Fredagen den 5 mars 2010

Hurra Dopet går framåt! korten är nästan klara iallafall texten som ska stå i. Psalmer är klara och har kollat dikter så får se vad E säger. Låtarna är färdiga och lät som M och E kunde=) Så nu är det inte mycket kvar=) ska fixa en dopklänning och kläder till oss. Men det är nog lätt fixat=) Thomas tror ja har allt och köper ja en tunika har även ja allt haha=)

Nu idag blir de läkarsamtal för hela bunten här hemma, Thomas ska ha en tid för sin migrän, jag ska ha torskmedecin så då lär ja ska måsta åka in och Dom ville att vi skulle ringa om Noel. Hans slem är inte roligt alls nu=/ Han lider av det själv också tror jag=/

Natten var hemsk, men med en lilleman som inte kan ligga ner och vägrar ta napp är det inte lätt! MEn det gick och han halvsatt och sov hela natten!

Nu ska ja gå och  plocka fram fika

Kommentarer
Postat av: Sandra mamma till P&L

Hejsan! Tycker du borde ringa barn på en gång o berätta att de går rs o att du är orolig för det, för risken är ju ganska stor att de är det då flera barn haft samma förkylning! Så strunta i vc o ring barn direkt, då han är så liten så kommer dom ta imot honom! För på vc kan dom inte ta prov på rs men de kan dom på barn! Kram o håller tummar o tår att de går bra!

2010-03-05 @ 09:54:03
URL: http://pontusochlucas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback