Lördagen den 13 Februari

Ja denna dag blir inget som vi tänkt.Thea och thomas skulle iväg och kolla flygplan med bekanta. När thea vaknar 05.30 känner ja hur hon kokar. Tar tempen 39.4=/

Vi gick o la oss 00 inatt. 01 vågade ja mej på att somna, men thomas säger att han inte vågade somna pga att lilleman låter som han gör *vilket är dubbeltydligt då han inte väckte mig när han sedan gick till thea;) tror det var en blandning av oro och tvn som drog* 2.30 hade thea vaknat och vägrat somna om, dock hade thomas legat och slumrat till och från. 3 vaknade lilleman så då tog ja honom och matade och myste. han somnade om sedan utan problem. Näsan vart bättre där efter 1 men är nu lika dålig igen.

Nu ligger thomas i soffan och sover med huvudvärk. Körde in han dit vid 6 då det var för trångt i sängen och ja kände att de är bättre att dela upp sovandet så vi båda får sova idag. Så vid 9 ska vi väcka pappa=)

Hoppas Hoppas barnen är friska till månda... Iallafall en av dom. Känns som mina händer inte räcker till då Noel bara vill sitta upprätt på mej. Men det klarar ja även om dom är sjuka=)

Nej nu ska vi fortsätta mysa och se på firma fantasi. tror noel har somnat om

Kommentarer
Postat av: Linda

Uscha, stackars barnen =(. Inge roligt o va sjukis ju!



Haha men du då har dom ungefär samma dygnsrytm. Fast Elias sover gärna till 9-10 vilket är ganska skönt =). Men så hör man om dom som bara matar sin bebis EN gång mellan 22-06 typ. Jag vill oxå haha.

2010-02-13 @ 10:25:18
URL: http://lmv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback