Nu vägrar jag dammsuga mer denna graviditet!

Ja nu är det bestämt. synd bara jag inte berättat för gubben än. Men nu är det slut dammsuget denna graviditet. Är inte värt smärtan. då delar jag heldre upp arbetet på något annat sätt så han kan både dammsuga och skura golven. Just nu dammsuger jag men såfort jag gör det blir jag sängliggandes frammåt kvällen=/ Har nu haft riktigt ont enda sen jag gjorde maten. och nu sen jag hade främmande så liggerjag bara. Har för ont för att göra något!

Nej nu blir det att sluta dammsuga. Kan plocka mera och ha mig istället bara jag slipper dammsugningen!

Nu ska ja sova. Godnatt

God Porterstek och trevligt sällskap

Ja Portersteken vart helt underbar! Är så kul när man ser hur människor gillar det man lagar=) Linda brukar inte äta sås men tog tom sås 2 ggr. Då måste det vara bra betyg;)

Vi satt och pratade massor och bara umgicks. Hon fick en ljusgrej av mej med en dikt på som jag köpt hos svärmor. Då berättar hon att hon varit påväg att köpt samma till mej men den var slut haha. Ganska komiskt hur lika vi tänker ibland.

Åkte sen in till stan och lämnade tillbaka filmer som hon hyrt. Sedan for vi ut till M. Då fick Thea bus ÄNTLIGEN träffa Linus igen. Hon har tjatat om han massor. Nu äntligen fick dom träffas. Även Frasse kom ut=) Är kul att se thea när hon är med hundar. Hon har gått från att vara livrädd tom för en igelkotte i tyg till att ÄLSKA allt vad hundar heter. Vill bara leka mera och mera och mera!

Insåg idag hur mycket jag saknat Acke bus också haha=) Thomas for och gick ut med honom förut imorse då vi inte behövde ta hit honom då så fick inte träffa honom förens nu ikväll. Mysigt=)

Imorgon blir det till att studera hela förmiddagen och sen åka till Linnda på eftermiddagen. Hon ska duscha acke och det vill inte thea missa.

Ska försöka ta nya magbilder imorgon. Ska bara komma ihåg det i rätt ögonblick. vill ta på morgonen.

Nej nu ska ja försöka få in thomas hit då jag redan ligger i sängen och väntar på att få sova haha. har SÅ svårt att somna utan honom. Mina bilder gick det inge bra med har en bild på en halvt uppäten macka haha. inget att lägga in här tror jag. får försöka komma ihåg den imorgon istället!


Thea sover och vi lagar mat=)

Ja nu sover skruttan. Är jobbigt att vara med och städa=) hon skulle dammsuga med mamma nästan hela lägenheten. tillslut tröttnade hon.

Nu står steken på spisen och kokar eller nej spadet kokar men ingen stek i än haha. det skulle koka upp först haha. Hoppas den blir riktigt god! Det brukar den blir=) Ska göra såsen laktosfri för att vara snäll;)

Såfort skrot har vaknat ska dom fara iväg och hämta Linda. När dom hämtar henne ska dom åka ner till M och hälsa på alla hundar! Linda säger att jag inte får vara med då;) Undra varför;)

Är så stolt över framstegen som Thea gjort. Nu ville hon både klappa och krama även Berit. Vilket hon aldrig velat göra. Nu måste man bara ha ÄNNU mera koll på dom två då berit inte gillar barn då dom varit dumma mot henne. PÅ hennes villkor eller om min far är med så går det kanon=)

Har börjat kolla igenom allt från skolan i lugn och ro nu. Måste sätta mig riktigt imorgon hela 5 timmar då thea är på dagis och börja på allvar. Komma på när jag ska läsa vilka ämnen och hur mycket. Tror jag för mitt bästa behöver ha ett "schema" för mig själv så jag inte gör annat på dagarna.  Måste verkligen klara detta!

Ska försöka ordna upp riktigt i hyllan och vid datorn nu idag så jag kan ta kort och lägga ut här så vet ni vart jag alltid sitter;) Kan garantera att jag bloggar mera sen. Då även men nya bilder=)

thea och Bus sist=)


Donar på

Ja nu på morgonen har varit på city gross och handlat. Köpte till porterstek. Ska bjuda Linda på det=)

Nu har vi städat i alla rum utom thea + badrummet. har dom kvar nu innan jag ska dammsuga och thomas skura av alla golv. Men först ska thomas ut med lite sopor och leta lindas vita påse=/ den är spårlöst borta. Hoppas den är med bara att den ramlat ur i bilen. Annars blir jag ledsen=/

Thea har blivit jätte duktig att gå på pottan nu=) Hon både kissar och bajsar där nu=) Bajsar hon i blöjan märker man hur hon tycker det är obehagligt. Så har det inte varit förut. Mammas stora tjej=) Tror faktiskt hon är så redo att vi kan börja bege oss ut på äventyr utan blöja. Just nu tas den på såfort vi åker hemifrån haha=)

Nu verkar det som thomas äntligen får hjälp av arbetsförmedlingen med en RIKTIG praktikplats. Inte bara nå konstiga ställen. Dom skulle återkomma idag till honom så får se vad hon säger. Hoppas hon säger här har du nummret dom har en ledig plats.=) För isåfall så får han den och då kan vi äntligen få in en vardag med rutin=)

Har funderat massor på vilka tider thea ska få gå på dagis nu när han kommer ut på praktik. Och tror jag med hjälp av Linda bestämde mej imorse=) Hon får gå alla dagar i veckan så jag verkligen hinner med mig. HAr ju som sagt fler ämnen än jag trodde. Dagarna kommer också bli lite längre än jag tänkt men dom är inte långa endå! Tycker inte jag iallafall.

Nej nu ska det fixas i theas rum så man kan dammsuga av hela lägenheten! Skriver mer sen=)

Äntligen fått tiden=)

Ja äntligen kom jag ihåg att ringa till Ludmilla.=) Så nu har jag fått mitt datum=)

Den 21/9 Rul på sjukhuset
Den 2/11 Bm besök
Den 24/11 Ul hos Ludmilla.

Sen ska ja få ett till i v 35 också om jag vill  ha=) Får se hur jag gör. Nu börjar allt kännas verkligt. Såg hur magen rörde sig igår. Brukar röra sig itakt med hur jag rör mig men inte denna gång haha. Tyvärr hade ja inte kameran i närheten men thomas fick se det iallafall=)

Nej nu ska ja leta recept på porterstek. Blir en sån här hemma idag=)

Ny dag nya tag!

Ja så blir rubriken även idag! Kan inte förstå vart tiden tar vägen. Tycker varenda dag går framåt i en väldig fart! Många dagar mins jag inte ens! Förstår inte. Imorgon är det iallafall september! Fick en chock när jag insåg det. Tur julklapparna har börjat handlas;)

Nu är det klart att vi har barnvakt på freda kväll så vi kan gå ut och äta=) frågan är bara vart vi ska äta. Kan inte förstå att vi snart varit gifta i 2 år!! Som sagt tiden går för fort.

Idag får vi se om det blir en promenad mitt på dagen med grannen. Sen ska jag försöka mig på att träffa Linda. får se om hon har tid. Vi har ju paket till henne=)skriver det enbart så ofta för att hon ska bli nyfiken;) vet hur hon är:)

Nej nu blir det mys med thea i sängen till Nalle Phu sen Musses klubbhus. Sen blir de frukost och lite städning innan dammsugaren ska fram igen!

Skriver sen


Redan v 16!

Ja nu har jag redan gått in i v 16. eller ja jag gjorde det i torsdags. Känns som att jag inte hinner med. Tiden rinner iväg. Har börjat fundera lite mer nu och det är ganska skönt men endå skrämmande. Skönt dom stunder som det går bra men inte lika skönt dom stunder på rädslan kommer över mig.

Har mest bara tänk på sånna grejer som inte kostar. Saker som hur man löser bilen enklast och sånna saker. Vill nämligen inte ha 2 bilstolar bak. Men det känns endå säkrast så vet inte. Lär bli Thea fram med thomas i sin bakåtvända och jag bakom henne och bebis bakom thomas men då är frågan om babyskyddet kan stå där om Thomas ska få plats att köra bra.. Men som sagt det är lång tid kvar och saker man inte ens kan veta hur det kommer bli.

Har fixat det mesta men inte köpt/tagit hem något. Det är ganska skönt att inte behöva stressa. Är några smågrejer som ska köpas och kläder som inte är fixat men det har jag LÅNG tid på mig att fixa. Tror inte många saker kommer komma in här förens framåt jul tror jag. Om jag nu får gå så långt.

Ludmillas ord har satt sig fast i mitt huvud " i februari är du mamma" Kändes så fel att höra men det är ju endå rätt. För mamma kommer jag vara hoppas bara på att ha 2 små hemma då!

hemma igen!

Ja nu är man hemma. Borta bra men hemma bäst. Hade det inte varit för att jag var på skolan hade jag garanterat klara av att stanna flera dagar hos svärmor utan att det hade kommit någon hemlängtan. NU kom hemlängtan och vi kom på att vi ska ha Ackebus imorgon=)

Köpte en jätte fin grej till L där uppe. Hoppas hon tycker den är lika fin som jag tycker haha=)

Skolan gick jätte bra! Kommer bli riktigt bra där uppe. Behöver 1.5 år på distans där för att jag ska få min behörighet. Men Lutar åt att jag kommer läsa 2 år då jag nu ska bli mamma mitt upp i allt=)

Nu ligger Thomas och nattar skruttan och jag tar mig ikapp på firstclass om allt som skrivits i helgen. ÄNTLIGEN fått ner den på min dator. Sitter och funderar vilka ämnen jag kan läsa FORT FORT FORT och endå förstå haha. Tror det är Engelskan och Matten. Tror även det är dom ämnena som man kan läsa själv också. Skulle vilja vara klar med så mycet som möjligt innan jul haha=)

Kommer skriva mer ikväll eller imorgon är ganska mycket trött just nu så ska bara ta det LUGNT!

Imorgon ska thomas få ringa=) Hoppas vi får ett JA då för då händer det roliga saker om 4 månader kanske=)

Hejdå=)

Nu åker jag ha de super alla andra.

Lite ledsen är jag då thea sover fortfarande=/ men tänker inte väcka henne för att säga hejdå. få pussa henne i sovande tillstånd men inte lika mycket

skriver om jakommer åt en dator

äntligen färdig och börjat fundera på namn

JA nu är det packat eller ja allt utom duschsaker och sånt som jag kommer behöva imorgon på morgonen=) så blir det sen är jag helt färdig. fick tillslut plats efter lite hjälp av thomas. haha tänk att man ska ha så mycket med sig! Kan inte komma på när jag ska kkliva upp imorgon. Ska duscha fixa mig och fixa fikat som ska med sen är jag klar så borde inte ta så lång tid men man vet aldrig. Får se när klockan ställs på och vilken tid jag verkligen kliver upp;) haha har tur så får skjuts upp fast med våran bil=) Vågar inte åka buss upp första gången.

Har pratat namn nu med grannen. tankarna far igenom huvudet men tycker namn är så svårt! Hade jätte svårt med namn när ja väntade thea. var bara Willmer som gällde. så det känns det fel att ta om ja får en pojke denna gång.

Men mellannamnen på kille är klar iallafall. Sen har jag förslag på tjej mellannamn och thomas kommer inte med något annat men man har många veckor kvar att tänka på=) Men tittar det ut en kille denna gång så blir mellannamnen Ulf Owe eller Owe Ulf. Haha ingen aning om jag tycker det passar riktigt men ingen av oss vill ge oss haha=)

undra när jag kommer somna ikväll;) jag tror det blir väldigt sent. vilket jag lär på ångra imorgon men då lär jag somna utan problem på kvällen sen.

Nej ha de super nu ska ja krypa tills kojs

Nu kryper nerverna på!

Ja nerverna kryper nu fram i en väldig fart! Håller på att kryper ur skinnet. men bara man kommer upp och blir varm i kläderna så kommer det nog bli bättre! Det jobbiga blir att jag ska sova utan min skrot=/ KOmmer klara det galant men det är jobbigt endå! tror det kommer bli bra med skolan där uppe just då jag ska göra allt på distans! Ja förutom dessa 2 dagar i månaden.

Var mysigt hos L som alltid! thomas färgade hennes hår;) får se hur det blir;) Nu kommer jag inte träffa henne på 5 dagar=/ Tomt tomt kommer det vara!

Nu ska jag ta och skriva klart listan till thomas. Han ville ha en sån så han fick med sig allt när han åker uppåt! Ska bli kul och se om vi hittar dit haha.

Höres ikväll

Snart Åka iväg och laga mat

Denna dag har det hänt massor på! Var iväg och köpte ett babygym imorse. hittade ett på blocket som är prec sånt som vi ville ha och hade med thea. kostade inte ens många tior så jag tvekade inte.

sem mötte jag tina på birsta vi surrade lite och hade trevligt. Gick in på vero moda som har börjat med mamma kläder. hittade självklart en kjol och ett par leggins. åkte hem och dom stannar här hemma trotts priset. nu har jag 3 ombyten som gravid.

Nu är disken i maskinen och lägenheten städad nästan helt. ska börja packa ikväll och hjälpa gubben med all hans packning. vi åker ju direkt till svärmor på fredag=) kan bli roligt och se om man hittar till skolan.

Min rygg mår inte bra men det får jag stå ut med=)

Nu ska vi gå och hämta skrutt på dagis sen blir det att åka och handla mat på affären.  sen hem till linda och laga maten och äta=) Lax ska vi fixa=)

Måste ringa skolan också och fråga om imorgon. ska iväg på kvällen och middagen är 2 korvar med bröd. måste se om man kan ta med sig något eget också. Min gravidmage kalrar sej inte bara på det. så hoppas man kan ta med sej typ 1 sallad ut.

Nej nu har ja inte tid att sitta här

Vad kommer denna dag sluta med?=)

Ja unda hur denna dag kommer sluta. Ligger i sängen nu och har varit vaken snart 1 timme. Kan inte somna om då jag drömde massa drömar inatt=/ Vågade inte somna om efter den sista. Så får ta en tupplur mitt på dagen istället.

Idag måste jag leta fram väskor och packa! Ska packa det hjärtat och thea ska ha med sig på fredag och det jag ska ha med mig imorgon. Det blir skola imorgon för min del=( FÅr se om det blir Thomas eller S som skjutsar upp mig. Tror inte det är helt bestämt. Känns som att börjar inte jag packa blir det inte allt gjort för thea bus kan busa till det riktigt haha=)

Börjar bli nervös inför skolan. Så mycket nytt folk och allt som man inte känner. Det ultimata vore om man hittade någon/några till från sundsvall med som som är villiga att pendla. För då slipper man kostnaden för boendet. Är man några är det billigare att åka hem på kvällen och dit dagen efter.

Nej nu märker jag hur det börjar röra på sig mycket här brevid mig=) dags att stänga av denna och mysa med skrutt=)

14+6:)

Tack!

Tack för våran underbara pratstund idag! eller ja hela kvällen! tror jag behövde detta! TAck kära du! =) Betyder massor.

Lång dag!

Ja detta var en lång dag.

började dagen med linda vart en tur till birsta men den vart inte lång, var tvungen att försöka slingra tankarna. Handlade inget spec. vart lite snygga grejer och snickarlåda till thea. Vart säkert nå mer jag inte kommer ihåg.

Sen hämtade vi thea tidigt från dagis och sen for vi ut med thea till linda så hon skulle vara barnvakt så thomas fick följa med till läkaren.

Läkaren var helt underbar. gav mig en stor kram när jag bröt ihop på britsen när hon gjort ul. hon tog verkligen hand om en och man kände sig välkommen. det sista hon sa när vi gick var välkommen som patient hos mig! Var så skönt att höra. ska tillbaka i v 28 och 35 om jag går så lång.

Har äntligen börjat förstå att det är en bebis i min mage. har gråtit till och från hela eftermiddagen, men av lycka. thea kom förut och sa mamma inte vara ledsen. hon är för go! Är bara så lycklig. Äntligen är jag gravid. Nu börjar jag förstå. Hoppas bara jag får fortsätta förstå.

Nej nu ska jag ta min disk på allvar och städa köket haha=) ha en bra kväll

Allt var bra=)

Ja allt såg bra ut med lill* bebisen i magen har bilder men inte dom bästa men kommer in endåoch
efter det UL gick jag på åhlens en snabbis. hittade då 2 underbara bodysar jag letat länge efter. Har jag tur kan jag andvända en i februari=)


inte så bra

Nej dagen var inte så bra som jag trodde. FANFANFAN tur att klockan snart är 15. Hoppas tiden går fort och att det inte är  nå fara men vågar inte hoppas.

gillar inte färgen röd just nu

God morgon god morgon=)

Ja så känns det idag. känns som en helt underbar dag. haha vet inte hur jag kan känna så efter denna morgon men tror
jag måste känna så för att orka haha;) Har växtvärk, ont i fogarna och en mage som spårat ut haha. Men jag klarar mig alltid=) Lika bra att ha den inställningen.

Mina fogar är bättre idag. men känner dom än och det brukar jag inte göra på morgonen. Blir att leta upp amningskudden sen thea och ringa sjukgymnasten. Har den som stöd för mina ben nämligen=) Jätte skönt.

Idag blir det troligen en tur till Birsta med Linda. Känner att jag verkligen vill. jag ska bara orka med fogarna. Men jag vet att jag och linda mest sitter på ett fik;) så kan inte bli SÅ jobbigt haha.

Jag är SÅ lycklig att ekonomin har börjat lösa sig på riktigt igen. Käns som ÄNTLIGEN. Stått med 1 skit år men nu börjar allt klarna upp så nu ska ja försöka bygga upp ett sparkonto! Måste ha lite pengar sparade om något händer, sen även till grejer åt beben. När jag väl förstår och kan köpa något riktigt=/

Nu ska jag och skruttan hoppa in i duschen och göra oss finare=) eller skrot är alltid fin men jag måste göra mej lite finare;) Haha

Just ja thomas är helt underbar! Han köpte en rosa datamus till mig igår=) en jätte söt och cool med utdragbar kabel haha=)

Ha de bra!

Lång dag ont i fogar

Ja idag har det varit en lång dag på birsta. Vart många inköp men spenderade inte så mycket pengar endå som jag trodde jag skulle ha gjort. Mina stora inköp är denna dator och skrivbordet=) tror det kommer bli riktigt snyggt här inne när det är helt färdigt. Men är nog några dagar tills det är helt klart.

Jag har känt av mina fogar hela denna graviditet men inte på samma sätt som jag gör nu.=/ dom sista dagarna har varit hemska. Kan inte gå på kvällarna=/ så ligger helst. KAn absolut inte sitta. så tur man kan blogga från sängen nu;) lär bli många sånna. Vill så gärna bli av med fogarna och kunna leva ett normalt liv. Kunna vara ute och göra saker på dagarna. Gruvar mej för bilresan på fredag=( Vill verkligen inte. Men måste ta mig upp dit och hälsa på.

Var som sagt en heldag på birsta Med linda idag. Handlade 2 nya bhar. fick mej massa aha upplevelser då. jag har ju faktiskt nåågot där uppe haha. det trodde jag inte;)

Har tyvärr inga bilder att bjuda på då jag inte har en enda bild på denna dator än haha. haft fullt upp att instalera och ha mig av det viktigaste.

Ni som läser får gärna skicka eran blogg som kommentar. har inte nå bokmärken här och är lätt att jag missar någon blogg när jag ska ta dom från andra datorn.

Ha en bra kväll för det ska jag ha kram kram från mej=)

Ny dator!!

Ja nu sitter jag vid våran nya dator! hurra allt funkade på en gång. nu ska ja bara få den som jag vill ha! Thomas är nu och köper skrivbordet med andreas=) sen ska det sättas upp sen blir det bilder så får ni se=)

Är så lycklig över denna oväntade lön. Hade inte tänkt köpa bärbar med men den lönen och det sparadet så klarar vi det! Tur det finns "billiga" skriver sen för nu kommer Linda=)

Vill släppa allt, vill ta in allt

Ja så känns det vil släppa all rädsla och oro. vill ta in och förstå, vill börja inse. Men när ska jag våga? köpte en jätte söt ko som jag inte ens kan se för jag får panik. thomas la in den i kryddskåpet! Så varenda gång ja öppnar där blir jag påmind.

Ska jag inte känna glädje över det som är i mig och inte bara rädsla och oro? Vill så mycket att det ska gå bra. Men vågar inte hoppas för mycket då jag vet hur fort allt kan vända. Känner även att jag måste njuta men av vad?

när folk frågar om jag är gravid är jag påväg att säga nej hela tiden. vill inte påminnas men endå vill jag påminnas. Jag vill förstå. Vill fatta men kan inte=/

Vill kunna sova en natt utan att vakna flera gånger och undra är det sant? Har hett i väg mitt angelsound nu. Är inte bra för mig att ha en sån. Så nu blir det att köra utan. Gör endå ingen skillnad för mitt tänkande.

Nej nu ska ja ta mina tankar och verkligen gå och sova. Försöka tänka på annat. På livet som är här och nu.. Vill våga tro!


God middag i trevligt sällskap

Ja idag kom simone och Andreas förbi på middag. trevligt. andreas for iväg ett tag och hade träning men kom tillbaka sen. Vid 21 gick dom hem ungefär! så hade trevligt.

Städningen idag gick bra ända tills vi skulle ta tag i dom sista kartongerna. måste verkligen ta tag i dom NU är så less på att ha dom där, Vill ha ett sovrum som man kan släppa in folk i haha. Men vi får se hur lång tid det tar. imorgon ska de ju vara fördigt enligt våra beräkningar.

Har börjat ångra mej om databordet=/ Var och kollade på det idag. det var mindre än jag fått för mig det men bredare. vart besviken=/ så får se hur vi gör imorgon. Ska ut i lugn och ro och kolla och verkligen känna. Viktigt tycker jag. Mest med dom prislappparna.

Snart bär det av till skolan för mej för första gången. jag är SÅ nervös=/ Vet inte vart jag ska ta vägen men troligen går allt bra. Är mest tråkigt att vara så långt ifrån thea =/ men är "bara" 1 natt. tur det iallafall.

Nä nu ska jag gå och lägga mig igen. theabus har börjat krångla på kvällarna med sömnen. är alla intryck och upplevelser tror jag. Skriver mer imorgon=)

Städningen går framåt i en väldig fart!

Ja det är så kul att se min man när han verkligen vill något. Då går det fort. Vi röjde dom första 4 "rummen" på max 30 min. nu är det dom 2 jobbigaste kvar men tror vi är klar frammåt middagen! Ska ta kort då på vårat sovrum och sen imorgon då skrivbordet står där=)

Haha kom prec på att folk fortfarande tjatat om bilder på våran lägenhet haha. Har inte ens kommit ihåg att knäppa kort. Får väl se hur man gör med det nu när man städat;) haha

Mitt huvud snurrar, bärbar eller inte, bärbar eller inte. Vill så gärna få gång den andra datorn så jag slipper köpa en bärbar. Men vi får se. skulle behöva ha någon riktigt kunnig som kan komma och koppla igång internet på båda! Denna får vi in det på utan problem. Men inte den andra haha. Vill ha båda fungerande IMORGON! men men.

Nu har skrot vaknat  ur sin vila=) Ska se om hon vill ha mellis innan vi fortsätter städa. Ska ta en tur till återviningen sen. har MASSOR som ska dit.

Mammasskrutta en morgon/kväll=)

V 15. Gått 100 dagar!

Just ja det skulle ja skriva! Har du kommit in i v 15 och passerat 100 dagar som gravid=) Känns som dom 100 dagarna bara sprungit iväg. Får hoppas resten går lika fort!

V 14+3 idag=)

Nu kan jag blogga igen!!

Ja nu har vi hittat felet på tangentbordet. Det var hela tangentbordet;) Åkte iväg idag och köpte ett riktigt billig bara för att se om det var det och det var det! Så nu ÄNTLIGEN kan jag blogga igen! Var inge roligt att måste sitta och sudda varannan bokstav. dom som jag skrivit med vet hur hemskt det såg ut;)

Domhär dagarna har det hänt massor. men kan ta dom kortfattat.

Torsdagen: Var med underbara L hela dagen. Simone kom och hämtade mig vid 1930 så for vi ut på willys och handlade=) vart massa mat och jag stod hela tiden och funderade kommer mina pengar jag tagit ut räcka. Hade massa pengar i plånboken men vart endå rädd;) Hela min nästan fyllda kundvagn kostade 1500! Willys är en bra affär!

Fredagen: for vi ut på birsta tidigt med simone. Skulle möta elin och gå på norra berget vid 13. men regnet kom så vart drakborgen. Thea gillar verkligen drakborgen=)  Sen på kvällen gjorde jag inget alls tror jag. Mer än Kollade på allt jag köpte haha. vart en hel del saker.

Lördag: Träffade Emelie i stan och fikade, sen gick vi och kollade i affären. Sen på kvällen vart det bite line med L ocg F. Jag lyckades äta gratis haha inget jag påpekade för dom;) Sen hyrde vi film och såg film=)

Idag har vi varit ut i birsta och köpt tangentbord, vart lite kolegieblock och sånt på öb också. bra att ha nu när skolan börjar.

Nej nu blir det städning då vi ska köpa skrivbord/databordet imorgon LÄNGTAR!!

Ha de super skriver massa mer sen!

Mysig kväll!

Igår hade jag har en riktigt mysig dag/kväll. Skulle tvätta mellan 13-16 men linda ville att vi skulle komma till henne så bokade tvätttid där och for dit. Tvättade min tvätt och hängde den ute! Luktar så gott!

Linda lagade super god fläskfilegratäng! MUMS. Älskar verkligen all mat hon gör. Är prec som svärmors mat! Man bara äter och äter.

Ringde även telia igår igen då våran kompensation strulat. så nu vart det svart påvitt 2743 kr i kompensation=) inte illa! Är riktigt nöjd.

Hittade i ikeakatalogen igår skrivbord som jag ska köpa. tänkte fixa det idag men tiden hans inte med. så imorgon ska thomas få åka ut och k öpa det=) Riktigt snyggtr och bra pris=)

Har inget tangentbord som fungerar hemma därav min dåliga upptadering men idag blir det nog några gånger och sen så imorgon då vi har nytt=)

nu ska ja surfa runt lite

Magbilder

Kanske tar bort dom, lika fort igen men här är magen på morgonen i v 14
Gått super bra idag=)

Ja idag har det gått super bra för skrot på dagis igen=) Hämtade henne 5 i 2 men då sov hon så vi fick sitta lite sen vägrar hon gå hem så dom frågar om vi vill ha fika med barnen=) ja sa thomas=) Så var där i nästan en timme haha då valde vi att ta med en skrikande thea och gå hem. Hade ju ackebus här.

Nu har vi nyss ätit mat och bakat muffins. ska avnjuta dom när vi får främmande av Simone och Andreas. eller ja vet inte om Andreas följer med men simone skulle komma iallafall=)

Ikväll blir det bara att mysa=) lär bli en tidig sänggång då jag bara sov 5 min som tupplur idag haha=)

Fick även veta att jag kanske får mina pengar tidigare än jag trott=) ska ringa på torsdag och kolla=) skulle inte vara fel om dom kom redan nästa vecka haha=) För då har ja allt som ja får på torsdag att lägga på mat och sånt=)

Nu ska ja mysa med skrot innan vi får främmande! Hejdå!Thea redo för sin första dag på dagis=) Här är tröjan på linda=) så stor är den inte trotts storlek!

snart klar=)

Det som måste göras idag är:

* Rensa theas lådor och lägga allt där det ska vara igen.
* Städa köket
* Damma vardagsrummet och torka av datorbordet.
*ställa iordning på hyllan
* Ta fram alla ljus lyktor börjar bli mörkt nu=)
* Gå igenom sovrummet och ta ner allt som inte behöver vara uppe här
* Dammsuga och Skura.

nu är det inte mycket kvar sovrummet ska vi ta imorgon och dammsuga gör vi såfort acke åkt hem lite onödigt innan kom vi på=)

Nu ska vi iväg och hämta skrot på dagis!

Ny dag nya tag?

Ja så känns det idag. Ska in och tömma maskinen i köket nu och fylla den igen. vart för mycket disk igår då jag hade glömt köra igång den innan vi fick främmande. så får ta skiten idag. 

Det som måste göras idag är:

* Rensa theas lådor och lägga allt där det ska vara igen.
* Städa köket
* Damma vardagsrummet och torka av datorbordet.
*ställa iordning på hyllan
* Ta fram alla ljus lyktor börjar bli mörkt nu=)
* Gå igenom sovrummet och ta ner allt som inte behöver vara uppe här
* Dammsuga och Skura.

Haha undra hur mycket av den listan jag och thomas kommer göra;) Har 4 timmar på oss så allt ska bli klart om vi bara vill=) Har lunchen fixad så behöver inte laga mat det enda som kan "störa" är att ackebus ska ut och gå=) Funderar på om jag ska ta den promenaden idag;)

Lägger in en bild på thea nyfödd=) Sen måste jag börja här hemma!

Vart tar tiden vägen???

Främmande nu sängen

Ja nu har man haft främmande, först kom hägge och åt mat här. som vanligt var inte maten klar när han kom haha=) men gott var det. sen kom även Linda hit. Vi pratade och vek all tvätt jag hade;) nu måste jag ta tag i sovrummet en gång för alla. få ner ALLT i förrådet och få trivas! Får se vad jag hinner med på tisdag och onsdag.

Vart god kycklingwok till midda. sen blev det laxmacka och efter det kladdkaka! Tur jag åt mycket macka så jag inte fick i mig så mycket kladdkaka. haha

Idag fick thomas det roliga beskedet att han inte får träna på hela veckan. får börja nästa vecka om allt känns bra. Han har fått en spricka i revbenet=/ Men men sånt som händer haha. Hoppas bara han ska slippa få ha ont.

Måste ringa ett samtal imorgon som jag skjutit upp länge! drar mej då jag inte vet hur jag ska säga det jag vill haha. Alltid lika svårt.


Vill börja förstå nu. Vill förstå allt. Det är faktiskt något där. Där inne i min mage. Varför kan jag inte förstå?? Nekar bara för mej själv. Måste börja förstå snart!

svimmdag

ja idag har jag haft svimmatacker. Inte skönt för 5 öre. så all städning jag ska ha gjort har jag sjutit upp tilll imorgon får klättra på väggarna idag istället.

Theas dagis gick super bra idag!! Så kul när man kommer dit och hör massa beröm. insåg även att theas dagisfröken har haft mig när jag gick där. haha även en annan där har haft mig ganska komiskt;) Hon sover nu i sängen då hon inte ville somna på dagis.

när vi hämtat henne for vi ut till kvissle och handlade. jag ska INTE gå i den butiken själv, hittar inget! springer runt som en yr höna. men fick ihop det jag skulle ha och lite frukt.

Vi hämtade acke i samma veva så nu har vi ackebus här=) Han sitter och myser med thomas i soffan.

Vi ska få besök om 1 timme av theas gudfar också. det blir roligt. Ska laga lite mat och bjuda. hade planerat maten redan och det blir så mycket mat så då får man passa på att bjuda haha.

Igår var grannen ner. Hade en trevlig pratstund med henne.

Mitt tangentbord vill som jag vill HURRA jag kan äntligen blogga igen!

Nej nu ska ja städa lite iallafall

bompa på tv

Ja nu är det bompa på tv. thea sitter som klistrad.

vart lövbiff och kroketter till middag. inte sugen på något alls men de gick ner. Imorgon blir det sista köttfärssås lådan i frysen. Enkelt när de går fort haha

Nu när thea ska sova ska ja ta med mej kartongen som ja hittade och slita ut alla mina kläder. tänkte lägga undan dom då jag inte får ordning i garderoben. vill bara ha det jag verkligen kan ha framme. Men tänker inte slänga dom=) utan tar fram dom sen när ja kan ha dom=)

Imorgon är det dagis igen för fisen. tror thomas ska lämna henne direkt då! tror inte det kommer vara nå problem.

Nu tänker jag sluta skriva för jag vill sätta mig och mysa med thea, tror hon är lite mammasjuk!

Gårdagen/dagen

Ja igår var det selånger som gällde på dagen. var dit med L. Thea åkte karuseller och tyckte det var RIKTIGT roligt. slogs när dom tog slut och hon inte fick åka mer! Tom berg och dalbanan åkte hon! Tack L för du ställde upp;)

Fick lite brottom på slutet då ja insåg att klockan drog iväg. Skulle Ut till timrå till N som hade fyllt 20. var middag/pyjamasparty. Kom dit fick jätte god salladsbuffe. Sen paj på det och sen massa gotta haha. Fick inte i mej nå mycket då jag åt massa sallad=) Har ju blivit nyttig;) Kvällen vart som jag hade tänkt mej och jag sov över!!! Det var det inte många som trodde om ens någon haha. Somnade halv 3 i natt och vaknade 7 haha. är inte pigg idag!

Då vart det god frukost och massa prat sen vid 11 for vi hemmåt jag och S. Hon gillade pressenten starkt! det var roligt.

Sen jag kom hem har vi typ bara myst!!! förstår inte hur jag kan ha saknat henne så mycket på 1 natt haha. Var inte roligt.

Nu Tvättar vi och ska laga mat. måste bara se vad det blir.

Testar

Nu testar jag blogga. om jag helt slutar skriva är det för mitt tangentbord dom sista dagarna börjat skriva egna bokstäver på blogg.se så är riktigt less! Men är bara här haha. Gubben ska kolla virus imorgon.

I veckan har det hänt mycket! Thea Bus har börjat på dagis! Det går super bra. Första dagen sprang hon och lekte för sig själv, andra dagen sprang hon ifrån thomas och började leka med alla andra barn och efter 45 min idag fick thomas gå hem då hon sa hejdå haha! På måndag ska hon gå heldag själv. får se hur det går men jag tror det går bra=)

idag var jag på min efterlängtade inskrivning. Allt såg bra ut. hade ett jätte fint järnvärde. Det enda hon reagerade på var vikten. Men när jag förklarade mitt illamående så var det lungt. stod på -2,5 kilo sen sist jag var där den 25 juni. Och nu har jagäntligen gått upp 4 kilo också haha.  Det går fort åt båda hållen!

Har varit mycket med L och A. Är så mysigt med A och roligt/trevligt med L. Tycker det är synd att det tog så många år innan vi träffades haha! Theabus är även kär i F haha. RIKTIGT kär så hon dukade häromdagen åt F trotts att han inte var hemma medans L inte fick något. Ni som inte vet vem jag pratar om så är A en hund;)

Nu idag var jag på stan med L sen for vi på marknaden. Lesnade ganska fort=/ men ska dit imorgon med L. Sen på kvällen ska jag bort.

Nu är jag i v 14. Men kan inte slappna av riktigt endå och förstå... FAN vill förstå och fatta

Nej nu ska ja lägga mej i sängen

ser att jag var otydlig

På byxor har skruttan fortfarande 98 för 104 blir för långa. Men på tröjor är det hon har 110. hon har lång överkropp!=)

2 stora kartonger=/

Fy det är jobbigt att ta bort kläder haha. 2 stora kartonger tog jag bort från hennes garderob. nu är det inte mycket kvar men allt som är kvar kan hon ha. Gick igenom md thomas vad vi måste handla och det blir tröjor, finare byxor och pyjamaser! lillskruttan har 2 par jeans nu resten mjukisar hhaha=) så vill jag inte ha det;)

Insåg också då ja provade kläderna på henne att det var mycket i 104 som är för kort i ärmarna! så ni blir det mer i 110.

Nej nu blir det en tidig lunch thea  började fråga efter mat=)

Gör mig frisk!

Gör mej frisk nu någon!! Håller på att gå under. näsan rinner, nyser, halsen dunkar, febern har krypiti på=/ FAN. Hatar att vara sjuk.

Thea liten är inte mycket bättre än mej just nu=/ febern vägrar lägga sej och hon är jätte täppt. Hoppas vi är friska tills på onsdag då hon ska börja på dagis igen=)

Igår var jag ner på vc i stan med thea då dom ville kolla halsen och örona då hon är väldigt skrikig. Var inget än men örona var påväg tydligen. så vart hon inte bättre skulle ja ringa på månda och kolla.

Stötte på Linda i stan sen när ja väntade på bussen. Thea liten sov i vagnen och hade nyss missat första bussen så bestämde mej för att följa med henne och se på båtar tills nästa buss kom. Thea vaknade efter ett tag och var helt såld. haha hon var sur när vi åkte hem så fort. Men lillhjärtat är ju dålig=/

Idag ska ja ta tag i theas garderob som jag skjutit upp LÄNGE. Är inge roligt att ta bort allt men ligger kläder i 86 kvar och 92 med för den delen. Haha Mitt lillhjärta ska ju ha misnt 98 på byxor och långärmat ska det vara minst 104. helst 110 för då viker ja bara upp ärmen lite så sitter den perfekt. Men 116 blir stort vad mormor än tycker;)


Planerar julklappar redan nu

Ja jag sitte för tillfället och planerar julklappar. hmm märks det att jag vill ha jul eller att jag bara är konstig;)? Känns som att det snart är jul och allt ska fixas . Tror jag fick denna julkänsla då jag hittade kartongerna med julsaker i förådet! Får se hur och vart man firar jul iår;) det är ju "bara"4 månader kvar!

Nej nu ska jag fortsätta=)

Sjukstuga AB

Ja det har vi här hemma nu. Tror ingen är särskilt pigg alls. Thea låter jätte gulligt. hon är jätte täppt=/ Men det går över som tur är! Jag har ont i halsen =/ hoppas inte det blir värre. Då blir ja galen haha=)

Igår när vi letade köksbord var vi iväg och jag hittade ÄNTLIGEN en docksäng till thea. Tycker dom i affärerna bara ser ut som skit då det är plast. Nu hittade jag en riktig i trä för 65 kr! tänkte slipa den och måla så har hon en säng som nu! Den är helt underbar=)

Fy nu ska ja lägga mej ner och försöka få lite ork. Måste STÄDA!!

Just ja mina Mamma byxor kom igår!!! HURRA! och det syns även på vädret haha skinande sol bara för att jag fått jeans jag tycker om

Nej Vi hörs sen!

V 13=)

Just ja glömde skriva att ja idag äntligen går in i v 13=) 30% av tiden är nu gången och mf risken minskar med 90%.

Hörde bebis hjärtljud igår=) 164 slag i minuten=) Nu gömde thomas den så ja inte ska lyssna för mycket;) jag förstår han haha=)

Jävla Skit!!!

Har gått och funderat sista 2 dagarna på om jag borde prova klänningen jag ska ha på bröllopet vi ska på på lördag. Men inte orkat. nu hade ja nålat klart bandet och kände nej ja måste prova. Tror ni jag får igen den?!?!?!? NEJ måste ner på stan o panikleta en klänning idag. Suck! Hittar ja ingen snart blir jag galen. hade riktigt svårt att hitta den jag hade! FAN sger jag.

Återkommer ikväll om jag hittar någon=)

Ny dag!

Ja idag är de onsdag. ska ner på stan med thea och ha en mysdag tänkte ja=) gå och kolla på drakar och sen gå på kulturmagasinet=) Det tycker hon är roligt. Synd bara med vädret=/

Igår kom Linda hit och vi kollade i hm katalogen=) blir till att skicka in en beställning idag. Måste bara ner i förådet först. för kom på att jag fick faktiskt 2 overaller till henne i fjol. eller snarare nu under våren. SÅ har ja tur kan hon ha dom och sitt rosa sen ifjol. Det rosa sen ifjol vet jag att hon kan ha=) Men inte dom andra.


Jag vill till ullared. Synd att jag inte har körkort haha=) för då hade ja åkt imorgon;)

Nej nu ska jag ta min skrot så ska vi göra oss iordning för en lång dag på stan=)

bilder=)skruttan=)grädde är gott!!lilla slitna jagpuss puss=)tacos är gotttrött och mättPuss Puss Acke=)Drakvatten är gott!!

Kommer text sen=)

Tyst och Lugnt.

Ja nu är det tyst här hemma. Dom har nu åkt hem till sig. eller är påväg. Thea liten tjatar fortfarande om dom. Vart så tyst när dom for så jag for ner på stan med mamma och thea. Kollade på kläder. Tror mamma tycker jag har lite kläder jag kan ha;) i varje affär skulle jag kolla. slutade med att jag inte hittat något men hittade en tröja till skruttan som hon köpte och då kom hon ut med en påse. hon hade hittat en tröja med en uggla på;) självklart att hon köpte den.

Tro inte att jag gillar ugglor utan är en grej min mamma och thea har då dom alltid kollar på ugglan och sånt i stan. hon har även en uggla som gosedjur som tom är bättre än phu! och då är det illa.

Nu sover lilla skruttan så jag tänkte fördriva tiden här. ska nog lägga in lite bilder här och på bdb. Ska även leta en mailadress igen. Sen när hon somnat blir det dammsuga och torka

Lugnt!

Ja det är lugnt här. hela familjen S ligger i rummet och sover. thomas ser på tv, thea springer runt o busar för sig själv och jag sitter här=) 

Igår bestämdes det att dom skulle stanna en dag längre än tänkt så nu åker dom hem imorgon=) Har också bestämt att vi ska åka ner till dom i september=)

Insåg igår att jag varit gift i 2 år. vart har tiden tagit vägen???

Nu tänkte ja skicka iväg gubben på affären och köpa grädde och ja o thea ska baka muffins=) sen blir det pannkakor till lunch=)

Har äntligen fått bort alla flugor i köket. Fick lite experthjälp av E så nu är dom borta=) tog några dagar.

Nej nu vaknade Familjen s så ska vara social;)

full fart inget lugn!

Ja så är det här nu. ljudnivån på 3 ungar är inte att leka med då den enda trissar upp den andra och den andra fortsätter o sen börjar den tredje ännu mer! Men börjar få fason på det nu!.

Igår var vi på affären, ner till stranden och i stan. sen åt vi goda kräftor och drack gott på kvällen. Riktigt mysigt.

Barnen sover otroligt bra. vid 20 är det släkt och vid 8 vaknar dom=) men då är det full fart därimellan istället. igår sov thea inte ens middag så hon var riktigt grinig på kvällen.

Idag vet jag inte vad vi ska göra. gubbarna är ute med thea och william och ritar just nu. vi vilar här inne. Ska gå och leta fram min mobil nu.

Skriver mer imorgon när dom åkt. Kommer vara riktigt tyst här hemma då kan jag tänka mig!