99 Bilder i kameran

Ja ja insåg att det ligger 99 bilder på kameran som borde läggas in på datorn och fixas. Dock ska orken infinna sej för det. Nu ikväll är ja trött som en gnu. Såfort thomas fått thea att somna och lilleman har ätit och somnat igen så ska jag sova! Hoppas det blir snart;)

Imorgon ska thea och thomas åka på drakborgen=) Då ska ja ta tag i skolan. Hoppas på en bättre natt inatt så ja orkar.  Måste ta tag i det nu nämligen.

Är även bestämt att thomas blir pappaledig till den 12 februari då börjar praktiken igen. Thea kommer vara hemma denna vecka med oss  och får sedan börja på dagis nästa vecka. Man märker direkt på henne nu att vi inte har våra rutiner längre. Nya rutider ska byggas upp men många ska även bevaras=)

Idag kom det ett samtal hit hem som gjorde att hoppet kom. Lite för mycket hopp men jag hoppas han får ett till samtal imorgon om samma sak!! Tänkter inte sluta hoppas, dock kan ja bli besviken.

Sjukan tyckte ja ska pumpa ur och ge så med kopp/sked på det bröstet han inte tar just nu, för när detär halvtömt så tar han det. Det som han inte behövde äta skulle ja stoppa i påsar i frysen och ha till senare tillfällen. Hoppet är inte borta för amningen heller!

Nu ska ja ta Noel som håller på att vakna=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback