GodMorgon

Godmorgon i stugorna.

Idag blir det jobb igen. jobbade igår och det gick bra. lär de ju göra även idag.

Har börjat få någon konstig känsla i kroppen. vet inte vad det är=/Enda ja vet är att ja inte är sjuk. Hmm ja någon dag kommer jag kanske på vad den konstiga känslan är. Hoppas bara det är snart. orkar inte gå¨såhär länge till=/

Thea liten är äntligen frisk=) blir dagis för henne på tisdag. Märks att hon trivs där.

Just ja skrev inget om min praktik. det är på scandic hotell. Är ganska besviken på dom. på onsdagen fanns inte ens dom ja skulle träffa där så hamnade i ett annat rum. men var inte fyskam för Emma som jobbade där var super trevlig. Fick göra nå program på datorn om massa saker. Sen gå hem
På torsdagen hade ja fått veta att ja skulle vara med Erika och vi skulle städa. kommer dit o knackar på o berättar o hon vet inget alls. iallafall så fick ja börja städa egna hotellrum direkt. var skönt men endå rädd att gör fel hade ju itne prec fått veta hur man gör på just det hotellet. Frågade sne om ja skulle gå med henne hela tiden då sa hon att ja skulle skifta med olika. hade ju varit enklare att gå med 1 i början o lära sej.

Men kändes inte som dom ville ha mej där. på hela lunchen sa dom inte något alls till mej, försökte starta samtal men ingen sa något tillbaka.=/ lite tråkigt.

Nej nu ska ja ta o gå o klä på mej lite kläder. sen fixa upp håret innan ja ska gå till bussen. borde nog väcka mina små skrotar också=)

Hoppas detta kan vända snart. Hur länge orkar man med??

Kommentarer
Postat av: Gustav

Man orkar alltid mer än vad man tror :)

2009-02-01 @ 23:02:31
URL: http://gkibe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback