Äntligen onsdag

Ja idag är det äntligen onsdag. Känns som veckorna springer iväg haha=)

Thea somnade super bra igår kväll också. drack välling sedan sov hon! vaknade 00 o kom in till oss, drack välling sedan sov hon igen=) Hon sover fortfarande=) Men ska snart upp så vi kan gå till dagis.

Febern försvann poff natten mot tisdag. Förstår inte varför hon får det som  hon får det. Men hon var feberfri hela dagen igår och då får hon vara på dagis idag! Hon har tjatat massor om dagen men får se om hon verkligen vill dit nu när vi väl ska gå. Det är de bara hon som kan avgöra haha=)

Nu på förmiddagen ska ja göra allt för att sysselsätta mej själv. Blir troligen storstädning i sovrummet igen, det förfaller så fort överallt och tog dom andra rummen igår=) Får ta lite i taget för annars orkar inte min kropp.

Kl 13 idag är de UL igen. Är lugnare än ja trodde jag skulle vara! Ska bli skönt att få svaren jag vill ha. Och om ja inte smsar just dej direkt så är de inte för ja inte kommer ihåg utan för att ja har mycket att tänka på / prioriterar bort sms just nu. Men svaret kommer att komma!

Nej nu måste ja väcka skrot så vi kan gå till dagis snart=)

Kommentarer
Postat av: Mirandas mamma

Skönt att bebis verkar må bra iaf. Förstår att du är orolig hur de kommer bli i framtiden, hoppas du kan bearbeta allt som sades idag, så du sen kan konsentrera dig på de posetiva sakerna. Kram

2009-10-28 @ 15:08:01
URL: http://www.mirandasmamma.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback