Snön är här *suck*

Ja nu är snön här. gillar inte snön=/ visst det blir ljusare ute men det blir kallare, blötare, halare *för man ser inte isen* och jobbigare att gå/dra vagn. Men för theas skull och alla andra barns skull så är ja glad att snön är här=)

Igår jobbade jag. Roligt som vanligt. det är det som r det värsta jag trivs med jobbet så att jobba och arbetskompisarna. men inte med allt annat. ska jobba helgen nu också=) ska bli roligt.

Idag blir det en storstädning här hemma. ska försöka hinna så mycket som möjligt innan kl 14 då vi ska hämta thea på dagis. Så får man se vad man gör i eftermiddag troligen går vi ut och leker massor=) *roligaste som finns*=) Ska även tvätta ikväll då vi fick välling i hela sängen då thomas var lite för trött för att ge thea vällig;) han vaknade efter att ha legat på flaskan i 7 timmar=/ gissa vart den vällingen låg då? inte i flaskan iallafall. men det går ju o tvätta som tur är=)

NU är thomas ute och byter däck på bilen, går nog inte så bra och köra runt med sommardäck nu på snön;)

Haha just ja jag har inte berättat om min nära stolpen upplevelse igår;)

Emma kom och hämtade mej innan vi skulle på jobbet och när man åker ner från mej så är det en liten backe. vi kör i den backen och det gick inte fort kanske max 30. då bromsar emma till lite lätt och poff så har vi tappat fästet. hon försöker ratta up bilen men inget hjälper. Så vi sitter där i bilen och ser stolpen komma närmre och närmre bilen. och poff kanske max 30-50 cm innan stolpen stannar bilen haha. den fick nog fäste på gräset i diket som var innan. Så hon backar ut och vi forsätter till jobbet;) kan tillägga att vi körde sakta på motorvägen sen;)

nä nu ska ja till grannen med hennes fältkors;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback