Så skön dag=)

JA idag har varit en mysig dag. vart en hemma med familjen dag trotts allt. skulle jobba 1130-16 idag men fick först sms av klas att han ville ja skulle börja jobba 11 okej skrev ja vi ses då. Tog max 5 min sen ringde han o ville ha dit mej till 10. Just då hade ja o thomas bestämt för att äta innan jobbet så sa att ja kunde komma in till 1030. Stämplade in 10.30 och fick ras t11.46;) När ja skulle in igen efter 30 mins rast så får ja gå hem om ja vill. Så ja gick hem o han sa att ja skulle få tillbaka mina timmar.

Så nu hela eftermiddagen skulle ja städa. men på något konstigt vis så vart det bara massa MYS=) känner hur jag har saknat det nu när ja är borta så mycket. Men blir att man tar vara på tiden man har med thea bättre.

Pappa ringde förut idag o ville komma o kopla in diskmaskinen åt oss. visst sa vi lugt men de blir imorgon. Tänkte att de skulle vara kul att visa lägenheten för mamma och pappa också=) Men nu ringde jobbet;) jag skulle få tillbaka lite timmar om ja ville;) ska jobba 11-20 imorgon och 11-19 på tisdag;) hade 4 timmar på tisdagen så fick bara sådär 14 timmar extra ;) Riktigt skönt! Är skönt att jobba o dra in pengarna då dom behövs. har som mål att försöka komma up i 130 timmar;) fortsätter dom ringa såhär är det enkelt då ja greddan har 112 timmar tror jag. ! Älskar mer timmar!

u jm jhnmmL//Thea

Bilen har börjar krångla. suck. den går inte att starta då den inte har nå ström ibland. men är bara ibland=/ Men pappa ska kolla på den med imorgon.=) Tur manhar en pappa som kan mycket om bilar=)

denna vecka ser ut:
MÅn 11-20 jobb
tis 11-19 jobb
Ons Ledig än så länge
Tors: 11-19 jobb
Fredag ledig
lördag ska städa ur gamla lägenheten
söndag 16-23 jobb

Så det visar sej om man kommer jobba onsdag och fredag också. man kan alltid hoppas ja får långa pass;)

Kommentarer
Postat av: Mia

Skönt att få jobba lite! Men vart jobbar du nu då?

Typiskt att bilen ska krånga när ni nyss skaffat den. :-(

2009-05-10 @ 21:35:34
URL: http://woodland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback