Onsdagen den 3 Februari 2010

Ja nu är vi utskrivna=) Känns SÅ skönt. Han började vara i ögat inatt märkte jag då hela ögat klibbat ihop. Björn på sjukhuset kollade och konstaterade att han rivit sig i ögat lillstackaren=/ så nu blir de dropp 5 ggr om dagen i båda ögonen=/ Men gulsoten behövde vi inte oroa oss för=) Så utskrivna är vi=)

Fick en jätte bra sköterska nu när vi kom och då läkarna var sen så studerade vi, pratade och diskuterade vi amningen. Hon sa att de kan bli problem även denna gång om inte mjölken minskar. För jag har på tok för mycket mjölk och hon sa att risken är stor att ja kommer få mjölkstockningar då det inte finns en chans i världen att han kan tömma brösten helt varje gång.

Han tar nu tag på båda sidorna utan problemet. på höger gör de ont några sekunder. vänster gör de ont hela amningen igenom. MEN då har jag sår där så det är inte så konstigt.

Pratade även med thomas om alla råd man får från alla håll och det är jätte bra råd. Men då alla är olika och alla har olika teorier så fortsätter ja köra på det vi kom överens om på sjukhuset. Lufta, pumpa, smörja och inte ta till amningsnapp än. Det har blivit bra så fort på höger så hoppet är inte ute. Hoppas bara som sagt mängden regleras=/

Oj nu vart de långt om bara amningen och sjukhuset.

Just ja han väger nu 3140 gram så han har gått ner och är nu påväg upp trodde hon=)


Stolt storasyster=)



Haha han fick tiger tossor påtok för stora=)



Söta syskonen myser i sängen=)



Insåg att ja mest har syskonkort haha=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback