vårt hus är klart :-)

2008-11-26 @ 11:43:22
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Jossan

jag ska kanske iväg imorgon och ordna ljusstakar och stjärnor.sen åker dom fram också:) de är så många andra som pyntat för julen så då kan man lika gärna göra de själv också=)

2008-11-26 @ 19:44:30
URL: http://fruliden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback