Ny lägenhet gu vad skönt!!

Ja nu har vi flyttat till enny lägenhet. Mysigt til tusen=)Den är riktigt fin o ja trivs till tusen. ska försöka fixa lite bilder på den sen. Men allt är inte klart. Har hela Sovrummet kvar att fixa. är bara theas garderob med kläder i våra ligger fortfarande i kartonger.

I fredags bar vi massor o packade in. vart klar med theas rum redan då. Kändes viktigast att hon skulle få sitt rum klart så hon vet vart hon hör hemma.

På lördagen Så vart det mer upppackning och mat hos simone. trevligt sällskap är roligt. tyvärr vart det bråk ocksåmellan mej o S Men känns som de löste sej. får tänka oss lite båda två bara.

Sen igår vart det ännumer upppackning, Sen kom sara stefan och seb och åt lunch med oss. lyxiga korv med bröd;) Gott var det. sen kom dom med efterätt. riktigt god banankaka. Sen  18 kom Elin, anders och harry. åt god kyckling o pratade massor! Bestämde att vi skulle försöka umgås mera igen.

Idag blir det affären med simone nu kl 10, sen fixa mer här hemma, sen får vi se om ja får ner våra kära grannar på middag=)

Är så glad att jag har så många underbara människor i vårat liv. Ställer attid upp. Listan skulle nog bli lång så dom som vill får ta åt sej. Men en extra röd ros till svärmor och hennes stefan för att hjälp i helgen! Och allt annat ni alltid ställer upp med för oss!

Kommentarer
Postat av: svärmor

Hoppas ni kommer att trivas i er nya lägenhet.

Det lilla jag såg bland kartonger och säckar mm

Så verkar den mycke fin.

Jag kommer den 5 maj på fika :-D

2009-04-27 @ 12:26:47
Postat av: Nathalie

Skönt att du trivs den här gången! Längtar så tills vårt hus är färdigt så vi också får flytta! Kram

2009-04-27 @ 21:07:03
URL: http://nlie-nlie.blogspot.com
Postat av: jossan

du får slänga ut lite bilder så man får se hur ni bor nuförtiden:)

2009-04-29 @ 20:23:44
URL: http://fruliden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback