Nytt köksbord

Japp nu står det ett nytt köksbord upp och ner i köket. Thomas och grannen var och hämtade det nu i eftermiddag och nu får dom inte ihop det helt haha. dom har fixat 3 av 4 ben men verkade som dom visste hur dom skulle göra. Är riktigt nöjd. Dock vart ja riktigt missnöjd först när det låg där på golvet. Såg MINIMALT ut. Tänkte nej vad är dethär det är ju mindre än det vi hade=/ Men nej då tog tummstocken och det var större. Dock inte så stort som dom sa. Men fick ju en iläggsskiva=) Och vi kommer få plats äntligen!

Nu ikväll kom grannen ner, jag och thea var upp dit när gubbarna hämtade bordet. Är så kul att se dom små barnen, dom verkar ha börjat leka MED varandra nu och inte vid varandra. Sedan trissar dom upp varandra, skriker tills den andra börjar skrika och såna grejer. Thea åt även potatis där uppe haha. Min potatisälskare.

Nu är jag rastlös. Så står i valet och kvalet, vika all tvätt från igår och ha tråkigt till filmen eller städa köket från golv till tak så det är fint därinne imorgon när bordet kommer på plats?!? Ja du det är frågan. Lär bli tvätten då ja inte vågar ta bort julsakerna än för Thomas. Han sa inte före helgen.. Men ja vi får se.

Nej tvätten kallar. Ska se till att få in någon fler bild på skrot imorgon=) Har några i kameran=) men visar en gammal igen sålänge=)



Kommentarer
Postat av: Frida

Oj vilken fin jacka ! Och snygg mössa ! Så ska barn se ut :)

Kram"

2009-12-31 @ 08:48:49
URL: http://phridan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback