Tillbaka till verkligheten

Ja nu är man fit for fight igen. äntligen frisk och gu v ad jag har längtat!

Denna vecka har gått fort redan fredag. Har inte gjort något alls nästan men har varit skönt=) Idag skulle ja till skolan 8.10-10.20 men så smart som vi är här hemma så försov ja mej rejält vaknade 10 haha jaja ibland får man försova sig!

Idag har vi städat lite. har lite kvar innan ja vill ha främmade imorgon. har även börjat packa ner lite i garderoberna. Känns så skönt att det börjar bli en rejäl hög med färdigpackade.  men det jobbiga är att det inte ens syns här hemma haha. Ska nu börja gå igenom theas garderob och packa lite där med. ska passa på att rensa ur det hon inte kan ha igen också. Hon växer för fort.

Imorgon kommer Sanna och Nova hit! Ska bli riktigt kul inte träffat dom sen i augusti. Så det är ett bra tag sen. ska fika o prata o leka med ungarna=)

Tack Sara för inatt, tror både du och ja behövde det samtalet. Känns mycket lättare nu.

Just ja kan inte bjuda på nå nya bilder på kameran ligger hos sara haha glömde den sist vi var där men en gammal bild kan ja bjuda på=)

None

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hallå där!



Idag är det som sagt fredag den 13:e...



När jag kom till bilen i morse och skulle åka till Jobbet kl 07:00 så var det någon som hade backat på min bil. Det låg en skärm (grön) kvar som dom hade tappat. En massa krossat glas från bilen. Min bil klarade sig jättebra förutom att det blev ett litet hål på det röda glaset längst ner... Hoppas att dom inte ser det på beskitningen om 2 veckor...



Du har inte sett någonting???



Kramizar

Camilla

2009-03-13 @ 22:57:58
URL: http://gevalium.blogg.se/
Postat av: Elin

Hejsan=) Är du laddad ikväll nu inför melodifestivalen =) kram Elin

2009-03-14 @ 19:34:23
URL: http://lillemanochjag.blogg.se/
Postat av: Anonym

Såå bra blogg och såå fin design<3

2009-03-15 @ 09:39:32
URL: http://bellaros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback