Helg helg helg med dom tre S:en;)

ja nu är det åter helg. då jag inte mådde nå bra alls i torsdags natt och inte nu igår heller så vart ja hemma från praktiken och skolan. Skulle på skolan idag hade jag tänkt men febern vägrar ge med sej som jag vill=/ suck. så blir hemma idag också.

Här ute är livet som alltid helt underbart! Känns som man hör hemma här ute med dom. konstig känsla igenligen. Vi har föt mycket gemensamt därför vi går bra ihop. Hoppas bara det håller i sej men det kan bara tiden utvisa.

Igår fick thomas ett mindre roligt samtal=/ Hans farfar har cancer och i början på februari så vart han ännu sämre då dom märkte att dom hade spridit sej till hela kroppen=/ sen igår ringde thomas pappa=/ tänkte direkt när jag såg hans nummer att nu är han död. Men han hade inte dött än men var inte långt ifrån=/ Läget är kritiskt nu och han kan leva någon vecka till eller bara någon timme=/ varför ska alllt hända våran familj just nu? Kan inte det komma lite då och då och inte ALLT på en gång.

Idag ska sara till vårdcentralen så ska följa med henne dit. Sen blir det hem till dom och fixa o dona. ska ut och leka med thea också, och självklart ska seb med. Men han är lite liten för att leka men jag ska se till så han får känna på snön;)

Till er som inte vet så är sara, stefan och seb 3 helt underbara människor. Sara och ja går ihop och har gjort det sen vi träffades. kan prata om allt och inget hindrar oss. Thomas och Stefan  verkar också gå jätte bra ihop. Så fort vi åkt härifrån eller dom från oss så börjar vi tjata om att åka till varandra. Just ja Seb är en stadig 4 månaders kille som är helt störtskön. Thea tycker om honom mycket men är lite svartsjuk av sig. Hon vill helst bara ha lill 'bes* som hon säger för sej själv.

nu ska ja ta o diska upp disken så jag slipper ha dåligt samvete. för det hör till när man är borta=) Alltså att hjälpa till att städa=)

Kommentarer
Postat av: Seb med familj

Hehe, "bes":) Tror dem kommer gå ihop lika bra som vi andra. Thea är då så fruktansvärt söt:) Seb kommer få en bra relation till thea och han kommer lära sig snabbt med henne då hon själv sveper fram i en otrolig takt med utvecklingen.



Tack för att ni finns.

2009-02-27 @ 11:51:47
URL: http://Ourson.bloggagratis.se
Postat av: svärmor

Fin pik

ler

2009-02-27 @ 16:12:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback