Fredagen den 19 Januari 2010

Idag ska thomas skruva bil.Beroende på om det ens går då han lämnade bilen så det inte finns batteri i den igår.=/ Igår la nämligen kupefläkten av. Så just nu har vi ingen bil som går att köra=/ Det är så TYPISKT när man behöver bilen som mest. Thomas är nämligen i stort behov av bil månda och tisda=/ MEn det får lösa sig.

Idag ska vi åka buss och handla=) ska mest ha smågrejer och saker till ungarna så bussen duger jämt. Hoppas bara den inte är full när man ska åka. Och frågan är om man ska ta birsta eller kvissle haha=) Vet inte om dom har noels blöjor i kvissle nämligen. Men ett telefonsamtal borde lösa den frågan haha.

Nästa vecka borde vi storhandla, blir att fråga om någon ställer upp då. Tror nämligen inte ja vill storhandla med buss;)

Thea ser på tv nu och noel ligger och filosoferar. Han somnade 1 inatt och vaknade 5 sedan har han vaknat 7 och9 samt nu för att äta. Märks vart hans gram finns.

Vägde han igår hos grannen. så verkar som han gått upp till 3830=) han vägde 3305. Men kan skilja en del mot vågen på bvc men man får se=) vägde noel dagen innan bvc sist och då verkade vågarna stämma överens.

Nej nu ska ja fortsätta vara en sur grinig kärring, för det verkar jag tydligen vara bra på

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback