Rätt låt van!

Äntligen van rätt låt igen=) är helt såld=) jag och A toppade 3 låtar och just dom 3 kom  i topp 3=) första gången jag lyckas hahaha

Jävla magsjuka

Ja magsjukan går här hemma. fick åka hem från jobbet igår då jag inte mådde som ja skulle.. mådde lite bättre sen vart ja tvärdålig igen, men behövde inte spy som tur är.

Men nu när vi vaknar har thomas åkt dit på det. och ni kan ju tänka er hur karlar är när dom är sjuk? Ligger o oj ojoj och det är synd om dom. Tänk om jag kunde vara så när jag är sjuk.

idag har även mitt illamående kommit och skulle ja gå på toa skulle allt komma upp men ja vägrar att spy. så bara för att ja inte spyr så ska ja orkar med allt. ja suck ibland blir ja les.

Nej nu ska ja ta min thea liten o försöka leka lite med henne innan hon ska sova.

Nytt batteri

Ja nu är thomas o far o köper ett nytt batteri till bilen. HOPPAS HOPPAS det bara ska vara det. Men det visar sej.

idag är jag ledig så jag håller på att storstädar för att försöka få till lite bilder på lägenheten;) vet att vissa väntar med spänning=)

Ska försöka skriva ikväll

Så skön dag=)

JA idag har varit en mysig dag. vart en hemma med familjen dag trotts allt. skulle jobba 1130-16 idag men fick först sms av klas att han ville ja skulle börja jobba 11 okej skrev ja vi ses då. Tog max 5 min sen ringde han o ville ha dit mej till 10. Just då hade ja o thomas bestämt för att äta innan jobbet så sa att ja kunde komma in till 1030. Stämplade in 10.30 och fick ras t11.46;) När ja skulle in igen efter 30 mins rast så får ja gå hem om ja vill. Så ja gick hem o han sa att ja skulle få tillbaka mina timmar.

Så nu hela eftermiddagen skulle ja städa. men på något konstigt vis så vart det bara massa MYS=) känner hur jag har saknat det nu när ja är borta så mycket. Men blir att man tar vara på tiden man har med thea bättre.

Pappa ringde förut idag o ville komma o kopla in diskmaskinen åt oss. visst sa vi lugt men de blir imorgon. Tänkte att de skulle vara kul att visa lägenheten för mamma och pappa också=) Men nu ringde jobbet;) jag skulle få tillbaka lite timmar om ja ville;) ska jobba 11-20 imorgon och 11-19 på tisdag;) hade 4 timmar på tisdagen så fick bara sådär 14 timmar extra ;) Riktigt skönt! Är skönt att jobba o dra in pengarna då dom behövs. har som mål att försöka komma up i 130 timmar;) fortsätter dom ringa såhär är det enkelt då ja greddan har 112 timmar tror jag. ! Älskar mer timmar!

u jm jhnmmL//Thea

Bilen har börjar krångla. suck. den går inte att starta då den inte har nå ström ibland. men är bara ibland=/ Men pappa ska kolla på den med imorgon.=) Tur manhar en pappa som kan mycket om bilar=)

denna vecka ser ut:
MÅn 11-20 jobb
tis 11-19 jobb
Ons Ledig än så länge
Tors: 11-19 jobb
Fredag ledig
lördag ska städa ur gamla lägenheten
söndag 16-23 jobb

Så det visar sej om man kommer jobba onsdag och fredag också. man kan alltid hoppas ja får långa pass;)

jag är trött=/

Ja jag är trött=/ enda jag är just nu=/ Somnade när jag nattade thea igår vid 20,45 vaknade nu halv 8, men är endå trätt=/

Idag blir det jobb 11-20. sen imorgon har jag äntligen en ledig dag. Kan verkligen behövas! Sen blir de jobb lörda-söndag=)
Är riktigt glad över mitt nya schema, hoppas bara det håller i sej. Är schema lagd nu 20 h i veckan, men då har dom ringt massor så denna vecka blir 38.5 som det verkar. Blir bra pengar det;)

Unda vad T och T ska göra i dag. Solen lyser och det är varmt, har sånt dåligt samvete att jag lämnar dom ensamma hela tiden=/ men finns inte så mycket annat jag kan göra. Pengarna behövs ju.

Nej nu vaknade lilla Skruttan så ska ta o hoppa in i duschen med henne och ha en KAMP! Hon hatar verkligen duscha så 1 får kramphålla henne och den andra duschar henne=/ Hoppas det går fort att få badkar!

Mycket jobb och pengar=)

Ja just nu kommer bloggen i skymundan. Har inget och skriva och är jätte trött hela tiden då jag joobbar massor.

Jag är van att jobba ca 8 timmar i veckan och förra veckan jobbade jag 22 och denna kommer det bli 37. blir en fin lön. J på jobbet har även utökat mitt schema så nu jobbar jag typ 20 timmar i veckan som jag är schemalagd. sen ringer dom ofta också=) SÅ hoppas ringandet håller i sej, är les på att leva på thomas akassa nu. vill slippa vrida o vända på allt. MEn snart är vi kanske där=)

Igår hade vi massa främmande då thomas fyllde 29 år. han blev gammal;) nej men man är inte äldre än vad man beter sej.

sökte en fond i mars som man kunde söka om man bode i timrå och studerade. tänkte att ja chansar o skickar in en blanket, kostade 6 att skicka det brevet. Har filosoferat och tänkt på hur mycket det kommer bli och när det kommer. men hade räknat med typ 500 kr för att inte bli besviken. Kollar kontot igår av ren vana, ser då att 4000 är påväg in!!! jag får alltså 4000 av att jag skickade in ett papper!! HURRA. Allt börjar verkligen vänder för oss nu hoppas bara thomas får jobb snart också=)

Nej nu ska ja gå o sminka mej lite innan ja o simone ska åka på jobbet och jobba!

saker är inte som man tror

Nej saker är inte som man tror jämt men som person har man val. men men

idag vart de jobb 11-16. sen kom dom o hämtade mej s å vi for hem o bytte om för att sedan fara på biteline och fira både thomas och christan som fyllt/fyller.  Var riktigt trevligt=) borde göras oftare.

är glad att jag fått mer kontakt med en barndomskompis nu! Vill inte mista henne igen men de tror jag inte. är henne jag ska tacka för att hon förde mej och thomas tillsammans och så att vi fick underbara thea!

nej nu måste ja natta thea liten. går faktiskt bra i eget rum men det tar TID att somna för henne.

Så iriterad

Ja jag trodde inte det skulle sitta isej men det gör det. Hur kan det vara så svårt att förstå ett nej. 45 min innan sa han klart o tydligt nej det blir inget. fy kokar.

behövde bara skriva av mej. ska ta det med den det rör efter maten och jobbet idag.