lång dag

Ja det vart en lång dag, spenderade nå timmar hemma hos mamma och pappa idag och det var mysigt=) åt mat och bara var, somnade även till i ena broderns soffa haha=)

när vi skulle åka hem funkar inte vindrutetorkarna!!!!! PANIK vi ska upp på skolan imorgon och måste verkligen upp! hur ska de gå utan bil kändes det som vart hel tom less och panikslagen. Ringde pappa i totalpanik, vi stannade och det var inte bara glapp så vi försökte ta oss hem, gick men var inte mycket mer än så..

Underbara pappa ringer och säger att han sitter i bilen! Han var påväg hit! Så i spöregn kom han och hjälpte thomas att kolla bilen! nu vet vi vad som är fel och har fått till det provisoriskt så vi ska kunna ta bilen till skolan iallafall! sedan blir det till att laga den!

fick underbart erbjudande om att få låna en bil också! Var en sån lättnad så det finns inte. Men nu  löste allt sig, hoppas på bra väder bara endå=)

Känns skit att lägga ut pengar på den och laga den, men vill försöka rida stormen ut och kunna köpa en vettig bil efter jul! så vi får se vad detta hamnar på!

Hoppas iallafall jag har turen med theas overall, isåfall får hon en rosa=) har jag otur blir det en gråmelerad. Men det är en bra overall iallafall!

Nej nu ropar sängen, hoppas jag kan sova trotts regnet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback